-
veličina torbe za rodilište
Na pretražniku nisam našla temu, ne sjećam se da je netko pisao, a radi se o pomalo glupom pitanju.
Koja je maksimalna veličina torbe za rodilište?
Kakvu ste torbu vi nosile?
Imaju li pojedine bolnice neka pravila?
Moja je 60 x 40 x 25cm (maloprije MM izmjerio
) To je torba na kotačiće za otprilike tjedan dana ljetovanja. Sad kad sam potrpala stvari, čini mi se da manje ne ide. Samo mi ručnik i šlafruk zauzmu pola torbe.
-
Osoblje foruma
nema pravila
nema maksimalne veličine
-
ja nosila torbu od kolica i sve mi stalo u nju a u sobi samnom bila cura sa velikim koferom na kotačima...
-
ja sam nosila kufer... u njemu tonu uložaka i 2 tone soka od ribizla :D .... jer poslije svega nisi gladan nego samo žeeeedan...
-
ja sam imala sportsku torbu, kao za tenis
isto su mi ručnici i šlafrok zauzeli puno mjesta
-
Ja sam isto imala ruksak, danas nemam pojma kako mi sve stalo u njega. Mi smo morali sve stvari (i torbe)morali držati u ormarićima, koju su zbilja premali tako da neznam kako je netko tko je imao veliku torbu. A zapravo možda je se može i staviti pod krevet!
-
Osoblje foruma
nema potrebe pretrpavati, ionako muž/netko dolazi svaki dan pa mu uvaljuješ prljavo, a on donosi čisto.
meni je trebala gomila tetra pelena jer je mlijeko curilo ne samo po mojemu nego, valjda, i po drugim krevetima
bilo mi je važno imati one podmetače za wc, plastične šlape koje sam tamo frknula u smeće, spavaćicama se nisam opterećivala, koristila sam njihove, nekoliko ručnika (svaki dan stizali novi), antiseptik maramice za dezinfekciju svega u kupaonici (
) i pribor za osobnu higijenu.
Ponijela dva paketa uložaka, muž svaki dan donosio još po paket- dva,
-
Ja sam donijela jednu srednju torbu, ništa posebno veliko, ali se jedna sestra na SD-u svejedno zgražala nad veličinom i ljutila. A torba je stajala pod krevetom i nikom nije smetala. Drugi put sam imala istu i nije bilo primjedaba.
-
Mene je sestra na prijemu isto pitala da li negdje selim
, ali meni je sve u toj torbi trebalo, od prve do zadnje stvari!
-
I ja sam bila jedna od onih s koferom na kotačima za omanje putovanje. Ali takva sam, još kao dijete ako bih nekamo išla na 3 sata trebala mi je "puna ratna sprema". U bolnici nitko nije prigovarao na veličinu kofera. Parkirala sam ga pored kreveta.
-
imala sam malu torbu, a sad bih imala duplo manju jer mi pola toga nije trebalo....
-
moja je torba za rodilište bila spremna još početkom 12.mjeseca iako mi je termin bio krajem 1., i kako je vrijeme odmicalo, kako je prošao i dan termina...tako mi se torba upola smanjila, samu sebe sam iznenadila sa veličinom torbe, zbilja je bila mala :D imala sam samo nužne stvari, još mi je i MM donosio svaki dan nešto.
-
Mene je doktor na prvoj viziti posle poroda pitao da li sam ja "sišla sa održavanja", tj. da li sam već dugo u bolnici na održavanju trudnoće obzirom na veličinu torbe
Imala sam ogrooooooman MMov frotirski ogrtač kojim sam se pokrivala jer mi je stalno bilo zima. MM mi je svaki dan donosio po 3-4 peškira čista i odnosio prljave i po 2 paketa uložaka, sokove i vodu.
-
-
Evo, da napišem kako je prošlo s torbom. Rodila sam u Zaboku i moja torba, točije torbetina, nije nikoga šokirala. Nije stala pod krevet niti u garderobni ormarić, ali je uredno stajala pokraj i nitko se nije bunio. Niti čistačice, koje su je trebale micati, kad su prale pod, niti sestre, koje inače šize ako je soba neuredna u vrijeme vizite
Inače, nakon svega moram reći da uopće nisam uzela potrebne stvari, a da sam u torbu trpala nepotrebno. Na primjer, uzela sam samo jednu spavaćicu, a trebala sam se presvlačiti često (znojiš se ko svinja jer se mučiš s dojenjem plus lohije znaju procuriti). Da idem danas u bolnicu, uzela bih brdo pamučnih krpica za brisanje nakon zahoda. S druge strane, silna hrana koju sam ponijela, ostala je nepojedena.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma