Moja prijateljica ima Vorwerk Kobold usisavač i kaže da se preporodila otkad ga ima! (a ima ga već 3 godine) I ja sam se definitivno uvjerila u njegovu kvalitetu...jer ima 2 psa, a njen tepih i njeni kreveti skoro da i nemaju dlaka po sebi! A kad se tek usisa- nemaju nikako dlaka po sebi. I ja znam da nije neka koja će svaki tren usisavati (kao što nisam ni ja)
I kad mi je "demonstrirala" usisavač, trebala je samo jednom preći preko tepiha da nema ni trunke na njemu! Tko ima psa- zna kako je s običnim usisivačem teško usisati dlake!

Ona si od distributera naruči (preko interneta ili telefona) i prašak za pranje tepiha, te za pranje madraca....pospe po tepisima (madracima), pusti da odstoji....prođe ugašenim usisivačem preko tepiha (madraca) i zatim usisa. Tko nije vidio učinak-niti ne vjeruje u njega

Sad, jedina "mana" usisivaču je to što je skup...puno skuplji od drugih usisivača....ali kad gledam da ima doživotnu garanciju na sve dijelove... :/ Mislim si onda da i nije baš tako skup. A osim toga, dozvoljene su sve vrste otplate i rata, a usisavač se dobije odmah.

Ja si ga definitivno prvom prilikom kupujem!