imamo drvene stropove, mi to zovemo "brodski pod" ne znam kako se to inace zove, elem one letvice prilicno uske jedna do druge. nesto sto je nekoc davno bilo moderno. sobe, kupaonica i hodnik su nam visoko potkrovlje, skoro svuda je puna visina i to cudo je na stropu. e sad ako to rasturim to ce povuci za sobom mjenjanje citavog krova sto je uplanu ali jos 5 godina ne. ako stavim knauf snizit ce mi previse a iovako je na granici sa visinom (mislim stajaca je visina ali je nizak strop). e sad buduci da sam ja bolno nestrpljiva i ne mogu to gledati takvo u boji drva ja bih to bar prebojala. i kad smo djelomicno preuredjivali bilo je u planu ali me majstor kojem se to oceigledno nije dalo poceo nesto uvjeravati i brljati o tome kako drvo radi i kako ako to obojam u bijelo ce nakon nekog vremena nastati pukline i sta ja znam sta sve ne pa sam privremeno odustala. ali ne mogu i tocka. i sad mislim da cu natjerati muza da to sam oboja (on je kriv sta smo poslusali majstore). medjutim rekla bih da je na tome tanki sloj laka. moram li brusiti, ne zelim lak boju jer tko ce cekati da se osusi i prestane smrditi.
ili da s tim radim nesto deseto? sta? ima li netko ideju?