Ni ovo mi nitko nije rekao!!! Kad bi se dijete trebalo početi stavljati na pod?
Ona spava s nama u krevetu i tu se najčešće s njom i igram, mislila sam da može tu bez problema naučiti puzati... imam psa u kući pa mi se nije žurilo da je stavim na pod. To sam počela raditi tek kad sam zaključila da smije sjediti...

Evo baš sam prostrla dekicu na parkete ali to se sve kliže kad puže. Na što vi stavite dijete kad je na podu? Do sad je bila tako samo kod svekrve (kat niže), oni imaju tepih pa preko stavimo deku i to se ne kliže. Ja nemam tepih...

Ali krpicu skida (ni to mi nitko nije rekao ali sam primjetila da je to jako zabavlja), nema više refleksa stiskanja šaka i stavlja nožni palac u usta. Valjda nije velika šteta, ona je napredno dijete od kojeg sam ja učinila jedva prosječno (smajlićkojilupaglavomotvrdizid)

Trebali su mi dati neka uputstva... ali sad kad mislim čini mi se da je u knjižici "moja prva godina" spomenuto postavljanje djeteta u polusjedeći položaj??? Ili se varam? U nekoj od knjiga koje sam pročitala je sigurno pisalo kako će tako dijete imati novi pogled na svijet...