-
Utrogestan u 3.tromjesecju
Sad sam 33 tjedan. Od cca 28 tjedna mi stalno govore da mi je beba manja nego što bi trebala biti iako je teška po tablicama :? ..
sad sam opet bila prije par dana na pregledu i opet mi rekoše isto - nešto manje plodne vode i kao usporeni rast iako mu je težina 1900..
Uglavnom poslali me na fetalni ehokardiogram (btw ima li tko iskustva s tim?) i prepisali mi utrogestan 4 dnevno da pomogne radu posteljice iako su mi protoci OK.. :?
Htjela sam pitati da li je ikome bio propisan ovaj lijek u tako kasnoj trudnoći jer u uputama baš nigdje ne piše da se uzima za to za što su ga meni dali..
-
meni u prošloj trudnoći i pila sam ga do kraja, sve ok sa bebom
-
U prvoj trudnoci sam pila Utrogestan od 6. do 35 nedelje. I sad ga opet pijem od pocetka (sad sam 23 nedelja). Fetalni ehokardiogram je ultrazvuk bebinog srca. Radi se kao klasican ultra zvuk, gleda se bebino srce, stanje pupcanika, krvotoka...Obicno je prisutan konzilijum od nekoliko strucnjaka (neonatolog, pedijatar, fetalni kardiolog...), svi oni gledaju i na kraju daju svoje zajednicko misljenje u vezi postojanja/nepostojanja nekih srcanih anomalija. Srecno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma