-
Super, Andreja!
Da odgovorim na pitanje: OK je da mu das drugu dojku ako ti prvu sam odbaci, bez obzira na to sto nije proslo 2 sata. Koliko vidim, ono sto sasvim dobro radis je to da puno promatras svoju bebu i nastojis joj se prilagoditi. Bravo!
Bocica i duda varalica kod nekih beba moze uzrokovati lose sisanje na dojci. Isto tako, kod nekih beba i ne mora. Opcenito, ja bih ti preporucila da ih izbjegavas davati dok god ne uspostavite normalno dojenje. Hrani bebu salicom, zčlicicom, ... Znam, duze traje, ali isplati se potruditi.
Ima li neki razlog zasto ne dojis nocu? Je li se nocu barem izdajas? Nocno dojenje je jako bitno za dobru produkciju mlijeka. Ako nisu u pitanju zdravstveni razlozi, da bas moras spavati u komadu "toliko i toliko", obavezno doji nocu.
Mene samo malo muci ta tvoja bol u bradavici. Ima li beba bijele mrljice po jeziku i u ustima, crvenilo na guzi?
Jos nesto: ako beba place dok je presvlacis, mislis li da place od gladi? Ako je tako, pazi da joj uvijek das jesto na prvi znak gladi, nemoj cekati da pocne plakati. Znaci, cim pokazuje i malu nervozu, vec je krajnji trenutak da dobije papati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma