-
Bol u leđima
S obzirom da su se bolovi u leđima ponavljali svakih sat vremena i trajali otprilike 5 minuta, prvo sam kontaktirala neku bolnicu (čini mi se da su me spojili s urološkim odjelom na Svetom duhu), gdje su mi rekli da je najbolje da me prvo pogleda ginekolog. S obzirom da trudnoću pratim u Viliju, otišla sam na pregled. Sugerirali su mi da se u takvim situacijama ubuduće ipak javim nekoj bolnici, a ne privatnoj poliklinici, jer nisu u mogućnosti napraviti sve pretrage, koje bi u tim situacijama trebalo napravili (npr. kompletnu krvnu sliku i pretragu urina). Uglavnom, nakon ginekološkog i UZV pregleda utvrđeno je da je s bebicom sve u redu, te da problemi nisu najvjerojatnije ginekološke prirode (na sreću!), već da se, kako je doktor napisao, najvjerojatnije radi o muskuloskeletalnoj boli (na što sam i sumnjala, pretpostavljajući da sam isto 'zaradila' šetnjom, možda nedovoljno toplo obučena za vjetroviti dan; ah, jako pametno!). Doktor je rekao da protiv boli ne smijem uzeti naravno ništa, te da mu se javim sutra da čuje kako sam. Bol se još ponovila par puta do 1 h u noći, a od tada je, da kucnem u drvo, nestala, dobro se osjećam i radim.
Ovo sam sve napisala u slučaju da se netko susretne sa sličnim problemima.
Pozdrav i sretno,
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma