-
blond lady, pridružujem se lutonjici i bibai, mislim da je sa tvojom klinkom sve o.k. Moja ti se prvi put samostalno počela posjedati sa 8 mjeseci i onda u mjesec dana se sve dogodilo: i puzanje i dizanje uz namještaj (ima jedna cura ovdje koja priča isto). Sada ima 11 mjeseci i imam osjećaj da odgajam malog konjića toliko energije ima to dijete. Dođem sa posla umorna i onda izvodi sa njom: pa na pod na puzzle - prepuže sobu za 3 sek., pa diži se uz namještaj, pa hodaj uz namještaj i moje pridržavanje itd. Viper više ne možemo koristiti jer se iz njega izvuče i ostane stajati pridržavajući se uz kraj vipera
U vrtiću ne sjedi više niti sekunde - stajanje i hodanje nam je in. Što se tiče ovog izvijanja koje neke curke spominju i mi imamo te radnje: i to kada je hoću staviti u vrtić, a ona ne bi nego bi hodala i puzala i igrala se i nosala okolo, pa se ljuti. To izvijanje je obično popračeno plačem i negodovanjem. Dakle, strpljenja, sve će se dogoditi u svoje vrijeme. By the way, negdje sam napisala da moj mali nećak sa 6 mjeseci niš nije radio (nije radio okrete). Nedavno sam bila kod brata i mali već sjedi samostalno, ali ne puže (ima 9 mjeseci) i sve o.k. - bude. Curke, ako ste u panici, mislim da ne bi trebale biti, ali ako jeste odite pedijatru ili druga opcija pričekajte mjesec dana da vidite razvoj događaja-neće se ništa dogoditi ako malo pričekate. Vjerojatnost je da će za mjesec dana raditi sve ovo što sam opisala da i moja radi i onda će vam na mislima biti samo kako ćete uspavati dijete ili čime ćete ju zabaviti da se možete leći i odmoriti barem na 15 minuta.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma