Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: bol u krizima

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno bol u krizima

Pozdrav svima,ja sam jedna nova buduca mama
    Jos poprilicno na pocetku trudnoce,i imam jedno pitanje koje me muci,nadam se da cete mi moci pomoci.
    U 10 sam tjednu trudnoce i povremeno imam jako bolove u krizima,(u ravnini s kukovima) da znate vizualizirati :/
    dakle,zanima me jel ijedna od vas imala takve bolove i dali su oni normalni?
    puno vam hvala

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mene su u 10. tjednu isto pocela bolit kriza. priustila sam si super masazu, a preko tjedna je mm znao uletit kad bi me jace boljelo.
    vec dva tjedna idem na vjezbe za trudnice i otad se osjecam super (sada u 14.tj.).

Masaza mi je u svakom slucaju jako pomogla tako da je definitivno savjetujem (i navodno ne bi smjele nositi pete vise od 5 cm)

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

hope22, pogledaj ove topice:

stalno nešto probada, boli...
    Bolovi u pubičnim kostima
    bolovi u križima - kao da sam se "rastavila"

vjerujem da ćeš na tim topicima moći pročitati neka slična iskustva.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bol u križima? Znam da me bole isto koliko i znam da sam trudna.
    Evo i sada trenutno dok sjedim ispred laptopa. Jedino što mi pomaže je da me mm izmasira, i to skoro pa svaku večer pred spavanje, onda zaspim ko' mala beba.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

hvala vam na odgovorima i na topicima,umirili su me i pomogli

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

i mene su počela boljeti negdje oko 10-tog tjedna što znači da trpim bolove već više od mjesec dana :shock: . nekako je sve išlo do zadnjih 3-4 noći. toliko me je zna boljeti da ostajem bez zraka.

e jučer sam u agoniji došla na jednu ludu ideju. znate kako su naše bakice uvijek u krevet stavljale ono gumeno sa toplom vodom ( ne znam kako se zove). tako sam i ja napunila plastičnu bocu vrućom vodom i stavila na križa. bol se automatski smanjila. dražala sam dok se voda ohladila i spavala cijelu noć ko beba. :D jutros sama sebi nisam vjerovala. probajte možda i vama upali

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mene MM malo izmasira i odmah je bolje,ujutro ko nova,do navečer opet počne boljeti ali masaža svakako pomaže!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •