Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: zadržavanje ispred škole

sunca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno zadržavanje ispred škole

većina djece iz stribijevog razreda ostaje na produženom boravku, on ne želi, a ima mogućnost odlaska kod none koja živi jako blizu škole.

sam se vraća kod none i ne želi da ga nitko čeka i ja to podržavam, ali...

kako je počelo lijepo vrijeme djeca sa produženog boravka budu vani nakon nastave neko vrijeme i on se želi s njima igrati dok su oni vani. sve je to ok, ali ja više nemam kontroling nad situacijom je li on u školi ili ispred škole ili doma...... i to me brine. želim da se duži sa djecom jer je inače dosta kompliciran tip kad su druženja u pitanju (neće sa svakim, puno mu treba da se opusti, brzo se naljuti, itd), a opet htjela bi postaviti neku granicu koliko se on smije zadržati ispred škole i kad mora doma.

kako postaviti tu granicu?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj je ostajao u dogovoru s uciteljicom iz boravka. do 13 i 30 ili 14, ovisno o vremenskim prilikama, i o tome kad boravkasi idu u razred pisati zadacu. ako tvoji boravkasi imaju tako neko fiksno vrijeme, to je mozda dobro za dogovor.

ali bilo bi dobro to dogovoriti s uciteljicom, da i njega ima na oku.

sunca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa razmišljala sam o tome. otići ću razgovarat sa učiteljicom iz produženog boravka je li to moguće da i njega ima na oku dok ne odu u nazad u školu.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

o da... i mene brine pustiti ga ili ne da ostane poslije škole na igri do školskog busa... inače ide kod frenda dok ne dođe bus...
    neki dan je jedno dijete u onom njihovom jurcanju dok su čekali šk. bus slomilo nogu.. otvoreni prijelom, Iv se shokirao i došao kući blijed i prestrašen... :shock: :shock: :shock:
    ne volim kad ne znam što radi... :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •