trak, nismo baš u centru, više na kraju grada. U smjeru Točkice. Ali isto je recimo brdo. Ma zapravo ti je Rijeka sva puna brdašca. Jednom sam bila u Osijeku i to mi je bio čisti sf. Kod vas je sve ravno!
trak, nismo baš u centru, više na kraju grada. U smjeru Točkice. Ali isto je recimo brdo. Ma zapravo ti je Rijeka sva puna brdašca. Jednom sam bila u Osijeku i to mi je bio čisti sf. Kod vas je sve ravno!
~~~~~~~~~~~~ za Kalu da čim prije prođe uho
Da,užaaaasPaulita prvotno napisa
meni je loše od te ravnice bez obzira koliko je volim! Užasno mi fale brda i more
![]()
A šta misliš kako je nama bilo voziti po Rijeci kad kod nas nema veće uzbrdice od 10 centimetara![]()
Za Kalu i sve bubance ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Samo da vam mahnem!
Mial, puno vibri vam šaljem da što prije ozdravite![]()
MM želi sa mnom nešto ozbiljno razgovarati!!!Kupujemo neki novi stroj i sad će me udaviti koji ćemo, šta ti misliš, a meni blago rečeno svejedno! Neću ja raditi na njemu nego on!
Puno pozdrava svima!![]()
Uzeli ali nećemo još stavljati u auto mada je na knap po visini sa ovom 09-18 ali je na granici sa kilažom.Paulita prvotno napisa
Dobro jutro !
Mi smo cijele dane vani na dvoristu tako da vam se ne stignem bas javljati . Klinci uzivaju, igraju se i super se slazu.
Ja sam vec dvije veceri zaspala s njima i spavali smo skroz do jutra bez budjenja.
Mial bas mi je zao zbog Kale. Ta upala je sigurno posljedica onog vristanja .
Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~ iza brzo ozdravljenje !
Kod moje sestre jos uvijek nista novo, sad je vec stvarno vrijeme da se porodi![]()
Mial kako djeca?
Mateo u vrtiću,ja odoh predat poreznu prijavu
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~bubanima![]()
Nina-ja sam ti u prošlom životu bila Dalmatinka,kužišNINA80 prvotno napisa
? Obožavam more i jako patim da živim dolje
![]()
Mama27-i ja sam napokon spavala cijelu noć :D
Za seku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
kad vidim koliko patiš za južnim krajem ne sumljam da nisi bila![]()
što vas sprečava da preselite nije na kraju svijeta a posla ima svugdje
Bokić!
evo i nas napokon smo doma cijeli dan.
Kala sinoć dobrano zakurila i iako je popodne spavala od 5-7, veću pol 10 je opet zaspala čist ok je bila noć, po noći nije bilo temp.
Kiar i noćas neke čudne zvukove proizvodio sa groznim kašljem, evo jutros i on ima temperaturu.
brižne moje![]()
![]()
Koliko je ona visoka i teška?Točkica prvotno napisa
mial,~~~~~~~~~~~~ za dječicu
trak, ma sve je to stvar navike. Kada sam došla u Osijek nisam se mogla načuditi da je ravno kud god da pogledam. Bar vam je lako položit vozačkiA u Rijeci su fakat sve neke uzbrdice.
Ima 16 kg i mislim 101 cm. Izrasla je dosta u zadnjih mjesec, dva, jučer u Mercatoru u igraonici mislili da ima najmanje 4 god.Paulita prvotno napisa
A riječke uzbrdice.....obožavam, osobito kad mi je kao vozačici početnici prije 10 god znao jugić zakuhati na nekoj....
evo, opet vas mi potpisujemo...........jedino ovaj dio s planiranjem skidanja - ja ništa ne planiram. jedno jutro pelena puuuuuuuuuna - malo da ne eksplodira, drugo jutro (npr. danas) jedva da ju je smočio i ujutro odmah traži piškiti. Pa kad bude, bude, ali flaša je stalno tu - bez nje ne može!Točkica prvotno napisa
btw. "riješili" smo ono zapišavanje - krajnja mjera je bila da ako hoće biti mala beba, stavit ću mu pelenu (jest riskantno, ali upalilo je)
Majkeeeee, jel se i vašim sinovima diže pi................šulinac..........mojem stoji non-stop (još jedan), jutros ide piškiti, a ja :shock: ne mogu vjerovat..........ne znam trebam li se zabrinut.................uglavnom on uopće na to ne reagira, ne gleda ga, ne govori, to mu je normalno............ja isto tako - ne gledam ga (kao), ne govorim, ne pitam ga (iako sam ga znala pitat boli li ga to
![]()
, pa mi je naravno reko da ne)............ja sam jedna jako zbunjena mama
![]()