Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: prehlada u prvom tromjesečju

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno prehlada u prvom tromjesečju

Lagano me boli grlo, curi mi nos te me to tjera na na kašalj i to suhi tak da me već prsa bole od tog, nemam temperaturu... Nisam išla kod doktorice jer sam do 17h na poslu i jednostavno nisam stigla...
    Da li bi trebala možda otići, da li to može biti opasno za plod, što da radim? Pijem puno tekućine, jedem voća ali da li je to dovoljno?!HELP :?

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mislim da moraš preležati. Puno tekućine, vitamina i odmaranja. Za bol u prsima probaj toplo maslinovo ulje na prsa, zaista pomaže ili zaprži šećer i mlijeko pa popij što vruće možeš. mislim da bebi neće škoditi ako se budeš čuvala.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

mislim da nasa ignoriranja prehlada i malih bolesti najvise stete plodu...jer nismo zdravi ni citavi danima
    naime, navikli smo prehlade prehodati, zanemariti, cekati da prodju same od sebe vukuci ih ponekad tjednima.
    prirodni lijekovi ili bolje receno narodni lijekovi su u trudnoci najbolji, samo pripazi na sastojke npr cajeva.
    najvise od svega, smiri tempo, odboluj prehladu, ne zafrkavaj se s time i ne zivciraj se.

puno tekucine, caj od majčine dušice i plucnjaka jednom dnevno frisko spravljen sa medom i limunom cuda cini

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Nemoj brinuti jer prehlada nema nikakvog utjecaja na plod, to je meni moj ginekolog objasnio. Moras je prelezati jer ti je sad imunitet pao i mozes u mai ljudi navuci neku dr.bolest. Ja sam trrudna 21. tjedan i nazalost ulovila sam vec tri jake prehlade. Sve sam ljecila sa puno tekucine, cijedila sam limun,narancu itd. Grlobolju ces rijesiti medom i baby prpolisem(taj nema alkohola)- stvarno izvrsna stvar!!! Ako ti nos curi mozes koristit aqua- maris,a ako ti je kasalj zbilja jak mozes kupiti neki biljni sirup(trpuca i sl.) no prije se posavjetuj sa svojim ginekologom. Ove savjete je meni dao moj... To bi ti bilo to "ukratko"
    Zelim ti brz oporavak i ugodnu trudnocu!!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •