pizza ne smije imati sir. možeš staviti gljive i umak od paradajza... ja sam varala, pa bi stavila i tikvice npr. mislim da je top manji grijeh od sira...
pizza ne smije imati sir. možeš staviti gljive i umak od paradajza... ja sam varala, pa bi stavila i tikvice npr. mislim da je top manji grijeh od sira...
znaš kaj, lavache, evo ja se javljam. još uvijek sam na dijeti - višemanje - al' moram ti nešto priznat', ja ti uopće nisam proučila onaj link kaj si mi dala, tak da ne "varam" kao ti, nego naprosto griješim u blaženom neznanju.tikvice na pizzi? bat ofkors! zašto ne? :?
i mogu reći da sam smršavila. ja mislim da deblja grižnja savjesti, a ne to što si pojeo nešto što nisi smio.znači, ako ne znaš da ne smiješ, onda nema grižnje savjesti i nema debljanja! zato se i mogu jesti kolači, jer su dozvoljeni. he, he, he
puhovi obožavaju smokve prvotno napisa
ha,ha,slažem se![]()
Ajde da se i ja javim.
Na nedijeti sam od 12.03.2007.
Krenuo sam sa 107 i sada sam
na 90,5 kg i nadam se da ću
izdržati do 10.06.2007.
:shock:JBT prvotno napisa
![]()
![]()
ja bih se nakon ovoga povukla odavde...od početka svibnja izgubila sam ravno 1 kg, i mislim da bi doista trebala početi onu našu dobru staru dijetu gladovanja i izgladnjivanja
:/
JBT![]()
A ja krecem ponovo! Od danas ! Vec sam doruckovala tresnje , a mogu reci i da sam zadovoljna jer sam u dva navrata po 20 dana izgubila 11kg :D
Bebelina, draga, izašla sam iz rodilišta prije tri mjeseca i od tada niti kilo doli... za poluditi, mala i okrugla![]()
Kad ćemo na kavu bez šečera![]()
puhica, ma ja ti mislim isto tak... zapravo, mislim da je puuuno bitnije imati tajming obroka i ne preskakati ih, pa da se tijelo navikne na ritam i da metabolizam proradi zbog redovitog unošenja obroka.
razvrstavanje hrane po grupama samo može pomoći, tj. olakšati probavljivost.
ali komadić sira na pizzi, malo parmezana na tjestenini itd. sigurno ne šteti...
Pale meni se cini kao da je jucer bilo! A kava moze kad zelis , svako jutro sam u gradu s malenom! Nemamo pametnijeg posla nego skitati![]()
meni je ova dijeta skroz ok. nisam baš uvjerena da je pretjerano zdrava, ali, recimo, nekak mi dobro leži i izbor namirnica, i voćni doručak i voćni dan i sve ostalo. jako mi ju je lako držati i uopće se ne osjećam isfrustrirano - tješi me spoznaja da ću prije ili kasnije moći pojesti kolače i da ću moći uživati u njima mirne savjesti. to mi je genijalno, da mogu pojesti kolače bez grižnje savjesti i ipak mršaviti. kad dođu na red kolači, najsretnija sam osoba na svijetu i drugi dan zadovoljno jedem voće. inače ne jedem meso, a obožavam voće i povrće, krumpir jako rijetko, bez kruha mogu, pa mi valjda i to olakšava.
a slusaj neki tvrde da nije zdrava , ali ja sam se prije dijete posavjetovala s ljecnicima zbog zdravstvenih problema. Odobrili su mi je samo ja pravim pauze. Naprimjer , krenula sam s un u 1. mjesecu , skinila 5 kila i malo pauzirala , onda sam u 4. opet skinula 6 kg , pa pauza i sad ponovo.
Ja se planiram opet pridružiti vam, završila sam sa dijetom u travnju, i nisu mi se kile vratile :D ali planiram skinuti još 6 kg, tak da bi bila nekih mjesec dana još i super.
Još nisam sigurna, dvoumim se ponovno krenuti na taj režim dijete, ali sve češće razmišljam o tome pa mislim da budem ovih dana krenula.
čuj, ja mislim da je ova dijeta zdravija od prosječne prehrane normalnog čovjeka...
mislim da mnogi ne pojedu tolko voća i povrća, a kamoli mahunarki dok ne dođu na unku...
e, tak nekak i ja, sam se ne skidam skroz s dijete, nego samo malo dodajem neke stvari tako da sam duže na istoj kilaži. ja to radim jer sam primijetila gadnu reakciju kod svog dojenog sinčića koji je tad imao kojih 9,5 mjeseci, pa se sad bojim prenaglog oslobađanja toksina iz masnih naslaga.samo ja pravim pauze. Naprimjer , krenula sam s un u 1. mjesecu , skinila 5 kila i malo pauzirala , onda sam u 4. opet skinula 6 kg , pa pauza i sad ponovo.
no krasno! izgleda da mi je sinčić zamjerio gore navedeno, jer upravo dok sam ovo pisala čujem onu znakovitu tišinu kad se nešto gadno nestašno događa, kad par trenutaka kasnije evo ti njega, pojavljuje se gologuz. odem u sobu i imam što vidjeti - popeo se on na krevet, skinuo pelenu i pokakao se na deku!
eto, taman sam si rekla da nebum na nikakvim dijetama, a kad ono (opet!) dobih neki alergijski osip i slijedi mi tri dana dvopeka i čaja, dan ajmprem juhe, ribane jabuke i riže, pa dan pileće juhe i kuhane piletine, pa još nekaj...
uglavnom, osam dana prisilnog gladovanja...
Eto vidis! Bilo bi ti bolje da si ostala s nama!![]()
Cilj mi je bio -90, aJBT prvotno napisa
jutros je vaga pokazala 88,5 kg :D
braaavoooo!!!!
društvo, molim pomoć. moji su starci odlučili krenuti s UN dijetom pa sam obećala iskopati negdje principe, recepte i osnove te dijete. s obzirom da mi moj mali klinjo ne dozvoljava da iščitavam svih par stotina stranica vaših zapisa o toj dijeti, molim da me uputite ako negdje ima kakav topic za početnike, nešto o tome što me zanima.
hvala.![]()
na ovom forumu imaš knjigu za skinuti, pa si ju isprintaš
http://mojforum.org/phpBB2/undijeta/
Ja sam tu, nego mi beba ima upalu grla, mišica mala, neće jede...užas.bebelina prvotno napisa
Danas mi je voćni dan, najgori
maloj misici! I da sto prije prode! A meni proteinski , ali me lomi pms! kako se oduprijeti nevidenom porivu za zderanjem?
![]()
i ja sam bila na UN dijeti...21 dan i pet kg manje![]()
sve se završilo tako da sam negdje pročitala da ako piješ alkohol moraš prestat dijetu 3 dana...
i tako jednog petka ja nešto popijem i prestanem i nikad više ne počnem![]()
tih 5 kg sam vratila za nekih mjesec dana i sada ne znam kako ponovo započeti...
sve mi je bilo ok ali voćni dan me ubija...
kako se ponovo motivirati ???
pale, nemoj se ljutiti, u biti me se ne tiče, ali prerano ti je za ovu dijetu dok ti je dijete isključuvo dojeno. (ako dojiš, pretpostavljam da dojiš) u knjizi birth & breastfeeding, npr. postoji poglavlje pod naslovom every time i lose weight, my baby gets sick. kad se ovako naglo mršavi kao u ovoj dijeti, a mršavi se i po deset kila za jedan mjesec, oslobađa se jako puno raznih otrova koji su pohranjeni u masnom tkivu i bebe to prilično loše podnose. moj bebač je imao devet mj. kad sam počela i imao je gadnu reakciju - osip po cijelom tijelu, a nije bio više isključivo dojen! od tada sam oprezna i svako malo usporim s dijetom, osim toga uzimam suplemente - omega kiseline i dr.
eto, znam da nisi tražila savjet, pa ti se ispričavam, ali u dobroj namjeri je.![]()
klodovick prvotno napisa
ovo me podsjeća na nekog,možda mene
![]()
ok,nisam vratila pet,ali kako sam krenula jesti,biti će tu svašta
![]()
jednostavno sam los karakter kad je u pitanju pice![]()
klodovick, ja sam znala popiti pificu ili vina, ali sam i dalje mršavila...
svaka ?ast curama koje su karakter! ja danima pokušavam na dijetu, vježbanje i svaki put odustnem. i ja bi htjela motivaciju?
Hvala ti što se brinešpuhovi obožavaju smokve prvotno napisa
, nažalost ne dojim uop?e. Znam da zvu?i ?udno ali rodila sam 5 tjedana ranije, hitan carski rez, beba u inkubatoru, probala sam se izdajati 15 dana i samo jednom, 6 dan uspjela 20 ml
Nakon toga ništa, ali baš ništa. Sve sam probala i nažalost nisam uspjela
![]()
Sorry malo je off topic, ali morala sam odgovoriti
i ja cu kad se ponovo natjeram na UN :Dlavache prvotno napisa
puhovi obožavaju smokve (napisa):
pale, nemoj se ljutiti, u biti me se ne ti?e, ali prerano ti je za ovu dijetu dok ti je dijete isklju?uvo dojeno. (ako dojiš, pretpostavljam da dojiš) u knjizi birth & breastfeeding, npr. postoji poglavlje pod naslovom every time i lose weight, my baby gets sick. kad se ovako naglo mršavi kao u ovoj dijeti, a mršavi se i po deset kila za jedan mjesec, osloba?a se jako puno raznih otrova koji su pohranjeni u masnom tkivu i bebe to prili?no loše podnose. moj beba? je imao devet mj. kad sam po?ela i imao je gadnu reakciju - osip po cijelom tijelu, a nije bio više isklju?ivo dojen! od tada sam oprezna i svako malo usporim s dijetom, osim toga uzimam suplemente - omega kiseline i dr.
eto, znam da nisi tražila savjet, pa ti se ispri?avam, ali u dobroj namjeri je.
Hvala ti što se brineš , nažalost ne dojim uop?e. Znam da zvu?i ?udno ali rodila sam 5 tjedana ranije, hitan carski rez, beba u inkubatoru, probala sam se izdajati 15 dana i samo jednom, 6 dan uspjela 20 ml Nakon toga ništa, ali baš ništa. Sve sam probala i nažalost nisam uspjela
Sorry malo je off topic, ali morala sam odgovoriti![]()
Pokusat cu ponovo dignut topic. Dakle danas mi je drugi dan. Za rucak juhica od povrca te leso fazoleti i kumpiric. Moram jos bar 6 kila skinut.
Ima li koga da mu kukam kako mi je tesko?
Bebelina, meni ti je to super ručak. Sveki mi poslala puuuno fažoletića...uživala sam cijeli dan, nedam im 25 kn na pijaci za kilo fažolića
![]()
kaj više nitko ne drži un-ku? :? ja sam bila prekinula, ali ću ponovo počet', jer se bojim da mi se kilice ne vrate. ima još koga?
ja sam jos tu, manje vise, tu i tamo zabrljam, ali idem dalje
moja nije na GO, danas 84.dan, na vocu sam,
ne mogu vjerovati, jos 6 dana ostalo,
pripremila sam i literaturu za slijedecih 90 dana
nije otisla dijeta, ako otislo je 10 kg :D
super, trinity! i ja sam skinula dosta kila, ali još nisam zadovoljna, pa ću, mislim, morati ponovo na dijetu!![]()
meni kilaza taman, jos da mi je maknit salo tamo di mi ne triba bit...
ja evo 6 dana na UN varam stalno600 g. izgubila
ako do zime izgubim 4 kg ja zadovoljna
![]()
Evo i mene.
Nisam se do sada javljala, dok ne vidim kako će ići.
Danas mi je proteinski dan. Negdje sam na polovici dijete i do sad je otišlo 10kg.
Super sam zadovoljna, ali nažalost nisam ni približno pri kraju, jer bi moralo otići barem još toliko.![]()
Varam minimalno, i sama se sebi čudim kako sam disciplinirana, pa zato i dobar rezultat.
Super da ste podigle temu.
:shock: 10 kg :shock:
svaka čast![]()
Ja bila pa odustala. Zločesta ja. Sad sam i dalje krasno prepunjena.![]()
:Dcowgirl prvotno napisa
:D
ja te stvarno želim vidjeti!