Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: gljivice

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno gljivice

bok doktorica mi je prepisala ceporex u 12 tjednu trudnoče zbog grla, pila sam ga 5 dana i dobila pecenje vaginalno i svrbež i počela koristit canesten kremu..dali če utjecat na plod

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

neće,jedini nisam ziher da će ti sama krema pomoći da se rješiš gljivica!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Uz kremu moraš koristiti i vaginalete jer ako ne nemožeš ih potpuno Istrijebiti.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

necu previse biti pametna ali moje misljenje je da ti moze i krema pomoci...ali ja ne bih nista bez doktora. Ja sam isto u pocetku pila antibiotike i trazila gina da mi da canesten vaginalete jer me svrbucka na kaj je rekao da ne...da sve izgleda zdravo i dobila sam plymicol kremu ako bude svrbilo ali vaginalete ne! Trudnoca uredna...sad sam valjda radi sigurnosti i pojacanog iscjetka dobila rojazol vaginalete..
    Btw. taj plymicol nikad nisam mazala jer odkad mi ga je dala me prestalo svrbjeti

Početno

Bok,

ja sam nova ovdje i prvi put sam trudna, u 9.tj..
    Bila sam kod ginekologa jos 21.01. i tad mi je radio papu i uzv i dao mi vaginalete za gljivice koje sam stavljala tjedan dana. tada jos nisam znala da sam trudna. Papa test mi je bio negativan ali sa jakom upalom.
    E sad mene zanima jel su mogle te vaginalete i upala nastetiti bebi?
    Inace opet sam dobila gljivice pa me zanima jel mogu ja sad stavljati vaginalete ili sta da radim?

Puno hvala, pozdrav svima

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam u 8. tjednu imala dosta jaku upalu i gljivice ( vanjske i unutarnje). dobila canesten vag. i kremu. bitno je locirati gljivice, da li ih ima unutra ili samo vani. iako na canestenu piše da se ne bi smio koristiti u 1. tromjesečju ginekolozi ga normalno prepisuju. ja sam nakon canestena koristila vaginalete Acidosalis koje zakiseljavaju rodnicu i tako onemogućavaju razvoj bakterija, virusa i sl. super stvar.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja rodila imajuć gljivice :/
    i prehladu.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ikatuna prvotno napisa
    Bok,

ja sam nova ovdje i prvi put sam trudna, u 9.tj..
    Bila sam kod ginekologa jos 21.01. i tad mi je radio papu i uzv i dao mi vaginalete za gljivice koje sam stavljala tjedan dana. tada jos nisam znala da sam trudna. Papa test mi je bio negativan ali sa jakom upalom.
    E sad mene zanima jel su mogle te vaginalete i upala nastetiti bebi?
    Inace opet sam dobila gljivice pa me zanima jel mogu ja sad stavljati vaginalete ili sta da radim?

Puno hvala, pozdrav svima
    meni uvijek daje rojazol jer mi ne znam iz kojeg razloga ne odgovaraju ni canesten ni plimikol...
    a i koristila sam u trudnoči i prvoj i ovoj...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i ja muku mucim s tim gljivicama ali koliko znam da kreme i vaginalete ne utjecu na bebicu

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Meni je isto ginekolog prepisao vaginalete ( nije stetno za bebu), a MM kremu Canesten i rekao nam da se tjedan dana suzdrzavamo od seksa. Moze s kondomom ali bolje nis. :shock:
    Nakon terapije sam isla raditi urin sa sed. i urinokulturu da vidimo da li je sve ok.
    Pita mene sestra zakaj opet svi ti nalazi kad sam nedavno radila, ja joj objasnim, a ona meni kaze; kaj nosite decka? ja: da, kak znate!? ona: to vam je normalno dam vam se ph dole malo poremeti kad nosite decka.
    Prvi glas!?? :?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

drage cure,

ja sam u 37om tjednu i mucim se sa gljivicama/bakterijama/bogtepitajkajjoos vec 3 mjeseca...doktor mi je prvo prepisivao lijek vaginalno za gljivice, nakon toga za bakterije (antibiotik vaginalni) i na kraju mi je moja akupunkturistica pomogla....Naime, rekla mi je da se hranom moze i te kako pomoci jer uzrok neugode (citaj svrbeza) dole nekad mogu biti i cisti hornomi...Preporucila mi je da izbacim sve mljecno i secer a ako mogu da ne jedem ni krug i sve sto ima u sebi kvasca....Ja se toga drzim zadnjih tjedan dana i sad jel to u glavi ili kak je ali meni je pomoglo

Gogica 24 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam također gljivice "ubila" s Rojazol vaginaletama

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

upravo sam pobijedila (nadam se) gljive rojazol vaginaletama, nisu stetne za bebu (ja sam u 19tj) a protiv moguceg daljnjeg razvoja bilo kakvih upala mislim koristiti 2 kapi cajevca na vanjskoj strani vesa kako bi djelovao antisepticki i sprijecio razvoj gljiva i/ili bakterija. djelovalo je prije T i mislim da ne steti u trudnoci. jedino je vazno da se ne stavlja direktno na kozu.
    naravno ni sa cim ne mislim pretjerivati tako da nakon vaginaleta to koristim evo sad 3 dana i mislim jos 4 pa prestati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •