Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 165 od 165

Tema: ZPB 2005., 42. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

trak, nismo baš u centru, više na kraju grada. U smjeru Točkice. Ali isto je recimo brdo. Ma zapravo ti je Rijeka sva puna brdašca. Jednom sam bila u Osijeku i to mi je bio čisti sf. Kod vas je sve ravno!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

~~~~~~~~~~~~ za Kalu da čim prije prođe uho

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Paulita prvotno napisa
    Jednom sam bila u Osijeku i to mi je bio čisti sf. Kod vas je sve ravno!
    Da,užaaaas meni je loše od te ravnice bez obzira koliko je volim! Užasno mi fale brda i more
    A šta misliš kako je nama bilo voziti po Rijeci kad kod nas nema veće uzbrdice od 10 centimetara

Za Kalu i sve bubance ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Samo da vam mahnem!

Mial, puno vibri vam šaljem da što prije ozdravite

MM želi sa mnom nešto ozbiljno razgovarati!!! Kupujemo neki novi stroj i sad će me udaviti koji ćemo, šta ti misliš, a meni blago rečeno svejedno! Neću ja raditi na njemu nego on!

Puno pozdrava svima!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Točkice, ipak ste uzeli Rodi? Ja sam se raspitivala pa su mi rekli da je bolje da još ne kupujem nju.
    Uzeli ali nećemo još stavljati u auto mada je na knap po visini sa ovom 09-18 ali je na granici sa kilažom.

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Užasno mi fale brda i more
    :?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dobro jutro !
    Mi smo cijele dane vani na dvoristu tako da vam se ne stignem bas javljati . Klinci uzivaju, igraju se i super se slazu.
    Ja sam vec dvije veceri zaspala s njima i spavali smo skroz do jutra bez budjenja.
    Mial bas mi je zao zbog Kale. Ta upala je sigurno posljedica onog vristanja .
    Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~ i za brzo ozdravljenje !

Kod moje sestre jos uvijek nista novo, sad je vec stvarno vrijeme da se porodi

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mial kako djeca?

Mateo u vrtiću,ja odoh predat poreznu prijavu
    ~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~bubanima

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    Citiraj traktorka prvotno napisa
    Užasno mi fale brda i more
    :?
    Nina-ja sam ti u prošlom životu bila Dalmatinka,kužiš ? Obožavam more i jako patim da živim dolje

Mama27-i ja sam napokon spavala cijelu noć :D
    Za seku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kad vidim koliko patiš za južnim krajem ne sumljam da nisi bila
    što vas sprečava da preselite nije na kraju svijeta a posla ima svugdje

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    evo i nas napokon smo doma cijeli dan.
    Kala sinoć dobrano zakurila i iako je popodne spavala od 5-7, veću pol 10 je opet zaspala čist ok je bila noć, po noći nije bilo temp.
    Kiar i noćas neke čudne zvukove proizvodio sa groznim kašljem, evo jutros i on ima temperaturu.
    brižne moje

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Točkice, ipak ste uzeli Rodi? Ja sam se raspitivala pa su mi rekli da je bolje da još ne kupujem nju.
    Uzeli ali nećemo još stavljati u auto mada je na knap po visini sa ovom 09-18 ali je na granici sa kilažom.
    Koliko je ona visoka i teška?

mial,~~~~~~~~~~~~ za dječicu

trak, ma sve je to stvar navike. Kada sam došla u Osijek nisam se mogla načuditi da je ravno kud god da pogledam. Bar vam je lako položit vozački A u Rijeci su fakat sve neke uzbrdice.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Koliko je ona visoka i teška?

mial,~~~~~~~~~~~~ za dječicu

trak, ma sve je to stvar navike. Kada sam došla u Osijek nisam se mogla načuditi da je ravno kud god da pogledam. Bar vam je lako položit vozački A u Rijeci su fakat sve neke uzbrdice.
    Ima 16 kg i mislim 101 cm. Izrasla je dosta u zadnjih mjesec, dva, jučer u Mercatoru u igraonici mislili da ima najmanje 4 god.

A riječke uzbrdice..... obožavam, osobito kad mi je kao vozačici početnici prije 10 god znao jugić zakuhati na nekoj....

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja planiram skinuti noćnu čim zatopli, 5 mj. možda ali me isto muči bočica i to jedna prije spavanja, jedna noću i uglavnom jedna pred jutro.....
    evo, opet vas mi potpisujemo...........jedino ovaj dio s planiranjem skidanja - ja ništa ne planiram. jedno jutro pelena puuuuuuuuuna - malo da ne eksplodira, drugo jutro (npr. danas) jedva da ju je smočio i ujutro odmah traži piškiti. Pa kad bude, bude, ali flaša je stalno tu - bez nje ne može!
    btw. "riješili" smo ono zapišavanje - krajnja mjera je bila da ako hoće biti mala beba, stavit ću mu pelenu (jest riskantno, ali upalilo je )

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Majkeeeee, jel se i vašim sinovima diže pi................šulinac..........mojem stoji non-stop (još jedan ), jutros ide piškiti, a ja :shock: ne mogu vjerovat..........ne znam trebam li se zabrinut.................uglavnom on uopće na to ne reagira, ne gleda ga, ne govori, to mu je normalno............ja isto tako - ne gledam ga (kao), ne govorim, ne pitam ga (iako sam ga znala pitat boli li ga to , pa mi je naravno reko da ne)............ja sam jedna jako zbunjena mama

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •