Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: mašina za robu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno mašina za robu

iammo problem s mašinom za rublje,naime,u odjeljku gdje bi trebao doći omekšivač bude vode nakon svakog korištenja perilice, što da radima,..je li ima netko takav problem? ja svaki put spušvom izvučem vodu ali neznan zašto se to događa?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Izvadi van tu ladicu i dobro operi, kao i taj dio u masini, dokel mozes doseci. (Obavezno istekaj masinu iz struje). Vjerojatno je negdje zastopano od pregustog omeksivaca. Meni se to redovno desavalo na staroj masini nakon upotrebe Quanto omeksivaca.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hvala

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni se to dogodi kad se šporka i zaštopa onaj mali valjak/čep u pretincu za omekšivač.Ili budu pregusti omekšivači ili uše prašak unutra,u svakom slučaju sve se riješi kad to izvadiš i opereš

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Da nemate možda Candy ?
    Nama se to svako malo dogodi, izvadimo ladicu, ispraznimo vodu i to je to. Nego nam naša prekrasna CLD135 perilica-sušilica već dulje vrijeme zadržava vodu nakon ciklusa (sušenja). Preporuka servisera je da zatvorimo vodu nakon što ona odvrti svoje, ali to mi se nikako ne sviđ.
    Šta bi sad trebali, non stop dežurat nad njom ?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj la_mama prvotno napisa
    Da nemate možda Candy ?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pa da, meni se i smije i plače u isto vrijeme. Nakon samo 3 godine šta smo uzeli ovu mašinu sad intenzivno razmišljamo o novoj A navodno bi ti aparati trebali gurat nekih 10-tak godina. A već joj otišla pumpa, četkice na motoru, ... Platnene su krive za sve ! - kaže MM

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ma nisu krive plene nego Candy.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Ma nisu krive plene nego Candy.
    Slažem se. Vjerojatno smo nagazili na neki falši model u seriji koji se svako malo kvari. A fino mi je rekla moja sestra - upri u Google Miele i Candy, pa vidi šta će ti izbacit Wikipedia, pa ti onda odluči šta ćeš uzet

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja imam gorenje i dešavala mi se ista stvar.
    Rješavala sam to kao i vi, izvadim ladilu, operem i vratim nazad

Onda došao čika-vodoinstalater nešto drugo vidjeti za što smo ga zvali i pitam ja njega za to
    Veli : nek se gospodin suprug malo prigne i podigne prednje nožice na mašini.
    Dakle, rečeno - učinjeno - popravljeno :D

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

A vidiš, meni danas meštar rekao za tu vodu u ladici - treba se samo dobro očistiti od ostataka omekšivača i kamenca, pa se neće puniti vodom, valjda ju ti ostaci zaštopaju.

Eto, naša Candy-ca s tri servisa u mjesec dana konačno radi kao nova. Pa do idućeg kvara

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ali kod mene ne bi bilo ničega i njoj, bila je čista, pa je isto znala sakupljati vodu :?
    ipak mi se sve sredilo kad sam podigla ove prednje noge

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

to se kad tad svim mašinama dogodi... meni se par puta nakupi voda, a onda odjednom nestane sama od sebe...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •