Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Kako stavljate dijete u AS?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Kako stavljate dijete u AS?

Da pojasnim: imamo Maxi Cosi priori 9 - 18 kg, Emilija je visoka i teška i jako mi je teško stavljat je u AS. Ili se ja ozljedim ili nju ozdljedim. Najčešće nastrada (moja ili njena). Da je krenem učit da se sama popne u AS? Za to mi se čini premala, a i teško ću joj objasniti kad još ne govori hrvatski .

Help! Kako to vi radite?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja ga još uvijek (prošao 3 godine), jer mi je tako najlakše, uhvatim kao malu bebu, jedna ruka ispod leđa, druga ispod koljena i posjednem ga u sjedalicu. Tako sam sigurna da mu je guza u pregibu i da je udobno smješten.
    Ponekad ulazi sam, ali onda moram provjeriti kako je sjeo, jer zna sjesti "nahero" pa ga onda ispravljam.

Isto imamo MC priori 9-18.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moji su veliki i ulaze sami, ali ja nikad ne propustim opićit glavom o krov auta kad se saginjem da ih zavežem. Imam na čelu neko udubljenje, mislim da je od toga.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    Ja ga još uvijek (prošao 3 godine), jer mi je tako najlakše, uhvatim kao malu bebu, jedna ruka ispod leđa, druga ispod koljena i posjednem ga u sjedalicu....Isto imamo MC priori 9-18.
    Isto tako. Iako je vec jako teska, pa me bole ledja.

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa
    nikad ne propustim opićit glavom o krov auta kad se saginjem da ih zavežem. Imam na čelu neko udubljenje, mislim da je od toga.
    MM isto tako.
    Zgodno je kada se sami penju dok je suho vrijeme, ali kada krenu padaline blato na sve strane. I ja imam tu sjedalicu i posjedam malu kao Almathea.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja kažem, izvoli penji se u stolicu, pa mu malo pogurnem guzu. Onda ga namjestim da normalno sjedi, a ne naopačke
    Ranije sam ga dizala, ali bi netko uvijek stradao (glava, prefrknuta noga, ruka, moja kičma). A sad mi je i težak. Da sam znala da to može sam, i ranije bih ga pustila da se penje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •