-
uplaćen prijevoz-greška ili...
kako sam na bolovanju od 21.1. računala sam da neću dobiti prijevoz za veljaču. na moje iznenađenje on je ipak stigao na račun. mislila sam si da su se tete u firmi zeznule ili nešto. međutim, jučer sam dobila i prijevoz za treći mjesec.
da li se to inače dobiva (ja sam mislila da ako si na bolovanju toga nema) ili je stvarno greška? zna li netko?
-
za prvi mjesec mislim da je ok, lai koliko ja znam kada si na bolovanju nema prijevoza.
-
meni se čini da se po novom isplaćuje prijevoz i dok si na bolovanju.Ja sam bila prošla godine u 12 mjesecu na bolovanju nakon porodiljnog,imala sam prometnu nezgodu i isto su mi rekli da imam pravo i na prijevoz dok sam na bolovanju.To ti je samo moje iskustvo,ne znam ja to ništa zakonski.Ali moja ti firma uglavnom jako poštuje sva prava radnika i ne zakida nas (jer joj sindikati vise nad glavom stalno
)
-
Ne znam gdje radiš. U prosvjeti prijevoz dobivaš dok si na bolovanju da li za sebe, djecu tj. sve dok ne istječe bolovanje do 42 dana. Nakon 42 dana bolovanja ide se na tret države (HZZO-a) i tada se ne dobiva prijevoz. Isto vrijedi za komplikacije u trudnoći.
-
Ja sam dobivala prijevoz sve vrijeme dok sam bila na komplikacijama. Prestali su mi ga uplaćivati tek kad sam otvorila porodiljni.
-
Prvi put čujem da ide prijevoz dok si na bolovanju. Ja sam na komplikacijama i na onom obrascu o prosjeku plaća mi nije bio uvršten i ne dobivam ga
-
-
Ja sam prijevoz dobivala čak i cijeli porodiljni!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma