Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: odlazak na more s 5.mjesečnom bebom

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno odlazak na more s 5.mjesečnom bebom

kaj nam sve treba da bi išli na plažu?priorodan hlad dovoljan ili mi i tamo treba suncobran?da li smoje biti na plaži na suncu ali pod suncobranom, šeširom, kremicama i to?naravno pričamo o boravku do 10 ujutro i nakon 17 popodne. nemam pojma kaj da mu sve ponesem, veliki sam paničar pa bi najradijie da sunca ni ne okusi ali kako i je li to baš tako jednostavno?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi smo prosle godine proveli 5 mjeseci na moru i nikada nismo bili vani po najjacem suncu (izmedju 11h i 17h). Uvijek bi izlazili naoruzani sa sesirom, suncobranom, satorom i Janom. Mislim da je 5. mjesecna premala za bilo koje kremice. Cuvajte se sunca i pod suncabranom i u borovoj sumi, djecja koza je strasno osjetljiva i sunce nemilosrdno ...

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Prosle godine smo isli na more sa njenih 3,5 mjeseca, nije bila na plazi na suncu, samo u hladu. Kako smo isli u rujnu nije vise ni sunce bilo tako jako ali svejedno smo se suncali u hladu.

Sto ponijeti na plazu debeli i dovoljno veliki rucnik da im bude mekano i prostrano, neku igrackicu i to je sve.

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi slično kao srećica, prvi put s pet, drugi put s mjesec dana! Prirodni hlad je dovoljan. Ne pretjeruj sa zaštitnim faktorima, kako bi se mogao prirodno sintetizirati vitamin D. Ako ne idete na jako sunce dovoljna vam je 20-ka.

Količina opreme ovisi o djetetovoj zahtjevnosti i majčinoj sposobnosti improvizacije. Mi smo uglavnom išli s prostorom za puzanje/igranje/ležanje i par zvečkica ili već koja je igračka bila in. Preporučujem i nosiljku, ako je inače koristiš, za svaki slučaj. Ostala oprema je bila za mamu

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Maxime prvotno napisa
    Mislim da je 5. mjesecna premala za bilo koje kremice. .
    kaj ne smijemo bebe mazat zaštitnim kremicama?? Ja kupila faktor 50 za lice. I namažem joj lice iako ju ne izlažem izravno suncu, ali ono..za svaki slučaj

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mlađa od 6 mjeseci ne bi se smjela uopće mazati, a od 6 do 12 mjeseci samo po najnužnijim dijelovima i nikako ne po cijelom tijelu.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj kristina_zg prvotno napisa
    kaj ne smijemo bebe mazat zaštitnim kremicama?? Ja kupila faktor 50 za lice. I namažem joj lice iako ju ne izlažem izravno suncu, ali ono..za svaki slučaj
    ne preporuca se prije 6 mjeseci. ipak se te kemikalije upijaju u kozu. a uostalom pise ti i na kremicama (barem ovima sta sam ja gledala) da ne smiju bebe ispod 6. mjeseci. nosi joj duge rukavice ako mozes tanke al duge da je sunce sto manje dotakne. imas dosta topica o kremicama za suncanje pa potrazi malo. a lice zastiti sesiricem i budite u hladu. iako je moj zabac dobro uhvatio boju na zimskom suncu samo.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Male bebe imaju jako njeznu kozu i na nju se ne smiju nanositi kreme koje mi na sebe mazemo ... postoji u ljekarni krema za sunce bez tih nekih kemijskih filtera, npr. Micro Sun Baby od Spiriga faktor 30 mi koristimo, nju smijes mazati na bebice ispod godine dana.

Vidi ovdje
    Zastitne kreme za sunce za dojencad

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hvala...no ja sam kupila u dm-u kremicu namijenjenu upravo bebama

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

hvala...no ja sam kupila u dm-u kremicu namijenjenu upravo bebama
    pogledaj sta pise na njoj, mislim da i na njoj pise da je namijenjena bebama ispod 6. mj. (ako mislis na dm-ovu kremicu)

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ne...nigdje ne piše dobno ograničenje...piše samo da je za bebe i djecu

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

meni dr. rekla da moram mazati otvorene dijelove tijela ipreporucila neke 3 kreme medju kojima je avene a u ljekarni rekla da ona to ne bi mazala bebici jer i na kremama pise da nisu za tako male bebe i dala mi mustelu koja je za od rodjenja...jos ju nisam probala...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •