Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Bebina stolica

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Bebina stolica

Ispričavam se ako ova tema već postoji, ali ja je nisam pronašla.

Moja malena je malo prije imala u stolici puno sluzi. Ostele današnje stolice su bile rijeđe i bez sluzi. Stolica je bila gušća i zlatno žute boje. Brine me puno sluzi, jel to ok? Isključivo je dojena beba i ima 3 mj.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A. zna često imati sluzaviju stolicu. Ja se oko toga nisam previše zabrinjavala jer je za isključivo dojene bebe svakakva stolica ok. i pedica nam je jednom prilikom rekla da se sve konzistencije i boje (za isklj. dojenu djecu) smatraju ok i da je zabrinjavajuće ako se pojavi krv u stolici.
    da li je možda prehlađen? jesi li mu davala fiziološke kapi?
    pogledaj ovaj topic:
    http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...luzava+stolica

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nije prehlađena i nisam joj dala fiziološke kapi. Ali joj mažem usnu šupljinu Daktarin gelom, jel može bit od toga sluzava?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ne znam. to će ti vjerojatno savjetnice znati reći.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Smije imati takvu stolicu a da joj nije nista. Moja M cesto ima i sluzav u i rijetku. Dok napreduje na tezini i ponasa se normalno, pedijatar je zadovoljan. Pitaj svog pedijatra. I ako nisi, odnesi stolicu na analizu. mi smo tako i sve je ok.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

buduci da je ovdje rijec o kakici, imam i ja pitanjce.

mislav je u utorak (19.2.) jeo brokulu i normalno mi je da mu je zbog toga kakica zelenkasta, tj. tamnija. jucer uopce nije imao stolicu, a danas ju je imao 3 puta i to tak tvrdo i opet zelenkasto-crnkasto. kaj je moguce da ta brokula jos nije probavljena (jer kad jede mrkvicu-onda mu je narancasta), ili se ipak trebam zabrinuti? :? :?
    znam da je zelena stolica ukazatelj da nekaj s probavom ne stima.
    inace nema tvrdu stolicu, ali ovo danas je koma. makar ga nalijevam cijeli dan s vodom. cak sam mu dala i malo caja, da popije vise tekucine, makar i vodu dost dobro pije. plus da cica 3 X dnevno...mislim da ne bi trebao imati manjak tekucine u organizmu jer svakodnevno popije dosta tekucine :? :?

Nikina mama avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moj mali zadnjih par dana ima sivkastu stolicu, ne crnu kao ugljen, ali skoro, nemam pojma od cega i jako se brinem. On je inace normalan, nije bolestan, jedina mi je utjeha da je pio puno soka od crnog ribiza pa je mozda od toga i boja stolice takva, ali onda opet i prije je znao piti isti sok pa da mu je stolica normalna. Ne znam...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Molim pomoć:
    Moj L. ima 2 mjeseca i stolice su mu česte (5-7 dnevno) i obilne, žute, nekad tekuće, nekad kašaste, ali mene muči to što smrde i to dosta. I tako je od početka. čak i kada prducne isto smrdi jako. On je isključivo dojena beba, pa me zanima jel to normalno??

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

cure, posto se radi o dojenim bebama, saljem na dojenje

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

nama se stolica unormalila. ocito je bilo od brokule...

nebo22, normalno ti je to. budes vidjela kak ce tek smrditi kad pocne papati krutu hranu a i sve ti ovisi o tome kak ti definiras to da "smrdi"
    osim toga, nisam jos naisla na drekec koji mirisi (sorry, malo se salim, ali milsim da ne trebas brinuti ).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •