Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Simptomi trudova

bebano avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Simptomi trudova

Drage zenice,
    sigurno je bilo masa 'topica' sa ovom ili slicnom temom pa se unaprijed izvinjavam, ali ja nisam nasla ono sto me zanima.
    Trenutno sam u 38 tj i sve je ok, prva mi je bebica. Nemam nikakvih problema, dr me je narucio za carski 04.06. jer je moj termin 07.06. Sada se samo nadam da ce bebac izdrzati toliko da ne pozuri van . Posto nemam pojma hocu li prepoznati trudove zanima me kako zapravo izgledaju. Ja sam mislila da mora isteci plodna voda, da mora ispasti sluzni cep, ali lutajuci po forumima vidjela sam da se to ne mora desiti. Svi kazu da je bol u donjem djelu stomaka, kao pred menstruaciju. Ja te bolove nemam, ali mi se povremeno desi da me tako zaboli u ledjima/krizima kao da me neko dirne u zivac. Jedino sto svaki put kada primjetim kada me to zaboli da se i bebac pomjerio, pa pretpostavljam da me on lupne u nezgodno mjesto. Sta vi mislite o tome. Svaki savjet je dobro dosao. Kod dr-a idem ponovo tek u srijedu, treba izdrzati do tada .

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja bih ti vrlo rado odgovorila, ali ni sama nemam pojma iako sam rodila jer sam išla na indukciju tako da nikada nisam osjetila što znači imati svoje trudove. No ono što sam osjetila znam da ne možeš promašiti pa ti samo mogu reći da ćeš znati ako ih dobiješ. Ajde sretno i želim ti da izdržiš do srijede.
    Inače ja sam isto u tvom tjednu stalno kukala kako još nisam spremna i kako još ne bi rodila pa sam na kraju prenijela i završila na indukciji Tako da se ne moraš bojati. Možda naše bebe osjete da mi nismo spremne i kao da poštuju našu želju

bebano avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Draga Dorotea24 hvala u svakom slucaju na odgovoru. U pravu si ja isto tako nesto razmisljam mozda bebac osjeti moje strahove pa ce pricekati jos malo :D .

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni je počela prvo onako menstrualna bol u donjem dijelu trbuha pa se lagano pojačavala i bili su pravilni razmaci. to nemožeš neprimjetiti. međutim neke žene imaju trudove i u križima, ili im kreću u leđima pa se šire na trbuh ili obrnuto. uglavnom kad počne ( i traje) u pravilnim razmacima onda ti je to to.
    sretno, i nadam se da će bebač izdržati do 4.6.

bebano avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

I ja se iskreno nadam da hoce . Hvala na lijepim zeljama.

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

otprilike u kojem tjednu pocinju B-H kontrakcije?
    mene zadnjih tjedan dana cesto na momente boli donji dio kao menstrualna bol a danas sam osjetila nesto poput pritiska na stidnu kost. ponekad bude jako da mi je tesko hodati, a ponekad jedva primjetna bol.
    dr me moze primiti tek slijedeci tjedan jer su svi na produzenom vikendu.
    jel to sve normalno?sad sam 33+2tj.
    jako se brinem...

teta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

vidim da nitko nije odgovorio pa se evo nudim ja za neki utješni odgovor ako te već doktor nije utješio
    mene je moja isto znala glavicom dolje pritiskat pa me znalo bolit kao predmenstrualna bol al kad sam promijenila položaj onda je prestalo..pa probaj to...i mjeri dal se bol učestalo pojavljuje i u kojim razmacima pa ćeš vidjeti...
    ja sam sad 39+4 i zadnjih 2 tjedna imam predvečer konstantne BH kontrakcije i to u razmacima od 10 min do pola sata al nakon par sati prestanu tak da još niš od pravih trudova koje se nadam da ću uspjeti prepoznati iako me i ovi zaplaše al kad prestanu onda sam opet nekak razočarana kaj to nije to...
    ako ti i jesu BH kontrakcije najbolje ti je smirit se i opustiti da ne bi stvarno krenulo ranije nego kaj treba...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •