Stranica 1 od 9 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 403

Tema: UN dijeta, 14. dio

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

pizza ne smije imati sir. možeš staviti gljive i umak od paradajza... ja sam varala, pa bi stavila i tikvice npr. mislim da je top manji grijeh od sira...

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

znaš kaj, lavache, evo ja se javljam. još uvijek sam na dijeti - višemanje - al' moram ti nešto priznat', ja ti uopće nisam proučila onaj link kaj si mi dala, tak da ne "varam" kao ti, nego naprosto griješim u blaženom neznanju. tikvice na pizzi? bat ofkors! zašto ne? :?
    i mogu reći da sam smršavila. ja mislim da deblja grižnja savjesti, a ne to što si pojeo nešto što nisi smio. znači, ako ne znaš da ne smiješ, onda nema grižnje savjesti i nema debljanja! zato se i mogu jesti kolači, jer su dozvoljeni. he, he, he

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
    znaš kaj, lavache, evo ja se javljam. još uvijek sam na dijeti - višemanje - al' moram ti nešto priznat', ja ti uopće nisam proučila onaj link kaj si mi dala, tak da ne "varam" kao ti, nego naprosto griješim u blaženom neznanju. tikvice na pizzi? bat ofkors! zašto ne? :?
    i mogu reći da sam smršavila. ja mislim da deblja grižnja savjesti, a ne to što si pojeo nešto što nisi smio. znači, ako ne znaš da ne smiješ, onda nema grižnje savjesti i nema debljanja! zato se i mogu jesti kolači, jer su dozvoljeni. he, he, he

ha,ha,slažem se

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ajde da se i ja javim.
    Na nedijeti sam od 12.03.2007.
    Krenuo sam sa 107 i sada sam
    na 90,5 kg i nadam se da ću
    izdržati do 10.06.2007.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj JBT prvotno napisa
    Ajde da se i ja javim.
    izdržati do 10.06.2007.
    :shock:

ja bih se nakon ovoga povukla odavde...od početka svibnja izgubila sam ravno 1 kg, i mislim da bi doista trebala početi onu našu dobru staru dijetu gladovanja i izgladnjivanja
    :/

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

JBT

A ja krecem ponovo! Od danas ! Vec sam doruckovala tresnje , a mogu reci i da sam zadovoljna jer sam u dva navrata po 20 dana izgubila 11kg :D

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Bebelina, draga, izašla sam iz rodilišta prije tri mjeseca i od tada niti kilo doli... za poluditi, mala i okrugla

Kad ćemo na kavu bez šečera

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

puhica, ma ja ti mislim isto tak... zapravo, mislim da je puuuno bitnije imati tajming obroka i ne preskakati ih, pa da se tijelo navikne na ritam i da metabolizam proradi zbog redovitog unošenja obroka.
    razvrstavanje hrane po grupama samo može pomoći, tj. olakšati probavljivost.
    ali komadić sira na pizzi, malo parmezana na tjestenini itd. sigurno ne šteti...

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pale meni se cini kao da je jucer bilo! A kava moze kad zelis , svako jutro sam u gradu s malenom! Nemamo pametnijeg posla nego skitati

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni je ova dijeta skroz ok. nisam baš uvjerena da je pretjerano zdrava, ali, recimo, nekak mi dobro leži i izbor namirnica, i voćni doručak i voćni dan i sve ostalo. jako mi ju je lako držati i uopće se ne osjećam isfrustrirano - tješi me spoznaja da ću prije ili kasnije moći pojesti kolače i da ću moći uživati u njima mirne savjesti. to mi je genijalno, da mogu pojesti kolače bez grižnje savjesti i ipak mršaviti. kad dođu na red kolači, najsretnija sam osoba na svijetu i drugi dan zadovoljno jedem voće. inače ne jedem meso, a obožavam voće i povrće, krumpir jako rijetko, bez kruha mogu, pa mi valjda i to olakšava.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

a slusaj neki tvrde da nije zdrava , ali ja sam se prije dijete posavjetovala s ljecnicima zbog zdravstvenih problema. Odobrili su mi je samo ja pravim pauze. Naprimjer , krenula sam s un u 1. mjesecu , skinila 5 kila i malo pauzirala , onda sam u 4. opet skinula 6 kg , pa pauza i sad ponovo.

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja se planiram opet pridružiti vam, završila sam sa dijetom u travnju, i nisu mi se kile vratile :D ali planiram skinuti još 6 kg, tak da bi bila nekih mjesec dana još i super.
    Još nisam sigurna, dvoumim se ponovno krenuti na taj režim dijete, ali sve češće razmišljam o tome pa mislim da budem ovih dana krenula .

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

čuj, ja mislim da je ova dijeta zdravija od prosječne prehrane normalnog čovjeka...
    mislim da mnogi ne pojedu tolko voća i povrća, a kamoli mahunarki dok ne dođu na unku...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

samo ja pravim pauze. Naprimjer , krenula sam s un u 1. mjesecu , skinila 5 kila i malo pauzirala , onda sam u 4. opet skinula 6 kg , pa pauza i sad ponovo.
    e, tak nekak i ja, sam se ne skidam skroz s dijete, nego samo malo dodajem neke stvari tako da sam duže na istoj kilaži. ja to radim jer sam primijetila gadnu reakciju kod svog dojenog sinčića koji je tad imao kojih 9,5 mjeseci, pa se sad bojim prenaglog oslobađanja toksina iz masnih naslaga.
    no krasno! izgleda da mi je sinčić zamjerio gore navedeno, jer upravo dok sam ovo pisala čujem onu znakovitu tišinu kad se nešto gadno nestašno događa, kad par trenutaka kasnije evo ti njega, pojavljuje se gologuz. odem u sobu i imam što vidjeti - popeo se on na krevet, skinuo pelenu i pokakao se na deku!

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

genijalac mali

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

genijalac mali
    genijalac - pajcek!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

eto, taman sam si rekla da nebum na nikakvim dijetama, a kad ono (opet!) dobih neki alergijski osip i slijedi mi tri dana dvopeka i čaja, dan ajmprem juhe, ribane jabuke i riže, pa dan pileće juhe i kuhane piletine, pa još nekaj...

uglavnom, osam dana prisilnog gladovanja ...

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Eto vidis! Bilo bi ti bolje da si ostala s nama!

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj JBT prvotno napisa
    Ajde da se i ja javim.
    izdržati do 10.06.2007.
    Cilj mi je bio -90, a
    jutros je vaga pokazala 88,5 kg :D

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

braaavoooo!!!!

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

:D :D

Lulu avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

društvo, molim pomoć. moji su starci odlučili krenuti s UN dijetom pa sam obećala iskopati negdje principe, recepte i osnove te dijete. s obzirom da mi moj mali klinjo ne dozvoljava da iščitavam svih par stotina stranica vaših zapisa o toj dijeti, molim da me uputite ako negdje ima kakav topic za početnike, nešto o tome što me zanima.
    hvala.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

na ovom forumu imaš knjigu za skinuti, pa si ju isprintaš
    http://mojforum.org/phpBB2/undijeta/

Lulu avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

jupi! hvala, lavache!

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Zar su me svi napustili? Alo , di ste?

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj bebelina prvotno napisa
    Zar su me svi napustili? Alo , di ste?
    Ja sam tu, nego mi beba ima upalu grla, mišica mala, neće jede...užas.

Danas mi je voćni dan , najgori

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

maloj misici! I da sto prije prode! A meni proteinski , ali me lomi pms! kako se oduprijeti nevidenom porivu za zderanjem?

klodovick

Početno

i ja sam bila na UN dijeti...21 dan i pet kg manje

sve se završilo tako da sam negdje pročitala da ako piješ alkohol moraš prestat dijetu 3 dana...
    i tako jednog petka ja nešto popijem i prestanem i nikad više ne počnem

tih 5 kg sam vratila za nekih mjesec dana i sada ne znam kako ponovo započeti...
    sve mi je bilo ok ali voćni dan me ubija...
    kako se ponovo motivirati ???

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pale, nemoj se ljutiti, u biti me se ne tiče, ali prerano ti je za ovu dijetu dok ti je dijete isključuvo dojeno. (ako dojiš, pretpostavljam da dojiš) u knjizi birth & breastfeeding, npr. postoji poglavlje pod naslovom every time i lose weight, my baby gets sick. kad se ovako naglo mršavi kao u ovoj dijeti, a mršavi se i po deset kila za jedan mjesec, oslobađa se jako puno raznih otrova koji su pohranjeni u masnom tkivu i bebe to prilično loše podnose. moj bebač je imao devet mj. kad sam počela i imao je gadnu reakciju - osip po cijelom tijelu, a nije bio više isključivo dojen! od tada sam oprezna i svako malo usporim s dijetom, osim toga uzimam suplemente - omega kiseline i dr.
    eto, znam da nisi tražila savjet, pa ti se ispričavam, ali u dobroj namjeri je.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj klodovick prvotno napisa
    i ja sam bila na UN dijeti...21 dan i pet kg manje

sve se završilo tako da sam negdje pročitala da ako piješ alkohol moraš prestat dijetu 3 dana...
    i tako jednog petka ja nešto popijem i prestanem i nikad više ne počnem

tih 5 kg sam vratila za nekih mjesec dana i sada ne znam kako ponovo započeti...
    sve mi je bilo ok ali voćni dan me ubija...
    kako se ponovo motivirati ???

ovo me podsjeća na nekog ,možda mene

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ok,nisam vratila pet,ali kako sam krenula jesti,biti će tu svašta

klodovick

Početno

jednostavno sam los karakter kad je u pitanju pice

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

klodovick, ja sam znala popiti pificu ili vina, ali sam i dalje mršavila...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

svaka ?ast curama koje su karakter! ja danima pokušavam na dijetu, vježbanje i svaki put odustnem. i ja bi htjela motivaciju?

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
    pale, nemoj se ljutiti, u biti me se ne ti?e, ali prerano ti je za ovu dijetu dok ti je dijete isklju?uvo dojeno. (ako dojiš, pretpostavljam da dojiš) u knjizi birth & breastfeeding, npr. postoji poglavlje pod naslovom every time i lose weight, my baby gets sick. kad se ovako naglo mršavi kao u ovoj dijeti, a mršavi se i po deset kila za jedan mjesec, osloba?a se jako puno raznih otrova koji su pohranjeni u masnom tkivu i bebe to prili?no loše podnose. moj beba? je imao devet mj. kad sam po?ela i imao je gadnu reakciju - osip po cijelom tijelu, a nije bio više isklju?ivo dojen! od tada sam oprezna i svako malo usporim s dijetom, osim toga uzimam suplemente - omega kiseline i dr.
    eto, znam da nisi tražila savjet, pa ti se ispri?avam, ali u dobroj namjeri je.
    Hvala ti što se brineš , nažalost ne dojim uop?e. Znam da zvu?i ?udno ali rodila sam 5 tjedana ranije, hitan carski rez, beba u inkubatoru, probala sam se izdajati 15 dana i samo jednom, 6 dan uspjela 20 ml Nakon toga ništa, ali baš ništa. Sve sam probala i nažalost nisam uspjela

Sorry malo je off topic, ali morala sam odgovoriti

klodovick

Početno

Citiraj lavache prvotno napisa
    klodovick, ja sam znala popiti pificu ili vina, ali sam i dalje mršavila...
    i ja cu kad se ponovo natjeram na UN :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

puhovi obožavaju smokve (napisa):
    pale, nemoj se ljutiti, u biti me se ne ti?e, ali prerano ti je za ovu dijetu dok ti je dijete isklju?uvo dojeno. (ako dojiš, pretpostavljam da dojiš) u knjizi birth & breastfeeding, npr. postoji poglavlje pod naslovom every time i lose weight, my baby gets sick. kad se ovako naglo mršavi kao u ovoj dijeti, a mršavi se i po deset kila za jedan mjesec, osloba?a se jako puno raznih otrova koji su pohranjeni u masnom tkivu i bebe to prili?no loše podnose. moj beba? je imao devet mj. kad sam po?ela i imao je gadnu reakciju - osip po cijelom tijelu, a nije bio više isklju?ivo dojen! od tada sam oprezna i svako malo usporim s dijetom, osim toga uzimam suplemente - omega kiseline i dr.
    eto, znam da nisi tražila savjet, pa ti se ispri?avam, ali u dobroj namjeri je.

Hvala ti što se brineš , nažalost ne dojim uop?e. Znam da zvu?i ?udno ali rodila sam 5 tjedana ranije, hitan carski rez, beba u inkubatoru, probala sam se izdajati 15 dana i samo jednom, 6 dan uspjela 20 ml Nakon toga ništa, ali baš ništa. Sve sam probala i nažalost nisam uspjela

Sorry malo je off topic, ali morala sam odgovoriti

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pokusat cu ponovo dignut topic. Dakle danas mi je drugi dan. Za rucak juhica od povrca te leso fazoleti i kumpiric. Moram jos bar 6 kila skinut.
    Ima li koga da mu kukam kako mi je tesko?

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Bebelina, meni ti je to super ručak. Sveki mi poslala puuuno fažoletića...uživala sam cijeli dan , nedam im 25 kn na pijaci za kilo fažolića

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kaj više nitko ne drži un-ku? :? ja sam bila prekinula, ali ću ponovo počet', jer se bojim da mi se kilice ne vrate. ima još koga?

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ja sam jos tu, manje vise, tu i tamo zabrljam, ali idem dalje

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

un dijeta ošla na godišnji!

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

moja nije na GO, danas 84.dan, na vocu sam,
    ne mogu vjerovati, jos 6 dana ostalo,
    pripremila sam i literaturu za slijedecih 90 dana

nije otisla dijeta, ako otislo je 10 kg :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

super, trinity! i ja sam skinula dosta kila, ali još nisam zadovoljna, pa ću, mislim, morati ponovo na dijetu!

trinity avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

meni kilaza taman, jos da mi je maknit salo tamo di mi ne triba bit...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja evo 6 dana na UN varam stalno 600 g. izgubila ako do zime izgubim 4 kg ja zadovoljna

cowgirl avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Evo i mene.
    Nisam se do sada javljala, dok ne vidim kako će ići.
    Danas mi je proteinski dan. Negdje sam na polovici dijete i do sad je otišlo 10kg.
    Super sam zadovoljna, ali nažalost nisam ni približno pri kraju, jer bi moralo otići barem još toliko.
    Varam minimalno, i sama se sebi čudim kako sam disciplinirana, pa zato i dobar rezultat.
    Super da ste podigle temu.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

:shock: 10 kg :shock:

svaka čast

mamalada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja bila pa odustala. Zločesta ja. Sad sam i dalje krasno prepunjena.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj cowgirl prvotno napisa
    Evo i mene.
    Nisam se do sada javljala, dok ne vidim kako će ići.
    Danas mi je proteinski dan. Negdje sam na polovici dijete i do sad je otišlo 10kg.
    Super sam zadovoljna, ali nažalost nisam ni približno pri kraju, jer bi moralo otići barem još toliko.
    Varam minimalno, i sama se sebi čudim kako sam disciplinirana, pa zato i dobar rezultat.
    Super da ste podigle temu.
    :D :D

ja te stvarno želim vidjeti!

Stranica 1 od 9 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •