tuzna prvotno napisa
dobro.tako je kako je.
sa utricima prestajem,ipak je danas 23dnET-a. ja sma se davno,prije 12 dana,kad sam dobila mengu(cure ovo nije bilo obicno krvarenje,neko bezvezno:prava meng aod 5 dana,s tim da je prvi dan menge test bio negativan) pomirila da nema nista od toga i ovo juce me jako potreslo.mastala sam o ovoj brojci,ali ne 22dnt , nego 12-13 dnt.
slazem se sa inom da je mnogo toga u igri,svi se pozivaju stalno na moje godine, 27,kao imam vremena,a ja ne zelim cekati i gubiti vrijeme, vec sam izgubila 5 godina tapkajuci u mraku sa azoospermijom mm.
mnogo,mnogo,me zbunilo sve ovo ,i cinjenica da na dan menge nije bilo bete dovoljno da ju test detektuje,a 11 dana nakon toga ona je 111.
bilo,proslo. nazalost,idemo dalje.
ne znam bih li se radovala sto je napravljen korak naprijed(nakon svega,ovo je korak naprijed ,zar ne?) ili sto se suocavam sa spontanim ili sta je vec ovo i sa svojim srahovima da sa mojojm imunologijom nesto nije ok....
hvala svim curama
P.S: slazem se da ce ovo biti upozorenje svima d aje beta najmjerodavnija(ina hvala sto me tjesis,ja sebe i ne krivim,doista nisam imal razlog da vadim betu_menga +neg test+1 embrij 3ci dan+nikakvi simptomi)