Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: NASTAVA U TURNUSIMA

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno NASTAVA U TURNUSIMA

Zanima me kako ste organizirale cuvanje djece u prijepodnevnim satima kad imaju nastavu poslijepodne. Boravak je uglavnom organiziran za djecu do trecega razreda, a sto je sa starijom djecom. Nisu li i oni premaleni da bi ostajali mali?
    Naravno, pitanje se prije svega odnosi na one koji su bez baka i djedova, starije braće i sestara...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bila je sama doma. čule smo se telefonom. išla je u školu. dolazila je iz škole. otključavala i zaključavala. napisala sve zadaće, sve naučila. preživjela ....

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Re: NASTAVA U TURNUSIMA

Citiraj IVCI prvotno napisa
    Boravak je uglavnom organiziran za djecu do trecega razreda, a sto je sa starijom djecom. Nisu li i oni premaleni da bi ostajali mali?
    IVCI, kada, odnosno u kojem razredu, po tvom mišljenju učenici više nisu premali za klasičnu nastavu - bez produženog boravka?

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

meni nije frka što dijete od 10ak ili više god ostaje samo kući nakon ili prije škole - veća mi je frka što znam da neće sama podgrijati klopu

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kad smo birali školu u kojućemo ju upisati jedan od bitnih kriterija je bio samo jutarnji turnus i zato smo i izabrali ovu školu da imamo jednu brigu manje. Iskreno nemam pojma kako bi se inače izorganizirali je ni MM niti ja stvarno nemamo nikog u Zagrebu...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj fegusti prvotno napisa
    meni nije frka što dijete od 10ak ili više god ostaje samo kući nakon ili prije škole - veća mi je frka što znam da neće sama podgrijati klopu
    U mojoj školi svi učenici od 1.-8. razreda (neovisno o boravku) mogu užinati i ručati. fegusti, raspitaj se u školi postoji li takva mogućnost.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas, na žalost ne, samo oni koji idu na boravak.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

u našoj školi uopće nema boravka!
    sreća naša što imamo baku i nonu!
    sada je 5. razred i ima školu samo ujutro tako da nakon škole ostaje sama kod kuće dok mi ne dođemo s posla (cca 2 sata), a onda zajedno ručamo.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

U našoj školi je produženi boravak organiziran do šestog razreda, a ručati se može u školi bez obzira da li je dijete u produženom. Naravno, uz nadoplatu. Inače, naša škola ima nastavu samo u jutarnjem turnusu. :D

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dobro pitanje "kad nisu premali da bi ostajali sami" iako odgovor stize sa zakasnjenjem.
    Bilo bi najidealnije kad bismo imale bake nadohvat ruke da ih pripaze i nakon treceg razreda iako ih mogu sputavati u osamostaljenju.
    Naravno, ostajanje solo donosi niz neugodnosti i strahova. Nemam jos takvih iskustava, ni vlastitih ni djetetovih. Bit cu valjda pametnija za koju godinu, ali ce strah sigurno postojati.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dobro pitanje "kad nisu premali da bi ostajali sami" iako odgovor stize sa zakasnjenjem.
    Bilo bi najidealnije kad bismo imale bake nadohvat ruke da ih pripaze i nakon treceg razreda iako ih mogu sputavati u osamostaljenju.
    Naravno, ostajanje solo donosi niz neugodnosti i strahova. Nemam jos takvih iskustava, ni vlastitih ni djetetovih. Bit cu valjda pametnija za koju godinu, ali ce strah sigurno postojati.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi nismo organizirali čuvanje, ostajao je sam od 4. razreda na dalje. Nismo bili sretni, ali...
    Dobro je što su još u 4. razredu imali skraćene turnuse, pa je popodnevni počinjao oko podneva i završavao oko 17, tako da je sam doma bio recimo od 8 do 11-11,30, a ne do 13,30 kao kasnije.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa
    U našoj školi je produženi boravak organiziran do šestog razreda, a ručati se može u školi bez obzira da li je dijete u produženom. Naravno, uz nadoplatu. Inače, naša škola ima nastavu samo u jutarnjem turnusu. :D
    Ovo je super!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

moja mama radila dvokratno u dućanu .... ja bila u međusmjeni (11,30-15,30).... ispala sam tako kako jesam :? ali živa sam :D

dica su izdržljivija nego šta mi to mislimo (ali ja danas umiren od straja kad su moji sami po ure!!!)

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Što se tiče ručka i podgrijavanja, mikrovalna je prava stvar za to. Ne može zagoriti, ne prtlja s plinom...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •