-
Ponekad sunce, ponekad ne
Drage moje, zbilja dugo me nije bilo, znam da su me neki i zaboravili, neki mislili da sam ostala trudna ili slično...
Nisam ostala trudna. Od srpnja 2007. odnosno od moje prve neuspjele IVF više nikako nisam bila u postupku. Nazivala sam dr. Alebića, pokušavala dogovarati, ali svaki put odustala. Razlog tome ni danas ne znam. Uglavnom posvađala se s mužem, trzavice su postajale svakim danom sve veće i veće. Potjerala sam ga od kuće i predala na sudu zahtjev za sporazumnim razvodom braka. Od tada moje srce kuca drugačije, tužno i bolno, sada tek svaćam da je bolnije nego to što smo se trudili imati dijete, jer bez njega, ništa više nije bilo bitno.
Prolazila sam kroz zaista teško razdoblje, naša draga cv-vanja mi je pomogla, slala poruke, ohrabrivala i brinula se. Bila je svaki put svjetlo.
Sada sam bolje, između mene i muža su se trzavice riješile. Nismo se definitivno pomirili ali vjerojatno hoćemo...valjda je to ona suđena ljubav koja nikada ne prestaje i ne umire.
Zato me nema tu, sada po prvi put boli sve ovo gledati i čitati...po prvi put otkad sam se tu registrirala.
SVE VAS NAJVIŠE NA SVIJETU VOLI VAŠA PEPITA I ŽELI ŠTO VIŠE BETA, BEBICA I SREĆE MEĐU SVIMA VAMA
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma