goblene, cvijeće, zavjese na volane, heklane stoljnake, pola lamperije, šarene tepihe : izbacila iz MM-ove kuće kad sam se doselila k njemu, također i sve ostalo što je njegova mama godinama izbacivala iz kuće kao izrabljeno i nepotrebno a njegova bivša navlačila u kuću jer je bila preglupa kupit nešto normalno...no, whatever...već 2 godine mic po mic uređujem tu kuću po mom ćeifu.

za jest i pit u kući imam svega i svačega, a kava je svakodnevni ritual bez kojeg nemogu preživjeti : jedna ujutro, jedna popodne...mora bit inače koljem. tko god dolazi k meni pije kavu i ona jednostavno mora bit u kuhinji (ja sam bosanka, kod nas nema da nema kave)

kad dođem nekome, obavezno se izujem tražilo se to od mene ili ne, smatram nekulturnim unositi prljavštvinu i bakterije izvana u tuđi dom. kod mene se izuva, dobiješ šlape...osim ako ti noge užasno smrde kao jednom rođaku, onda netreba jer ne želim osljepit.
ne uralm ako se MM ne izuje jer samo uleti po ključeve ili slično, ali ne dozvoljavam da mi horde ljudi gacaju u čizmama po kući.

tuđe domove primjećjem do detalja, ali ih ne komentiram i ne živcira me ništa po tuđim kućama. to je tuđi dom, a primjećujem sve samo zato što mi je to zabavno i mogu svašta naučiti i ljudima koje posjećujem.

volim da je moj dom čist, lijep i meni i mojoj obitelji ugodan... i da je drugima kod mene ugodno.