Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: meni za proslavu prvog rođendana

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno meni za proslavu prvog rođendana

moja Li će uskoro da napuni 1 godinu pa me zanima kakva su vaša iskustva sa pripremom hrane za goste.
    Verovatno ćemo zakupiti neki kafić u popodnevnim satima, a jedino što mi pada na pamet je da naručimo roštilj (ćevape, ražnjiće i kobasice, tj. sve ono što može na čačkalicu, jer ne možemo tamo imati escajg)
    dajte još neke predloge, a da to nbešto bude konkretnije od kiflica i pogačica.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi smo ove godine imali oko 25 gostiju doma, i naručili smo 12 pizza, složila sam to na tanjure velike pa po stolovima rasporedila, a gosti su imali plastične tanjure. Na stolu smo imali tortilje (čips) i umak za to, te kolače. To je mi je do sada najdraža i najjednostavnija kombinacija. Svi su bili zadovoljni. Prošle godine smo radili roštilj, i ne bih više to ponovili! Inače uvijek imam sve plastično za ročkas jer uvijek imam puno ljudi.

p.s. na kraju se pokazalo, 12 pizza je bilo puno previše, ostalo sigurno 4-5 pizza
    Posljednje uređivanje od anima : 04.03.2010. at 17:32

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo ove godine imali oko 25 gostiju doma, i naručili smo 12 pizza, složila sam to na tanjure velike pa po stolovima rasporedila, a gosti su imali plastične tanjure. Na stolu smo imali tortilje (čips) i umak za to, te kolače. To je mi je do sada najdraža i najjednostavnija kombinacija. Svi su bili zadovoljni. Prošle godine smo radili roštilj, i ne bih više to ponovili! Inače uvijek imam sve plastično za ročkas jer uvijek imam puno ljudi.

p.s. na kraju se pokazalo, 12 pizza je bilo puno previše, ostalo sigurno 4-5 pizza
    razmišljala sam i ja o pizzi, ali mi je to nekako više za mlade. mi ćemo imati uglavnom starije goste, pa mi pizza nije primeren izbor. A roštilj ne bismo mi pravili, nego bismo naručili u mesnici. oni to sasvim korektno naprave. uz to sam mislila još neku salatu tipa ruska, mimoza ili neka slična, mladi luk, rotkvice i nekakve kiflice uz to + torte. ovo sa pizzama bi i meni bilo najjednostavnije, ali eto, ovi stariji ipak vole nešto konkretnije

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

A kako ćeš draga rusku salatu bez escajga?
    Jedino ako misliš puniti one slane korpice, meni je to super. Ja sam ih punila sa ruskom salatom, tunjevina+crni luk i ajvar+mrvljeni sir.
    Pita od pečuraka.
    Slani muffini.
    Male sendviče na francuskom hlebu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja ću samo reći WOW !!!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hvala annie, lepo izgleda ali je full lako napraviti. Salate napravljene dan ranije, pa smo samo punili korpice. Korpice ne bi trebalo da se pune mnogo ranije jer hoće da se raskvase.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

pa da. tako nekako ili u testu za princes krofne

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

kad malo razmislim, najbolje mi je da radimo nekakve kanapee ili tako nešto malo fino slano i da sve bude u zalogajima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •