Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 240

Tema: "Slatki " mali promašaji

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Meni samo nije jasno, što fali zidnim kalendarima?
    nista im ne fali. ali meni osobno je totalno zgodnije sve imati u mobitelu. ali moj pokojni tata je ritualno svako jutro premjestao onu crvenu kockicu na novi datum i nije priznavao kalendare koji nisu imali tu opciju

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Ove godine ga još nismo nabavili jer obično kupujemo planinarski a nismo imali vremena ići po njega, i sad smo kao bez glave
    Što nisi prije rekla...

(a ja obožavam kalendare i to s pejzažima, imamo ih više po stanu, čak i Andrej ima svoj vlastiti kalendar - dakle: ne dirajte mi kalendare )

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ni ja ne volim kalendare tako da ih nalijepim na unutrašnju stranu kuhinjskog elementa .

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a ja svake godine okacim kalendar iznad stola s kompom i onda samo mijenjam mjeseca - mislim da nikad do sada nisam na njemu provjeravala datum

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Još jedna minimalistica.

Ne podnosim raznorazne figurice (ono - regal ili police nakrcane raznoraznim figuricama - to mi je isto kao i plišanci - služi samo za skupljanje prašine, a i ružno mi je).

Ne volim stolnjake, pogotovo heklane. Ili ona heklana čuda koja neki stavljaju preko stolića za dnevnu sobu.

Ne volim boju drva i drvene predmete, stolariju, brodske podove... Ok ako je neki dio namještaja od drva, ali da nije te boje.

Ne volim uzorke - cvjetiće, točkice, tufnice, mašnice, mačkice, peseke...

Ne volim puno slika na zidovima niti zlatne okvire. Volim modernu umjetnost, malo slika, moderne okvire, fotografije. Ne volim ni goblene ni vjerske motive po zidu.

Obožavam biljke, pogotovo veće (drva), mrzim umjetno bilje.

Ne sviđa mi se starinski namještaj.

Ne sviđaju mi se perzijski tepisi.

Ne podnosim zavjese s volanima.

Tapete su mi užas.

Kravlja koža?!? Takav treš nisam vidjela od djetinjstva!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

4 kalendara u kući...jedan od moje firme, jedan od mm-ove, jedan od karlovačkog(što ću kad se pali na njihove tete....zadnji je visio 4 godine) i katolički na frižu.
    Goblen u blagavaoni, kako smo dobili na korištenje ovaj prostor, tako smo i nasljedili i stvari.
    Slika, može li se uopće nazvati slikom?Kičeraj iz kina shopa, komada 1.U tom trenutku mi je bilo baš simpa, sad sam se navikla.
    Suho cvijeće......čuvam jedino zaručnički buket(dobila sam veliku granu orhideja u veljači)
    Imamo tepisone koji mi beskrajno idu na živce zbog čišćenja, ali kao što rekoh dobili smo prostor na korištenje.
    Žestica je u baru....
    Kravu nemam na podu....ima frendica i ne smeta mi.
    Crteže uredno skupljamo.
    Izuvanje je bilo obvezno dok je cura puzala....svakog tko mi se pobunio poslala sam van nekih napaca ruke po betonu i zemlji pa nek ih stavi u usta.
    Ja dolazim u posjet ljudima, ne njihovim stvarima i isto tako očekujem od njih.Gledanje kuće/stana mi je zanimljivo samo kad sam kod nekog prvi put ili ako mi se naglasi da je nešto promijenjeno.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    dooobra

I ja te mogu samo potpisati...identično si pisala kao što bi i ja!

Ali ono što baš zaista ne volim su gobleni,miljei,stolnjaci,bilo što čupavo i dlakavo.....
    Ne volim ni harmonika vrata ...nemam pojma zašto

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Ne volim ni harmonika vrata ...nemam pojma zašto
    Jao ni ja, ali ja znam zašto. Neke komšije moje bake su to imale kad sam bila mala, i to na wc-u, pa se još nisu dala dobro zatvoriti i onda se stalno čulo sve kad neko ode u wc

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Još jedna minimalistica.

Ne podnosim raznorazne figurice (ono - regal ili police nakrcane raznoraznim figuricama - to mi je isto kao i plišanci - služi samo za skupljanje prašine, a i ružno mi je).

Ne volim stolnjake, pogotovo heklane. Ili ona heklana čuda koja neki stavljaju preko stolića za dnevnu sobu.

Ne volim boju drva i drvene predmete, stolariju, brodske podove... Ok ako je neki dio namještaja od drva, ali da nije te boje.

Ne volim uzorke - cvjetiće, točkice, tufnice, mašnice, mačkice, peseke...

Ne volim puno slika na zidovima niti zlatne okvire. Volim modernu umjetnost, malo slika, moderne okvire, fotografije. Ne volim ni goblene ni vjerske motive po zidu.

Obožavam biljke, pogotovo veće (drva), mrzim umjetno bilje.

Ne sviđa mi se starinski namještaj.

Ne sviđaju mi se perzijski tepisi.

Ne podnosim zavjese s volanima.

Tapete su mi užas.

Potpis, potpis, potpis.
    Ja sam teski minimalista.

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Sramežljiva prvotno napisa
    A samo sam željela da nabrojite par stvari koje vam se ne sviđaju u ukrašavanju interijera!
    Uh, nije mi jednostavno odgovoriti na ovu temu u tri riječi. Nakon godina fakultetskog drila uvježbala sam s podjednakom dozom kritičnosti prilaziti bidermajer namještaju s drškama u obliku labudova kljuna i popartističkim gipsanim skulpturama hamburgera. Naučila da mnogi predmeti koji sami za sebe možda izgledaju grozno, mogu biti smješteni u neki ambijent koji će im dati sasvim novi smisao, a i oni će tom prostoru reflektirati svoju posebnost i upotpuniti ga ponekad na neočekivano zanimljiv način.
    Dugo sam mislila da mi se ne sviđaju dekorativne porculanske lutke, a onda sam slučajno nabasala na jednu koja je bila tako kovrčava (što zbog frizure, što zbog volana), tako blijeda i nijema, neodređenog, ali ipak prodornog pogleda koji je jedva uspio izviriti iz bogatih slojeva teške intenzivno plave tkanine njezine krinoline; da sam je istog trena mogla zamisliti savršeno uklopljenu u minimalistički interijer čistih linija, pravih kuteva, sivih tonova i metalnih površina, opremljen plazma ekranom. Po istoj logici, neki objekt koji možda ne bih poželjela za svoj sadašnji stan, mogu vizualizirati u prostoru s kojim se sasvim dobro nadopunjuje. Uzmimo za primjer velikog, sjajnog porculanskog leoparda ili ždrala, možda s nekim zlatno obojenim detaljem :shock: . Vidim ga sasvim udomaćenog u biblioteci od poda do stropa krcatoj knjigama, zidova obojenih u tople boje s nekoliko apstraktnih crno-bijelih fotografija i naslonjačem za ljuljanje.
    Ako baš treba nešto izdvojiti, generalno gledano, ne volim preparirane životinje, stoliće s postoljem u obliku realistički oblikovane uvećane ljudske ruke, masivni namještaj, fototapete, vitrine, plastiku koja imitira mramor, pretrpanost figuricama, umjetno voće mi je gore od umjetnog cvijeća, ali sve to sa zadrškom. Dopuštam mogućnost da postoji neki prostor u kojem mi ovakvi predmeti ne bi izgledali odbojno, no ipak postoji i dekorativni detalj koji sam imala prilike vidjeti u conference roomu jednog naizgled pristojnog d.o.o., a oko kojeg nemam nikakvih zadrški, no tu se više ne radi samo o nesviđanju, to je već stvar morala. Kad nepoznata ljudska lubanja postane ukrasni objekt ravnopravan kakvoj vazi ili svjećnjaku to je previše čak i za moje pojmove o uređenju interijera . Polazim od toga da sama ne bih voljela biti nečiji eksponat bez da me se o tome pitalo pa mislim da i drugi ljudi zaslužuju isto.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mene detalji koji su mi bedasti a ipak postoje smetaju kod mene doma jer iako baš volim minimalizam u određenoj mjeri pa bih tako najradije sve pospremila nekud tako da ostanu čiste ravne površine, iiiipak mi se s vremenom zalome glupi detalji koji me na nekaj podsjećaju (frulica koju je Patrik zaljubljeno gledao iz kolica kod onih navodno nepalskih svirača, pa sam ju kupila isl)

Koddrugih mi ne smeta. Primjetim neke stvari, ali mi ne ide na živce jer je t nečiji dom i u taj dom vjerojatno baš paše, tim ljudima baš je okej i sve 5.

Meni je smiješno kak se s burkijem i sekom znam zekat na temu heklanih miljeića na TVu pa mama obično veli s ooogromnim osmjehom na licu "Misliš ko ovaj moj!?" Naavno, kod nje mi je to normalno. Baš me briga.
    A smeta mi do neba kad ljudi smatraju nepristojnim što očekujem da mi se ne šeću u cipelama tam di moje dijete prospe rižine kuglice i onda ih kupi s poda i stavlja u usta, gdje se igra, puzi i plazi... Da nije tako i ja bih se šetala u tenisicama. Ili još gora izjava od neki dan - iz moje nove kuhinje/blagovaonice povezane s dnevnom "Sad ću zapalit pa kud puklo da puklo ... Sanjaaaa - mogu???!" I naravno - nos do neba kad ja velim da ne. I nek ide na balkon.

Kave, čajevi, cuga ma kaj bilo, ali pljuge i cipele ne. Sori. Možemo se onda nać i na nekoj terasi ili u nepušačkom dijelu kafića Baš sam odvratna...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jooj što ja ne volim goblene.. mislim,svatko ima svoj ukus.
    heklanih stoljnaka nemam ali me to podsjeća na baku koja je uvijek heklala stoljnjake.
    kalendar uvijek imamo jedan -uvijek isti-Ledo.visi u kuhinji na ne upadljivom mjestu.
    boce prazne ili pune ne volim vidjeti nikako na elementima :/
    kravlja koža to nisam duuugo vidjela..imala ju je moja baka(druga) kad sam bila mala to se sjećam i bila mi je (tada) baš fora ali sad
    zavjese nemamo po stanu-neznam...ne volim ih
    MM ubija kada su slike nakrivo stavljene što se taaako očito vidi :shock:
    eto..ma ima još

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ajde da kazem i ja nesto na temu konkretno, da ne ostane sve na kavi.

Cini mi se kako su opet stari Rimljani imali pravo: De gustibus non est disputandum!

U svakom slucaju, nisam ljubitelj goblena, ali imam jedan mali crno - bijeli koji prikazuje djevojku sto place ili se smije (sve ovisi kako gledatelj intrepretira i dozivi...) i volim ga jer ga je napravila moja mama

Imam i jednu kicastu kutijicu za nakit, bijela, od nekog kamena. Ali je volim jer je to uspomena na moju voljenu prabaku po kojoj sam dobila ime

Bilo tko s imalo smisla za uredjenje rekao bi da se te dvije stvari nikako ne uklapaju u moj moderno i minimalisticki uredjen stancic. No, uklapaju se u moje srce.

Za mene je to vaznije od strogih modnih propisa.

Zanimljivo bi bilo znati sto kaze Feng shui o goblenima i slicnim stvarima? Znam da ima neki naputak da se uspomena treba rijesiti ali samo ako bude negativne osjecaje. Ima li ovdje koji FS znalac?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja volim interijere u kojima se osjeti toplina, da netko tamo zivi i dise, ne znam kako da to objasnim. recimo, kod moje sestre je kao u apoteci, uvijek je sve cisto, uglancano, nista ne strsi, sve pospremljeno.. tamo se bojim ostaviti casu na stolu. a i znam da joj sve smeta, to pridonosi opcem ne-raspolozenju :/

sva pravila domacina prihvacam bez pogovora, svejedno mi je kaj ima za piti, pusi li se ili ne, skidaju li se cipele.. to mi je potpuno irelevantno. bitno mi je da se osjecam ugodno i dobrodoslo, a ne pod povecalom (npr da mi netko gleda imam li rupu na carapi ili slicno )

i da, nisam se nikad znala pismeno suvislo objasniti, ovo su tek blijedi pokusaji onoga sto bi htjela reci

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Pandora Aura Monroe prvotno napisa
    Kad nepoznata ljudska lubanja postane ukrasni objekt ravnopravan kakvoj vazi ili svjećnjaku to je previše čak i za moje pojmove o uređenju interijera . Polazim od toga da sama ne bih voljela biti nečiji eksponat bez da me se o tome pitalo pa mislim da i drugi ljudi zaslužuju isto.
    ja sam na faksu imala Franza, navodno lubanju poginulog njemačkog vojnika, trebala mi je za faks, ali sam se poslije tako navikla na njega, da mi je falio kad sam ga vratila vlasniku, koji ga je, nažalost, kasnije prodao
    stajao mi je na noćnom ormariću i vršio i funkciju plašitelja gazdarice koja zbog njega nije ulazila u moju sobu
    (mislim da razjasnim, vlasnica nije bila masovni ubojica, već mama moje frendice, doktorica, kojoj je njena mama nabavila tu lubanju na groblju, kad su čisitili grobove i vadili kosti nepoznatih pokojnika)

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

to s lubanjom mi je morbidno

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

uz sve što ste navele i :

* plastično cvijeće, voće (o da, ima i toga, skoro sam jednom pojela voštanu jabuku :shock: )
    * krpe koje su pribijene u kuhinji (to me dočekalo u stanu u kojem sam sada)
    * titula na prezimenima na pločicama vrata, to mi je seljakluk na n-tu
    * trash par excellance su mi i tigrasti uzorci, leopardovi, zebrasti po podu i namještaju
    * tanuri oslikani cvjetnim motivima.........ma bilo kakvi viseći tanjuri, i oni s natpisima gradova, kao neki šatro suveniri
    * oni neki ukrasi s preljevajućim mjehurićima (ne znam kak se to zove)
    * kristal bilo koje vrste, kao i obojano staklo (murano je iznimka)
    * mali tepisi za 1/2 kvadrata prostora
    * patuljci, labudovi i ine kičerije ispred kuće
    * lavovi na stupovima ograde :shock:

ima toga još al se sad ne mogu svega sjetiti.........

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    to s lubanjom mi je morbidno
    Meni nije

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Muca prvotno napisa
    * plastično cvijeće, voće (o da, ima i toga, skoro sam jednom pojela voštanu jabuku :shock: )
    * titula na prezimenima na pločicama vrata, to mi je seljakluk na n-tu
    * patuljci, labudovi i ine kičerije ispred kuće
    * lavovi na stupovima ograde :shock:
    O daaaa....i još sve to!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

fakat potpisujem sve kaj ste navele po pitanju goblena, miljeića, plastičnog cvijeća i voća itd. da ne nabrajam... i onda sam si razmišljala kaj još... i padne mi na pamet - najlon na trosjedima i foteljama doduše, uživo nisam kod nikog vidjela, al kad vidim u "svi vole raymonda" svaki put se opalim smijati

i ono s lubanjom mi je malo ipak :/

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

joooj da i ti svi patuljci i lavovi po dvorištima.. :shock: to ne volimo ni ja ni MM

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

meni je nekad malo kica totalno super, tako da mi je skroz cool vidjet patuljka u vrtu.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

još jedna minimalistica...

volim- malo namještaja, ravnih oštrih linija, staklo i inox, malo boja (2-3)...
    - jastuke na garnituri u jednoj boji
    - zelene biljke (stabla) u jednobojnim ukrasnim pitarima...
    - apstraktne slike, fotografije...

ne volim cvjetiće i šarene jastučiće
    ne volim heklane dekice s kojima se pokriva pred tv-om...
    ne volim tepihe, zavjese, stolnjake (pogotovo plastične), heklane tabletiće na regalu, plastično cvijeće/voće, goblene, previše slika na zidovima, kićaste karniše, lustere...

i ono što ne podnosim su ljudi na zidu (slike ili fotke), pogotovo ako gledaju u kameru/slikara... imam osjećaj da me prate i da su zlonamjerni, i ne mogu im okrenuti leđa...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Meni su hrastov namještaj (onaj izrezbareni), heklani miljetići i gobleni totalno ali ne mogu zamisliti moju mamu i njenu kuću u drugom ambijentu.
    Kada se sjetim kako je baka heklala dugo u noć i samo spustila glavu da malo dremne srce me steže jer imam pun ormar hekleraja a meni nigdje ne paše. A bake više nema....

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    A doma u svoj brlog puštam odabrane

npr Sorcie

ima kod mene još jedna prednost... nikad ne zapamtim ništa od interijera... zapamtim samo kako sam razgovarala s onim tko me pozvao

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

slazem se s goblenima,tableticima,volanima...i ostalim sto ste nabrojale.ne volim to!
    i sad citajuci ovo skuzila sam kako imam case u maloj staklenoj vitrini,dobivene jos za svadbu i koje ovaj tren lete na neko nevidno mjesto!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vidim da dosta ljudi ne voli goblene... mislim da goblen kao goblen - nije nešto ružno, ali da širi neku energiju koju ne može svatko podnesti. na kraju krajeva - napravljen je nizom uboda...

mene osobno jako smetaju. sestra mi je dala nekoliko maleckih - jer nisam imala ništa na zidovima. kad sam konačno nabavila par slikica - odmah sam ih maknula. i prodisala.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ne volim susene krave, goblene, vestacko cvece, miljee i slicne stvarcice. Ali, takve stvari mi u tudjim stanovima ne smetaju. Jednostavno, uzivam u i sa nekim ljudima, a bas me briga kakav im je ukus u uredjenju kuce. Jedna od prijateljica kod koje bas volim da odem, je jos u detinjstvu, na goblene, figurice i heklane stoljnjake svoje mame gomilala i dodavala nevidjenu kolicinu suvenira, limenki, nalepnica, igracaka, sarenih jastuka... zapanjujuca gomila za mene strasnog kica. Ipak, kod nje sam se oduvek osecala neobicno prijatno, kako tada, tako i sad... Mozda ja, iz svoje crno-bele dnevne sobe, sa slikama na "pravoj' visini, ipak u dubini duse zudim za tako necim...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ono sto ja volim ili ne volim u uredjenu svog stana uopce ne primjecujem u tudjim stanovima. Zasto bi moj ukus bio superiorniji od tudjeg? Pa cak ako je nesto stvarno promaseno ili po sudu vecine ruzno, a domacinu je lijepo i on se u svom stanu osjeca dobro, tko smo mi da o tome raspravljamo? Bitno je da je stan ugodan onome ko u njemu zivi, a ne ugodan oku gostiju.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni je ovaj topic cool

sad mi se lista potencijalnih fostiju -forumaša smanjila na 9

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

fostiju =gostiju

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ajme, lubanja!!!! I moja none je imala lubanju, tj. gornji dio lubanje, navodno netko iskopao u vrtu iz 1. svjetskog rata, imala je udubljenje od metka i none ju je koristila kao... egzotičnu pepeljaru :/. Ja sam valjda tu lubanju pokopala u uspomenama, ali sad me ovo na to podsjetilo. Ne znam di je stvarno na kraju završila, valjda je ostala u noninom stanu koji je bio prodan negdje u mojoj osnovnoj...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I ja imam lubanju na polici 8) ali nije prava, nego igračka, i nije kupljena za dijete, nego za mene

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tanja i ti smanjuješ cirkl posjetitelja

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    I moja none je imala lubanju, tj. gornji dio lubanje, navodno netko iskopao u vrtu iz 1. svjetskog rata, imala je udubljenje od metka i none ju je koristila kao... egzotičnu pepeljaru .

pa naravno,a imala je i rupu za udjenut cigaretu,di ćeš bolje

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Daljinski ostavljen u vrećici da se ne praši ...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj kloolk prvotno napisa
    uf daaaaaa

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A šta to nije da se ne izbrišu slova?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ne biste vjerovale koji ja kič imam na zidu - uokvirene puzzle od 5000 komada

Slagala sam ih u prvoj trudnoći da prekratim vrijeme 3 mjeseca i onda mi bilo žao rastepsti ih.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Amalthea je napisla:
    --------------------------------------------------------------------------------

Slagala sam ih u prvoj trudnoći da prekratim vrijeme 3 mjeseca i onda mi bilo žao rastepsti ih.

A jesi li ih i ti kao moja mama dala uokviriti debelim zlatnim baroknim okvirom?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    meni je ovaj topic cool

sad mi se lista potencijalnih fostiju -forumaša smanjila na 9
    gostiju ili onih kojima bi ti išla doma?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

meni je najvažnije da je dom odraz domaćina.
    onda mi ne smeta ništa.

u svojoj kući ne volim detalje jer sam lijena za čišćenje.
    ali, detalji ipak daju toplinu domu, pa makar oni bili i venecijanske gondole...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kad smo opremali dnevnu sobu, znala sam da nikako ne želim staklene vitrine s brojnim ukrasnim detaljčićima, kristalne vaze, ukrasno suđe, itd.
    Na kraju imamo tri velike police pune knjiga u dva reda, ali su se sitnice u međuvremenu namnožile - i ne, to nisu kristalne vaze i suđe, nego cd-ovi, dijelovi za kompjutor, modeli brodova na sklapanje i koješta drugo (uz već spomenutu lubanju).
    Drugim riječima - police i opet izgledaju neuredno, ali, kako apricot reče, ako je naš dom odraz domaćina (čitaj: šlampavo neuredan), onda ok
    U tuđem stanu ne smeta me apsolutno ništa. Pa nisam im došla razgledavati stan, nego pričati s ljudima!

Amalthea, i ja volim puzzle 8)

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj kloolk prvotno napisa
    a onaj omot toliko prljav da više nije ni proziran i jedva vidiš tipke

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa
    Amalthea je napisla:
    --------------------------------------------------------------------------------

A jesi li ih i ti kao moja mama dala uokviriti debelim zlatnim baroknim okvirom?
    Pa što ti je? Ja sam žena s ukusom.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Amalthea, i ja volim puzzle 8)

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Janoccka prvotno napisa
    Kada se sjetim kako je baka heklala dugo u noć i samo spustila glavu da malo dremne srce me steže jer imam pun ormar hekleraja a meni nigdje ne paše. A bake više nema....
    Joj, Janoccka , ovo kao da sam ja pisala.

Baka je isheklala kilometre stolnjaka i raznih tabletića samo za mene, a meni to stoji... ne znam ni sama gdje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

daljinski u vrecici da se ne prasi???

pih, ne mozete nadmasiti moju sveki: daljinski u kutiji od bajadere! aha!

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mene smetaju packe od osušene hrane po namještaju, stolu, igračkama i ostalim predmetina... kad to vidim kod nekog, dođe mi da pobjegnem!
    pa onda, klinci koji mi brišu svoje nosiće u moj bijeli trosjed i fotelje - imam i ja malca, da ne bi mislili da imam pik na djecu!
    daljnji popis ;
    -mrzim kad nema wc-papira u gostima!
    - kad mi se gosti neće izuti - jer oni to ne rade!
    - ogromne kristalne vaze i hrpa kristala u vitrini...
    - kad nam u gostima daju piti iz okrhanih šalica bilo za vodu ili kavu...
    - također ne volim goblene, gondole, presvlake za kauće i fotelje, sve moguće zaštite namješataja i posebno MRZIM kada ljudi drže DALJINSKE U VREČICAMA, da se ne uprljaju!!!!
    Tome se mogu smijati u neograničenim količinama!

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj bubička prvotno napisa
    fakat potpisujem sve kaj ste navele po pitanju goblena, miljeića, plastičnog cvijeća i voća itd. da ne nabrajam... i onda sam si razmišljala kaj još... i padne mi na pamet - najlon na trosjedima i foteljama doduše, uživo nisam kod nikog vidjela, al kad vidim u "svi vole raymonda" svaki put se opalim smijati
    Ovo sam ja doživjela. Kuća je kao muzej, sve je gledaj-ne diraj. Puna onih velikih lutki, keramička lica. I naravno kauč prekriven najlonom. bljak.

A daljinski u najlonu su mi najveća fora.

Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •