KRISTIJANSRETAN 3.ROĐENDAN!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nitko još nije otovorio topic na čestitarenjima :shock: ja čekam traktorku da otvori, pa ću onda čestitatNINA80 prvotno napisa
![]()
............al nešto mi se čini da štrajka u zadnje vrijeme............da ne bi bio koji neopravdani![]()
inače je redovita i marljiva pa čemo zažmiriti na ovaj propust![]()
neka uživaju![]()
mm nabavio traktor toma kak je dan prije obišao sve kioske do kuče nigdje nije našao več jučer na carini ima ih gdje nema protoka djece![]()
nije skužio razliku,ima sve epizode osim mađioničara tak da ga je oduševila samo slikovnica i omot dvd-a :/
ni kod nas nikakvog pomaka po pitanju pelene,velim mu da ide kakati u wc odgovori mi da če on kakati u gače :/velim mu da to nije lijepo,on lijepo je!-dođe mi da ga isprašim kad me namjerno izaziva
nepoznajem nikoga s foruma valjda če doći i vrijeme da se upoznamo
Kristijan, sretan rođendan!
(...)
Ja sm upoznala mial (kao što ste već čule) i ninet.
S wanom sam 'ekipa'.
Znam još pet-šest cura s foruma ali ne s našeg pdf-a. I sve ih znam otprije.
kiki pusa x1000000000
teta.m. lucija je nakontroli sa tri mjeseca bila 5900 i 62 dugačka
još nismo bili sa 4 mjeseca
budemo ovih dana
![]()
![]()
Jako me sram...priznajem....nemam opravdanje (bar ne pametnog)
KRISTIJANE SRETAN TI 3. ROĐENDAN
I da se danas dooobro provedete :D
Možda sam zaboravila jer smo mu mi jučer čestitali,i danas kad smo bili u šetnji sam se sjetila i bila ljuta sama na sebe!
Nije namjerno!! Malo mi ovo sunce lupilo u glavu
Stijena-ma znam ja da vi mislite na nas,kao i mi na vas
Mial-hvala ,znaš već za što![]()
Niste otvorile topic na čestitanjima pa ajde onda će meni ipak pripasti ta čast !!
SRETAN RODJENDAN![]()
![]()
yasmin, sad sam tek uspjela zavirit na nove slikice i skužila sam da je ovaj zadnji folder (klopica) namijenjen meni da vidim što ima na jelovniku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inače, ovak si ja zamišljam svoju idilu patrika i formule![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stijena prvotno napisa
a ne,ne ...to je za mene. Ja se sad ipak moram malo zdebljati
Yas-svaka čast na klopici-super sve izgleda!
A fotke Lu i Ivana su fakat predobre,baš se vidi da ju Ivan obožava![]()
da, al ja sam bliže, pa se samo došećem.........iiiiiiiii javim ti kakvo je bilotraktorka prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Ok,ok-ne smijemo nervirati trudnicu !
Tebi sve,a meni ako ostane,ok?
pošaljemo ostatketraktorka prvotno napisa
, pitat ćemo Marušku za adresu, očito ju je negdje uspjela iskopati...........ili bi ipak mogla svratit na kavu do nas, pa ti možda nešto i sačuvamo, ma ne jedem ja taaaaaaaaakoo puno da ne bi tebi ostavila
![]()
8)Stijena prvotno napisa
Opet blaženi forum! Odnosno cure na njemu!![]()
A sad idem vidit što je to na jelovniku....
baš su raznježile slike odIvana i Lucije
kako je samo nježan i brižan prema seki
mi puno pričamo o bebama,pa mi često zna reči:ti češ rodit meni bebupa kaže da če beba papati ciku ali samo malo...
obožavam manc neznam dali se i kod tebe tako zove
Bolje. Fibre od jučer ujutro nema ali je i dalje pun sline i jako kašlje.traktorka prvotno napisa
A to sve zato što smo se MM i ja prošli tjedan hvalili kako nam je dobra ova zima, kako praktično i nije bio bolestan.![]()
E da. U albumu očekujemo i sliku maminog čudo(višta)!
Naravno :D ponosno ćemo je pokazivatiMaruška prvotno napisa
![]()
Ajd bar nema temperaturu! Ja sam s ovom zimom puno zadovoljnija nego s prošlom...jedna temperatura,kozice i klasične viroze,ali ništa zabrinjavajuće tako da nije bilo problema! Neka samo tako nastave ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
čovječe, nema me pola dana a vi pojele moje kolače![]()
btw ima i jedan novi
upravo ga završila sutra sveki za ročkas
dobit će još i jaglac i poklon bon (masaža lica, vrata i dekoltea + maska)
kaj nisam zlatna snahica![]()
klinci mi i dalje šmrkavi
sad su počeli i kašljati
na rate trčim u sobe provjeriti što se događa, te se čuje jedno te drugo
lu se opet budi svaka dva sata :/
stalno razmišljam o onim lijepim tortama što haribo radi ona čudesa od marcipana, i pitam se mogu li i ja nešto slično napraviti ivanu za ročkas :?
nemam baš puno prakse, brijem da za to treba vremena a i biti jako precizan...
evo dočekaste da i ja kažem [/b] ivan je danas nakon vrtića bio nemoguć
prvo se nije dao u kuću, ok, ostao se igrati na dvorištu, toliko se zaigrao da mu se nije dalo na wc pa se pokakao u gaće, pa ga otuširala a cijelo vrijeme viče da hoće van, završimo, idem ga obući, baca odjeću i istovremeno viče da hoće van, gol je, ima jedino kapu na glavi, i dalje baca stvari
objašnjavam mu ...ništa...završilo je kaznom u sobi i plačem:/
Yas-uprvo sam htjela pitati sve da li je jučer bio kod još nekoga dan D? Naime i Roko je bio grozan,cendrav i bezobrazan . Popodne smo bili kod sveki (koja je opet loše) i tamo je šizio ajme...onda si je u sred vožnje nabio kapu preko lice i počeo vrištati bez ikakvog razloga da sam se od straha skoro spucala u auto ispred.A navečer je toliko maltretirao tatu,da nisam mogla vjerovati kako se ovaj ne može "obraniti"! Valjda mu jako fali pa ga baš izgnjavi za poluditi. A mm uopće ne zna kako se igrati s njim a da ne pretjeraju...u pola 10 ga je prevrtao i okretao i na kraju je sve završilo plačem jer nije mm htio više!!
Aaaaaaaaaaaaa kakav dan.....
Za torte ti ne znam ništa reći,moj domet je otići i naručitiali mlada sam ,naučit ću 8)
traktorka prvotno napisa
I moj. Ali imam volje za učenjem
![]()
Kristijane, sretan ti treći rođendan!
ovako obicno zavrsi i kod nas, ali s Lukom.traktorka prvotno napisa
MI smo jucer bili cijelo popodne vani i Luka je tri puta morao unutra u kaznu jer je bio nemoguc vani.
Izgleda da je jucer bilo nesto cudno u zraku :/
Ja inace obozavam peci kolace i opcenito kuhati. Tranutno su nam zakon kremsnite i klipici s sunkom i sirom , mjac![]()
ovako i kod nas zna biti i to čestotraktorka prvotno napisa
kako ga maltretira, to je prestrašno
ivan je doma...kašlje bez prestanka..
danas sam od 7 na nogama a lu me noćas satrala
ajme...do 16 sam sama...
ma i ja često naručujem
tu i tamo me uhvati kao ovih dana pa pečem, ali nisam vam ja kalibra haribo
ovo su sve jednostavniji kolači
a puno puta se i desi da sve završi u smeću
tako je i kod mene bilo u pocetku, ali sad se i to desi sve rijedje.yasmin prvotno napisa
Meni treba sestra roditi, u subotu joj je termin.
Bas sam svaki dan napeta, mene bole ledja ko da ja imam trudove .
Bokić!
$&//((/&%%$$#$#%$$&/%/&%&%#%$#![]()
![]()
![]()
***en ti puni mjesec, i neznam koja planeta u kojoj kući. noćas me Kala ubila u pojam. ovakve noći nepamtim. svakih 15-tak min se budila pa bi vode, pa bi piškila, pa nosi, pa boli buša . . . poludila sam, kad ju tazbudim niš ju ne boli, zaspe i počne vrištati da ju opet boli.
jutros se probudila 15 do 7 i ko leptirić, a ja ćim sa sjela kao gledati crtiće s njom zaspala, nakon pol sata budi mene Kala:"MAMAAAAAAAAAA , jel čuješ ti mene????? braco se budio. MAMAAAAAAAAAAAAA" a ja ko zombi. uvaljam braci ciku i nastavim dalje, kad evo mog specijalca opet:" MAMAAAAAAAAAAA spremi me u vutić! jel čuješ ti MENEEEEEEEEEEEEE!"
aaaaaaaaaaaaaa zijev zijev
sinoć je imala šou ali bila je preumorna tako da jučer čisto pristojno djete :shock:, al smo se vračali iz vrtića 2 sata
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju seku da kratko traje, što bezbolnije i onako kako si sama želimama27 prvotno napisa
!
Ajoj Mial, vas mi je zao zbog neprospavane noci![]()
Vanja se ovu noc probudila samo jednom i rekla da hoce spavati pokraj tate,
tako da smo ovu noc spavali kao palcinke jer je i Luka ostao s nama u krevetu![]()
Hvala ti za vibrice![]()
MB ma da mi je znati gdje se ti skrivaš????????????
![]()
![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~ za Ivana i da što mirnije provedete dan!yasmin prvotno napisa
Mislim da o svom dometu ne smijem ni pričati...Yas ,ti si za mene majstor. Sjećate se moje prve avanture s palačinkama?
Mial-za utjehu-nije ni Roko baš najbolje spavao,pogotovo što već duže vrijeme super spava,pa smo malo zbunjeni!
Mama27-ajme...pa zar seka već treba roditi?? Fakat mi je brzo prošlo !~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude super!!![]()
Kontam da nas vreba iz prikrajka**mial** prvotno napisa
![]()
**mial** prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~ :D
~~~~~~~~~~~~ za mama27 seku
~~~~~~~~~~~~ za Ivana i ostale šmrkavce
~~~~~~~~~~~~ za našeg Lovru![]()
mi ukratko (kao i uvijek)
kolači - za slavlja sve naručujem što iz slastičarnica što od baka, palačinke radim često, ali to ionako i nisu neki kolači - puno žena kaže da im je lakše smutit kolač, nego stajat kraj tavice i peć palačinke - meni nije. u životu sam možda sama napravila 3 kolača - najdraže su mi napolitanke koje se samo mute, a ne peku i sva 3 su mi uvijek super ispala, iako ih baš ne volim rradit. Ali zato opet moram pohvaliti MM koji peče kolače svaki Božić, ali one svoje koje ja ne volim - s puno čokolade, cimeta, korijandera, naranđe, kurkuma - ti su mu suuper.
kod nas se jučer i noćas super posložile zvijezde, sve bilo super - a možda i zato jer je patrik popodne bio kod sveki, a mama u šopingu(konačno - baš sam si dala oduška, nakon 100 godina) - tako bi se dalo, svaki dan
![]()
i meni je uvijek :/ kad se MM krene igrat s patrikom, onda kad ga za nešto zapali - više mu se ne dane moram ni reći kako to onda završi!
izgleda da je kod svih jednak kraj igranja tata i djece :/ , valjda im ih je tako lakše otkantati, umjesto da ih probaju zaigrati s nekom igračkom nevezano s njima![]()
kolačići- pa tu nerekoh ništa. ja ih volim mutiti i isprobavati, iako sam prije puno, puno više radila. za Kiarove krstitke s Kalinim rođendanom sam naručila kod jedne tete ( jer sm očekivala hrpu ljudi
) i bili su savršeni, pravo domaći, a jeftini. do nedavno sam mislila kako neću raditi Kiaru za prvi, ali sad opet dobivam volju :D
He he heeetraktorka prvotno napisa
![]()
Mial ja fakat nemam pojma kaj ti hočeš. Kala je jedna odgovorna cura koja pazi da ti bar nekaj delaš kad si tak neodgovorna i spavaš![]()
Kaj te dijete mora podsječat ka moraš raditi![]()
![]()
Trak di su slike?
Haribo di su slike?
Mare di su slike?
Di su nam dalmošice? Čovječe ćim im sunce malo grane i bura ne puše ko luda - odeeee!
Nemrem si pomoć moram dodat još jedan post zaredom - Haribo je moj uzor :D
:shock: pa ja sam tu , al ti si nešto neredovita u zadnje vrijemeModesty Blaze prvotno napisa
![]()
vrijeme je ovdje šući murići :/ i nije baš za neku ludu šetnju, a i radi se
![]()
Kolači- volim ih peći- i jesti, al nekako slabo stignem u zadnje vrijeme.
Imam nekoliko recepata kojih se vjerno držim, a baš se spremam isprobati olfo krempite koje svi toliko hvale.
Da, volim i kuhati (i jesti), ali i za to imam sve manje i manje vremena![]()
zašto svi volite jesti (najbolje mi je kad to kažu traktorka s 55 kila, yasmin sa 60 i wana s xy kila, ali sigurno manje od mene), a to se
nikome nigdje ne vodi osim meni (neovisno o agregatnom stanju u kojem se trenutačno nalazim).
Opet ne smijem reći koji broj traper haljine je odnekud jučer žena izvukla u prenatalu, a u benettonu uopće nisu imali broja koji meni treba - iako bih u sve tamo stala, ali ne još zadugo
Stijena prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
dobra ti je ova
a ja mudro šutim i preskačem čitati topice o kilama, jer me![]()
al krenuh u neku akciju pa ćemo vidjeti ( jer ovako više neide )
a ja ne da volim jesti već obožavam i nerodilo što meni nije fino, a slatko
![]()
![]()
![]()
Uopće se nebum dala navuč na komentiranje kilaajmo samo reći da se ne mogu sakriti iza prosječnog stupa