pčelica Mara, sve je to O.K., tak je i moja kad je imala 8 mjeseci, sad kažem ti, sa 9 i posjeda se i puže i diže se na noge. Pusti brigu na veselje.
E sad, elizabet20, uz rizik upozorenja od osoblja foruma, ako dijete samo pokazuje želju da se oslanja na noge, pusti je samo joj nemoj dati dugo da to čini. Ja sam za to da se djetetu dade da radi sve ono za što pokazuje interes i da se dijete potiče na sve za što pokazuje interes. Druga je stvar ako dijete ne pokazuje interes, a ti forsiraš jer si negdje pročitala da sa toliko i toliko mjeseci dijete treba raditi određene stvari.
A kaj bi vi curke rekle na mog nećaka, 6 mjeseci, ne okreće se, ne sjedi ništa. Samo kad mu dođeš maše veselo ručicama i mrda guzom, drugo nihc. Osim kada ga polegnu na trbuh, tad se okrene na leđa jer ne voli ležati na trbuhu i to je to. I pedijatar ništa, malo vježbice i nije ništa za zabrinjavanje. Imam i još jednu priču: od MM bratić iz Njemačke ima malu koja je prohodala sada za Božić, a rođena 17.05.2006. i niš, prohodala. Mislim da mi ipak malo previše dramimo oko svoje djece, njima to nije bilo ništa čudno.
Danas idemo po one strunjače u Trubo limač, malo ću je staviti na pod da puzi i snimati ju kamerom :D