-
Bebina stolica
Ispričavam se ako ova tema već postoji, ali ja je nisam pronašla.
Moja malena je malo prije imala u stolici puno sluzi. Ostele današnje stolice su bile rijeđe i bez sluzi. Stolica je bila gušća i zlatno žute boje. Brine me puno sluzi, jel to ok? Isključivo je dojena beba i ima 3 mj.
-
A. zna često imati sluzaviju stolicu. Ja se oko toga nisam previše zabrinjavala jer je za isključivo dojene bebe svakakva stolica ok. i pedica nam je jednom prilikom rekla da se sve konzistencije i boje (za isklj. dojenu djecu) smatraju ok i da je zabrinjavajuće ako se pojavi krv u stolici.
da li je možda prehlađen? jesi li mu davala fiziološke kapi?
pogledaj ovaj topic:
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...luzava+stolica
-
Nije prehlađena i nisam joj dala fiziološke kapi. Ali joj mažem usnu šupljinu Daktarin gelom, jel može bit od toga sluzava?
-
ne znam. to će ti vjerojatno savjetnice znati reći.
-
Smije imati takvu stolicu a da joj nije nista. Moja M cesto ima i sluzav u i rijetku. Dok napreduje na tezini i ponasa se normalno, pedijatar je zadovoljan. Pitaj svog pedijatra. I ako nisi, odnesi stolicu na analizu. mi smo tako i sve je ok.
-
buduci da je ovdje rijec o kakici, imam i ja pitanjce.
mislav je u utorak (19.2.) jeo brokulu i normalno mi je da mu je zbog toga kakica zelenkasta, tj. tamnija. jucer uopce nije imao stolicu, a danas ju je imao 3 puta i to tak tvrdo i opet zelenkasto-crnkasto. kaj je moguce da ta brokula jos nije probavljena (jer kad jede mrkvicu-onda mu je narancasta), ili se ipak trebam zabrinuti? :? :?
znam da je zelena stolica ukazatelj da nekaj s probavom ne stima.
inace nema tvrdu stolicu, ali ovo danas je koma. makar ga nalijevam cijeli dan s vodom. cak sam mu dala i malo caja, da popije vise tekucine, makar i vodu dost dobro pije. plus da cica 3 X dnevno...mislim da ne bi trebao imati manjak tekucine u organizmu jer svakodnevno popije dosta tekucine :? :?
-
Moj mali zadnjih par dana ima sivkastu stolicu, ne crnu kao ugljen, ali skoro, nemam pojma od cega i jako se brinem. On je inace normalan, nije bolestan, jedina mi je utjeha da je pio puno soka od crnog ribiza pa je mozda od toga i boja stolice takva, ali onda opet i prije je znao piti isti sok pa da mu je stolica normalna. Ne znam...
-
Molim pomoć:
Moj L. ima 2 mjeseca i stolice su mu česte (5-7 dnevno) i obilne, žute, nekad tekuće, nekad kašaste, ali mene muči to što smrde i to dosta. I tako je od početka. čak i kada prducne isto smrdi jako. On je isključivo dojena beba, pa me zanima jel to normalno??
-
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma