-
Cetrotide - gdje nabaviti
Cure molim pomoć
Ako netko zna gdje je najpovoljnije nabaviti Cetrotide...
Nažalost u Brežicama ih nemaju trenutno, a meni je naravno panika...
-
Ja sam kupila cetrotide kod nas u Slavonskom Brodu, 550 kn 1 ampula. Čeka se 2 dana. Ne znam koliko si daleko, gdje se nalaze Brežice ?Jesi probala zvati ljekarne u obližnjim gradovima?
-
Nazovi ljekarnu Frebel (onu na Dolcu) 4816 788! Ako nemaju mogu ti nabaviti u roku od 24 sata. Sretno
-
Ja sam jučer kupila cetrotide u ljekarni u ili 191( u zgradi u kojoj je i polikilinika Vili), po cijeni od 525 kn za ampulu. nije baš nešto jeftino, ali bar ima, ako je hića 
Ljekarna Farmapharm, Ilica 191 c, 01/3700-519
Posljednje uređivanje od Bab : 07.07.2010. at 10:00
-
mozda nece pomoci necijoj mami,njoj se zuri,ali za cure koje inace idu u postupke:najjeftiniji je u Beogradu cetrotide,ako sam ja dobro preracunala 35 e?
Apoteka sazofarm gonal 2 806 dinara,a cetrotide 3 293dinara.
kad sam a rcunla to je oko 64 KM, tj 32 e ili nest malo vise.
nisam ja licno kupovala ,ali sam se dopisivala i tad su mi rekli ove cijene,prije nekih 2 mjeseca.
ovdje u BIH je 160 KM, 80 e jedan cetrotide.
-
Ja sam nedavno zvala ljekarnu Filipovic i rekli mi oko 400kn.Sad mi to cudno kad vidim ove uzasne cifre.
-
Pazi da se nisu izrazili bez uračunate marže... To se meni dogodilo- na kraju je cijena bila nešto preko 500 kuna.
-
cure hvala puno na odgovorima, pomogle ste
mogu samo reći da na dolcu mogu nabaviti za nekoliko dana za 440 kn, sve druge ljekarne po zagrebu (nisam stigla zvati u ilicu 191, jer sam prije našla pa ne mogu tvrditi za njih) su mi rekle oko 500 kn i da se čeka 10-14 dana, a i sve, baš sve ljekarne u samoboru su mi isto rekle.
taca 70 spasila si me, na zagorskoj u ljekarni Filipović imaju po cijeni od 335 kn, MM je ih već kupio..
Još jednom cure hvala na brzim odgovorima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma