Posljednje uređivanje od koksy : 17.04.2011. at 21:25
Ja nemam ni najlon ni valjke ni muža koji je tako dobar u tome, pa me zanima jeftini majstor!![]()
Drage moje,
ja imam majstora (susjed od mojih staraca prije imao ličilački obrt) koji će nam ličiti ovih dana stan za 10 kn po m2 (bez popravaka) sa svojom bojom, međutim zanima me koje su boje bolje:Jupol, Dulux,..ili...ne treba biti vau ali da je zadovoljavajuća?
mislim da je spominjao Jupol. Trebam hitno odgovor.
jupol je ok, ja ti ne bi preporučila jedino one baumaxove boje - što oni sami miješaju
hvaal cure, a gdje je najbolje otići za miješanje boja? trebat će mi jedan zid u boji.
Molim prepourku za majstora za krečenje, treba i gletati i malo popraviti rubove gdje smo ih odvalili i sl.
Bitno mi je da je "picajzla", da objasnim nedavno smo farbali jednu sobu, prazna, čista, oprana, ja pripremila najlon, pik traku.
Trebalo je dosta postrugati jedan zid, pa gletati i pofarbati u boju, bež.
Počelo je ovako, joooj šta ste to imali po zidovima, ko vam je to radio, ne znam kako ćemo mi to riješiti.
3 dana su to radili, ostavili prljavu sobu, zaflekane utičnice, radijatore, vrata, prljav tuš, wc, uništili mi partviš i odnjeli pik traku sa sobom, boja odmah nije pokrila to gletanje pa su morali ponovo dolaziti.
Ispalila sam na živce.
Pomagajte!
098 9121 275, Igor
Hvala Apri!
Imala sam ja informativni razgovor sa majstorom, korigirali su cijenu, ali sam se zato naživcirala.