Mi imamo ta kolica, činila su mi se super, pa smo ih kupili. Istina imaju 1000 dodataka, i isto toliko nedostataka. Evo koje smo mi primjetili:
- AS se teško montira
- AS ima nekako nizak onaj dio gdje ide pojas preko nogu, pa da bi izvadio i najmanju bebu moraš razmontirati AS
- uglavnom s AS smo bili totalno nezadovoljni
- kolica su puno preteška
- kotači su počeli škripati
- ručka nije pomična u oba smjera
- u obliku kišobran kolica su nam još puno prevelika
- kao kišobran kolica nisu dovoljno udobna
- kao kišobran kolica su loše postavljeni pojasevi
- za sve to su puno preskupa
Prednost:
- jedino smo bili zadovoljni košarom za bebu, koju smo na kolicima puno koristili (mada i to puno je bilo 4 mjeseca, a onda je došla zima)
Uglavnom, nismo zadovoljni, nisu nam se isplatila.
Potpisujem Niku u ovom dijelu:
Poučeni iskustvom i nezadovoljstvom kupili smo AS grupe 1 Romer safefix plus i jedva čekam da navršimo godinu dana da ju počnemo koristiti, a zaboravimo CAM. :DPliska, vecina as te grupe nema postolje, u odnosu na njih se teze montira.
Uglavnom, sjedalica i nema neke ocjene, a sav taj komplet kolica+ kosara+as je jako skup.
Ja to ovak gledam, za te novce kupis bolju sjedalicu + neka druga kolica, ne mora to dvoje bas pasati.
Jedino ukoliko vam je jako vazno da kolica i as budu u kompletu zbog toga da iz as prebacite na kolica. No kazete da ce as biti u autu stalno, onda nema smisla.
Sad smo na kraju kupili još jedna kišobran kolica Bebe comfort Allegre, znači CAM bacili novce u vjetar.

Odgovori s citatom