Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: PRIPREMA ZA POROĐAJ SA JOGOM 24.veljača.2008. 9:00 - 12:00

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno PRIPREMA ZA POROĐAJ SA JOGOM 24.veljača.2008. 9:00 - 12:00

Naletila sam na najavu ovog događanja u nekim besplatnim novinama jučer i zazvučalo mi je interesantno. Nemam pojma jel ima mjesta na radionici, a čini mi se da je cijena 180 kn (tak je pisalo u novinama)

Mislite li da bi moglo biti korisno? Jel netko bio već na takvoj radionici?

(namjerno nisam napisala gdje je da ne ispadne da reklamiram, ali ako administratorice smatraju da je OK, dodati ću tu informaciju.)

PRIPREMA ZA POROĐAJ SA JOGOM 24.veljača.2008. 9:00 - 12:00

Radionica će vas pripremiti za najčudesnije fizičko i emocionalno iskustvo vašeg života –porod.
    Tijekom 3 sata naučit ćete kako razviti svjesnost o dahu i kako ga koristiti tijekom trudova. Kako biti u pravilnom položaju i tako smanjiti bolove u donjim leđima, kako njegovati snažno ali istodobno i nježno vježbanje joge koje će vam pomoći da se brže oporavite nakon poroda, i mnogo više.
    Petra, majka dvoje djece podučava metodu Porođajnog svjetla u Londonu poslijednje 4 godine. Metodu je naučila od vodeće prenatalne učiteljice na svijetu , Dr. Francoise Freedman. Njezin je cilj ojačati žene da se suoče sa porodom uz pomoć znanja, snage i izdržljivosti koja se dobiva uz pomoć joge.
    Ovo je jedinstvena prilika da učite uz jednu od vodećih prenatalnih instruktorica iz Londona.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

svea, slobodno napiši detalje. ti ideš?

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Planirala sam ići, ali nisam uspjela dobiti nikog na telefon. Ako se sutra dovoljno rano ustanem - možda probam nazvati da vidim jel imaju mjesta. Na žalost malo sam prekasno sve to skupa uočila... a možda bi bilo jako korisno!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam isla na jogu za trudnice tu u nizozemskoj i instruktorica nas je tako nabrijala da sam ja nakon 17 sati trudova istiskala u 22 minute

i vjezbe koje smo radili, i informacije koje sam dobila su mi stvarno bile od koristi

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja na žalost nisam otišla, ali bih vrlo rado čula iskustvo - ako netko ima kakvo...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Na žalost tek sad ovo vidim i baš mi je žao. Ja idem na prenatal jogu i jako mi se sviđa pa ako vas zanima vježbanje...pridružite se. Već sam to tu negdje "reklamirala"..

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Evo ako smijem:
    Sangha Yoga studio u Gundulićevoj nudi Prenatal yogu. http://www.sanghayoga.hr/
    Termin za trudnice je trenutno samo srijedom od 16:15 do 17:30 pa se naplaćuje po satu, 40 kn. Vjerojatno uskoro kreće i drugi termin.
    Ambijent prekrasan, imaju sve potrebne rekvizite, voditeljica educirana za prenatal yogu, vježbe su zanimljive, potpuno prilagođene trudnicama, promišljene...

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

tulip, ja sam u 30-om tjednu, ima li smisla da krećem?
    Vrlo sam vitalna i pokretna trudnica sa ne previše kila (sama doma malo vježbam, malo vozim bicikl, puno radim i tak )

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Me too...30-i. Ja idem već neko vrijeme, osjećam da mi sad postaje teže, ali i dalje normalno mogu napraviti vježbe, a instruktorica prilagođava ako netko nešto ne može.
    Svako malo dođe netko novi, u raznim fazama trudnoće, većina nas nije prije vježbala jogu.
    Ako si dobro, mislim da možeš bez problema doći, pa vježbati dok budeš mogla. Malo nas je i sve se stigne lijepo pokazati i popričati, taman da dođeš dva puta nemaš što izgubiti (čak ni novce jer se za sad i plaća po satu). Sve je koncipirano da ne opterećuje trbuh, ali da olakšava trudnoću, priprema za porod i nošenje djeteta...pomaže da se opustimo i usredotočimo na bebu.
    Ne smijem previše hvalit da odjednom ne postane gužva
    Ajde nadam se da se vidimo drugi tjedan

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Tulip, misliš da se mogu pojaviti bez najave ili bi bilo potrebno nazvati i pitati jel ima mjesta?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •