-
'bacaka se' u slingu
Iako se već duže vrijeme nosimo u slingu (položaj prsa o prsa) i nismo imali takvih problema, zadnjih dana kad ga lijepo zapakiram, on počne bacati noge iz sve snage na sve strane sve dok ih iz položaja 'žabica' ne izvuče tako da mu skoro vise ravno. I pri tome ispušta glasove hmm, kmm - bunim se. I da, ne radi to svaki put. Do čega je to? Jel imao netko slično iskustvo?
-
Jesmo, mi. Vilenjak to radi negdje od trećeg mjeseca. Kako mi je marama nepraktična (u njoj to ne može raditi, ali je ja ne stignem vezivati svaki put), a meitai nedostupan (mislim da ni u njemu takvo bacakanje ne funkcionira), ja onaj rep od slinga malo zafrknem i omotam ga oko leđa ali tako da mu ide ispod nogice, pa se ne može izmigoljiti van nego ostaje u položaju žabice. Zafrknuti rep onda pričvrstim ispod onog dijela slinga koji mi je raširen preko leđa. Usput mi bolje pridržava križa.
( :/ nadam se da je ovaj gore opis jasan)
-
Hvala ti na odgovoru. Lakše mi je jer mi se ponekad čini da mi stalno imamo situacije koje nitko drugi nije imao. Nisam sigurna je li mi ovaj opis jasan, sutra ću probati je li to to kak sam ja shvatila. Ja sam mu inače znala taj rep slinga prevući preko leđa pa između nogica pa provući kroz ringove, ali mi i to lagano 'rašlampavi' - snažan čovjek. Nego, jesi li ti uspjela shvatiti zbog čega je to radio? Meni je veći problem čak da ga uspijem i zabetonirati to što ak se on naljuti, ne provedemo se dobro.
-
mozda je djetetu vruce u trenutku kad se "pakirate" u sling
-
Ms. Mar, baš sam ovih dana malo isprobavala razne načine "učvršćivanja" i uglavnom se sve svodi na to da se rep od slinga malo zafrkne i podvuče ispod kritičnije nožice, tako da je drži u žabici. Ne moraš nužno omatati taj dio slinga oko svojih leđa. Bitno je samo da ga možeš negdje dobro pričvrstiti - a ako je sling pravilno stegnut, skoro svaki njegov dio može ispuniti tu funkciju. (Onu foru s provlačenjem repa ispod nećeš još dugo moći provoditi, jer će ti malac porasti.)
litala, mene obično optužuju da pothlađujem svoju djecu
Stvarno, meni je uvijek vruće, pa su mi klinci dosta lagano odjeveni u odnosu na druge koje viđamo...
Naš glavni problem je u tome što je Vilenjak jako živahno dijete koje nigdje ne može biti na miru: ni u kolicima, ni na rukama, ni u slingu, ni u marami (u ovoj potonjoj se izvija unatrag i vrišti kad skuži da nema ništa od bacakanja). Šetnje nam polako postaju "mission impossible" za izvesti, on bi stalno na pod
Stvarno ne znam što ću dok ne prohoda.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma