Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Pritužba na pedijatricu

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Pritužba na pedijatricu

Da ne duljim, na HZZO-u sam se informirala o mogućnosti traženja babyhalera za moje dijete, s obzirom da pedijatrica nije na osnovu preporuke specijaliste ispunit doznaku za pomagalo,i jučer ju je žena iz HZZO-a nazvala da smije to napravit.Pedijatrica se nadurila,i rekla nek si nađem novog pedijatra.Naravno da hoću,ali ću se žalit na ovu moju,pa me zanima kome.

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kada ides na HZZO mjenjati pedijatra moras donijeti obrazac od novog pedijatra potvrdjen u novoj ambulanti.
    Ako se pedijatar mjenja bez promjene prebivalista ili nekog "valjanog" razloga moras ispuniti izjavu zasto zelis promjeniti doktora i onda tamo sve napises.
    Ako ti to ne ponude onda pitaj i reci da zelis napisati prigovor i moraju ti to omoguciti

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala M.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mene nitko nije pitao zašto mijenjam pedijatra. Samo sam ispunila taj upisni formular kod novog pedijatra. Na HZZO-u nisam ni bila.

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Meni je jučer sestra od nove pedijatrice ispunila papire i idem danas s njima na HZZO.Ništa ja nisam morala pisat isto :/

Gogica 24 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I mi smo trebali babyhaler također na preporuku specijaliste i nismo dobili doznaku za pomagalo , kupili smo ga u ljekarni bez toga

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Friška info: na HZZOu za Janu nisam morala ništa pisat zašto tražim promjenu,ali za Matiju,koji još nije godinu dana prijavljen kod ove stare pedijatrice sam morala pisat razlog prebacivanja, te će nakon razmatranja tog razloga poslat obavijest dal to odobravaju.Znači,njegov karton nisam mogla podići,moram čekat.

Gogica, na topicu zdravlje djece imaš o bebyhaleru,zato jekod mene i nastala ova cijela drama,jer to nije na popisu pomagala.Pročitaj si malo,da vidiš kako imamo prava na štošta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •