Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: uplaćen prijevoz-greška ili...

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno uplaćen prijevoz-greška ili...

kako sam na bolovanju od 21.1. računala sam da neću dobiti prijevoz za veljaču. na moje iznenađenje on je ipak stigao na račun. mislila sam si da su se tete u firmi zeznule ili nešto. međutim, jučer sam dobila i prijevoz za treći mjesec.

da li se to inače dobiva (ja sam mislila da ako si na bolovanju toga nema) ili je stvarno greška? zna li netko?

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

za prvi mjesec mislim da je ok, lai koliko ja znam kada si na bolovanju nema prijevoza.

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

meni se čini da se po novom isplaćuje prijevoz i dok si na bolovanju.Ja sam bila prošla godine u 12 mjesecu na bolovanju nakon porodiljnog,imala sam prometnu nezgodu i isto su mi rekli da imam pravo i na prijevoz dok sam na bolovanju.To ti je samo moje iskustvo,ne znam ja to ništa zakonski.Ali moja ti firma uglavnom jako poštuje sva prava radnika i ne zakida nas (jer joj sindikati vise nad glavom stalno )

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ne znam gdje radiš. U prosvjeti prijevoz dobivaš dok si na bolovanju da li za sebe, djecu tj. sve dok ne istječe bolovanje do 42 dana. Nakon 42 dana bolovanja ide se na tret države (HZZO-a) i tada se ne dobiva prijevoz. Isto vrijedi za komplikacije u trudnoći.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam dobivala prijevoz sve vrijeme dok sam bila na komplikacijama. Prestali su mi ga uplaćivati tek kad sam otvorila porodiljni.

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Prvi put čujem da ide prijevoz dok si na bolovanju. Ja sam na komplikacijama i na onom obrascu o prosjeku plaća mi nije bio uvršten i ne dobivam ga

sanjaneo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

radim u vrtiću. mislim da ću ih ipak pitati o čemu se radi da ne bi nakon 6 mj skužili da su pogriješili pa da moram sve vratiti hvala na odgovorima

anavi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam prijevoz dobivala čak i cijeli porodiljni!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •