Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 63 od 63

Tema: FB - prijevara stoljeća

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj blis prvotno napisa
    Dogodilo mi se nekoliko puta da je mala na sebi imala FB 5-6 sati i nisu pustile. Ti sati uključuju vožnju u autostolici, šetnju i spavanje u krevetu. Isto tako mi se dogodilo da su pustile nakon samo jednog pišanja. Vjerujem da je stvar u tome kako sam ih namjestila.
    Ovako i kod nas.
    Iako ja ih ja dosta cesto koristim kao zastitne na fitted pelenu.
    A kad ih koristim same srolam jednu tetru ispred, a unutar ubacim jedan ulozak koji mi padne pod ruku (nemam original)

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja zbilja imam brdo svakojakih pelena, ali FB su skoro non stop u pogonu i najbolje drže. Jedino što mi ide njima uz bok su obične fitted s Luxe vunenim coverom (iako, s tim coverom sve drži).

Još uvijek ih puni s jednim njihovim insertom i polovicom tetre složene kao prefold. I drže satima vani i cijelu noć.

No, par puta sam kupila neke rabljene (možda dva put) koje nisam znala sto posto da su original i te su mi propuštale. E sad, možda su i bile original, ali su loše održavane pa su zat puštale - nemam pojma. Ove od pahuljice, ive i još par cura koje poznajem su mi fenomenalne i nakon godinu i pol korištenja

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi jako volimo FB, no istina je da ima dana kad nam procure gotovo nakon jednog mokrenja. To ponekad ima veze sa time i kako su stavljene, jer se nekad ne da, pa mu nabrzaka nespretno staviti.
    Imalo je veze i sa veličinom. L su nam odgovarale kad je imao 6 mjeseci, a sad su mu široke i radi toga nam znaju procuriti.
    M su nam idealne.
    A novi kroj M je malo širi između nogica, a isti u struku i dobro drže, no ne svđa mi se što je uložak uži od pelene, previše je prostora za strane, pa ne kužim svrhu tog proširenja.

I moja mama koja svakodnevno čuva moje djetešce, najradije koristi FB. Omiljene su joj tigraste berry plush i FB. Znači i bake ih vole, haha.

Prednost je i što su u bojama, pa Li bira koju ćemo sada staviti, inače ne želi pelenu, ako ga ne zainteresira boja.

No, ima dana kad procuri sve što postoji na ovom svijetu. To su dani nakon noći kad dijete doji neprekidno.... i radi toga ne treba kriviti pelene.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Jedno čisto informativno pitanje o FB.
    Spremam se naručiti pa me zanima dali su im navedene veličine vjerodostojne kilaži djeteta kako je navedeno ili?
    Kakva su vaša iskustva?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ovisi o gradi djeteta. Moja cura ima dosta slaufica po nogama, tako da je vec prerasla velicinu M, a ima 10kg. U struku su joj velike, ali gumica oko nogu joj se prejako ureze. Isto tako je i S prerasla nesto ranije nego sta bi trebala.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

L sad ima 8,5 kg. Baš je mali buco . Kaj onda da uzmem L bez brige ili?

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa
    Jedno čisto informativno pitanje o FB.
    Spremam se naručiti pa me zanima dali su im navedene veličine vjerodostojne kilaži djeteta kako je navedeno ili?
    Kakva su vaša iskustva?
    Mi smo ih koristili (i još ih koristimo) točno do onoliko kila do koliko je navedeno.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ako ih bas jako zelis uzmi radije L ako Luka ima jake butice, mada moram priznat da sam ja jedva cekala da ih moja Lola preraste jer stvarno su bezvezne. Probaj narucit jednu L pa ako ti bude odgovarala uzmi vise.

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam nadobudno prije rođenja moje smokvice kupila 18 kom raznih vrsta pelena.

Od toga 5 OS i ostale ugl. za do 8 kg ili do 10 kg s namjerom da nadokupim kad poraste. Neznajući što koliko drži i u totalnom zanosu kupila sam po nekoliko kom. od različitih vrsta.
    Od malih poketica uzela sam samo 3 kom., na svu sreću jer jedina im je, uvjetno rečeno, prednost što se brzo suše, a promoče mi svaki put kad se popiški. Lijepo izgledaju i mislim da su joj mekane na koži, ali ništ koristi od njih.
    Nažalost sam odmah bila kupila i 3 kom br. M pa sad čitam kako bilo što iz njih izvući jer sad polako ulazimo u taj broj.
    Vidim da stavljate tetre i višestruke uloške unutra, ali brine me da bih u tom slučaju morala imati puno veći br pelene i zaštitnih g. nego što joj realno treba, a i da li vam to zaista stane u pocket (džep) ili samo stavite unutra u pelenu, kao kod fitted?
    Da ne kažem da se grozim kako će guza biti ogroooooooomna.

S obzirom da hitno moram kupiti još pelena većeg broja molim neku preporuku, što je najudobnije i najbolje drži za buckaste bebe s debeljuškastim bedrima ?

Malena ima 3,5 mj i oko 7 i sitno kg, a sve u guzi i bedrima pa joj se često pelenice i coveri urezuju u bedra, a oko trbuha u njima pliva.
    Također me zanima koje su najudobnije u kasnijoj dobi kad bebači prohodaju?
    Isti savjet vas molim i za zaštitne!
    Hvala iskusne PP!

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Jel vas smeta to što FB nisu od prirodnog materijala, i što je unutra onaj dio koji dolazi direct na guzu zapravo polyester (iako je mekani ko duša i privlačan do neba)?
    Da li stavljate platnene/konoplja/bamboo uloške ili tetru pa je tako guza na prirodnom?

Hvala

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Isabel prvotno napisa
    Jel vas smeta to što FB nisu od prirodnog materijala, i što je unutra onaj dio koji dolazi direct na guzu zapravo polyester (iako je mekani ko duša i privlačan do neba)?
    Da li stavljate platnene/konoplja/bamboo uloške ili tetru pa je tako guza na prirodnom?

Hvala
    Bojim se da bi ti pelene još više curile ako staviš bilo što na flis. Mene ne smeta toliko materijal, koliko to što su mi jako malo držale, eventualno jedno pišanje, dva nikako.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja u pocket s flisom en stavljam nista dodatno do koze, koristim ih samo za van ako znam da cu ih mijenjati, to je prakticnije nego obicna pelena i gacice, i to jos sva mokra, ovo je samo cap, cap, napravim mu to i stojecki. iskreno, meni je svejedno jel taj flis do koze, ili 1 cm od koze

shogi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi smo svoje FB prali na 60, možda je to razlog da cure?...naše cure na sve strane...i kroz sredinu

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •