Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: veličina torbe za rodilište

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno veličina torbe za rodilište

Na pretražniku nisam našla temu, ne sjećam se da je netko pisao, a radi se o pomalo glupom pitanju.
    Koja je maksimalna veličina torbe za rodilište?
    Kakvu ste torbu vi nosile?
    Imaju li pojedine bolnice neka pravila?

Moja je 60 x 40 x 25cm (maloprije MM izmjerio ) To je torba na kotačiće za otprilike tjedan dana ljetovanja. Sad kad sam potrpala stvari, čini mi se da manje ne ide. Samo mi ručnik i šlafruk zauzmu pola torbe.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nema pravila
    nema maksimalne veličine

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja nosila torbu od kolica i sve mi stalo u nju a u sobi samnom bila cura sa velikim koferom na kotačima...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam nosila kufer... u njemu tonu uložaka i 2 tone soka od ribizla :D .... jer poslije svega nisi gladan nego samo žeeeedan...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja sam imala sportsku torbu, kao za tenis
    isto su mi ručnici i šlafrok zauzeli puno mjesta

Ivany avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam isto imala ruksak, danas nemam pojma kako mi sve stalo u njega. Mi smo morali sve stvari (i torbe)morali držati u ormarićima, koju su zbilja premali tako da neznam kako je netko tko je imao veliku torbu. A zapravo možda je se može i staviti pod krevet!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nema potrebe pretrpavati, ionako muž/netko dolazi svaki dan pa mu uvaljuješ prljavo, a on donosi čisto.
    meni je trebala gomila tetra pelena jer je mlijeko curilo ne samo po mojemu nego, valjda, i po drugim krevetima

bilo mi je važno imati one podmetače za wc, plastične šlape koje sam tamo frknula u smeće, spavaćicama se nisam opterećivala, koristila sam njihove, nekoliko ručnika (svaki dan stizali novi), antiseptik maramice za dezinfekciju svega u kupaonici ( ) i pribor za osobnu higijenu.
    Ponijela dva paketa uložaka, muž svaki dan donosio još po paket- dva,

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam donijela jednu srednju torbu, ništa posebno veliko, ali se jedna sestra na SD-u svejedno zgražala nad veličinom i ljutila. A torba je stajala pod krevetom i nikom nije smetala. Drugi put sam imala istu i nije bilo primjedaba.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mene je sestra na prijemu isto pitala da li negdje selim , ali meni je sve u toj torbi trebalo, od prve do zadnje stvari!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I ja sam bila jedna od onih s koferom na kotačima za omanje putovanje. Ali takva sam, još kao dijete ako bih nekamo išla na 3 sata trebala mi je "puna ratna sprema". U bolnici nitko nije prigovarao na veličinu kofera. Parkirala sam ga pored kreveta.

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

imala sam malu torbu, a sad bih imala duplo manju jer mi pola toga nije trebalo....

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

moja je torba za rodilište bila spremna još početkom 12.mjeseca iako mi je termin bio krajem 1., i kako je vrijeme odmicalo, kako je prošao i dan termina...tako mi se torba upola smanjila, samu sebe sam iznenadila sa veličinom torbe, zbilja je bila mala :D imala sam samo nužne stvari, još mi je i MM donosio svaki dan nešto.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mene je doktor na prvoj viziti posle poroda pitao da li sam ja "sišla sa održavanja", tj. da li sam već dugo u bolnici na održavanju trudnoće obzirom na veličinu torbe
    Imala sam ogrooooooman MMov frotirski ogrtač kojim sam se pokrivala jer mi je stalno bilo zima. MM mi je svaki dan donosio po 3-4 peškira čista i odnosio prljave i po 2 paketa uložaka, sokove i vodu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jas imala na prvom porodu sportsku torbu, srednje velicine!
    Isto mi bademantil i rucnici zauzeli pola torbe! Spavacice sam uzela dvije mamine i presvukla se odmah poslije poroda !! Uloske uzela dva paketa i vise mi nije ni trebalo, nisam imala jako krvarenje! Imala sam papuce za sobu i japanke za tusiranje!
    MM dolazio svaki dan po dva puta ali mi nista nije trebalo nositi!
    Pila sam uglavnom vodu, apetita nisam imala uopce, jedino mi je donio izdajalicu ali to mi je trebalo tek doma

Ovaj puta ide sa mnom isto sportska torba i isto necu nositi puno toga! Ovaj puta nosim sa sobom crocks (woz) papuce pa necu uzimati dvoje jer ove mogu pod tus i suse se odmah i ne klizu ... !
    Planiram uzeti sto manje stvari ... hrane nista - kekse i mozda 1 sok uzmem!! ali zato cu uzeti salicu ili casu za vodu

Ako sto budem trebala, MM neka nosi..

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo, da napišem kako je prošlo s torbom. Rodila sam u Zaboku i moja torba, točije torbetina, nije nikoga šokirala. Nije stala pod krevet niti u garderobni ormarić, ali je uredno stajala pokraj i nitko se nije bunio. Niti čistačice, koje su je trebale micati, kad su prale pod, niti sestre, koje inače šize ako je soba neuredna u vrijeme vizite
    Inače, nakon svega moram reći da uopće nisam uzela potrebne stvari, a da sam u torbu trpala nepotrebno. Na primjer, uzela sam samo jednu spavaćicu, a trebala sam se presvlačiti često (znojiš se ko svinja jer se mučiš s dojenjem plus lohije znaju procuriti). Da idem danas u bolnicu, uzela bih brdo pamučnih krpica za brisanje nakon zahoda. S druge strane, silna hrana koju sam ponijela, ostala je nepojedena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •