Stranica 2 od 12 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 576

Tema: sanatorium pronatal-dr. Mardešić u Pragu

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ređi št ad ati kažem..utjehe nema nego se mora ići dalje. kako sad stojite sa smrzlićima..mislim imate li još smrznutog materijala ili će biti nova biopsija. Šta vam je Reš rekao?

V&V ti se onda pucaš a ne pikaš..ma i mislila sam ja da si ti sumnjivog morala..brižno dite šta ga čeka..

Ja danas rezervirala ljekarije..mislim da ću u subotu po svoju čarobnu vrećicu!

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Cure, razmišljam da se vratim u klupu (na fax). Danas sam prošla kraj zgrade fakulteta pa me uhvatila želja, a kako po cile dane imam isti ritam (spavam, radim, jedem, popijem kavicu, internet) nedostaje mi obaveza...
    Imam završenu VŠS ali po starom sistemu, išla bi dalje samo me ova "bolonja" malo zbunjuje.

Svi mi stalno prite "vidit ćeš kad dođe dite" ali diteta nema...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ivana0906 prvotno napisa
    Kakav ti je protokol, koliko dana ? koliko pikalica?
    Ivkice, ako si mene pitala, evo odgovora.
    Od 1. dc 3x dnevno inhaliram Suprefact spray, 1x dnevno pijem kapsulu Hiramicina i stavljam vaginaletu. Od 3. dc dajem si Menopur (3 ampule).
    Dobila sam terapiju 20 ampula, ali ne znam hoće li mi to dostajati za cijelu stimulaciju. Mislim da ću ih ili morati još kupovati ili će mi smanjiti dozu, ovisno o tome kako će mi se razvijati folikuli. A tu je još i štoperica o kojoj mi zapravo još ništa nisu rekli, niti koju će primiti niti kada (dobro, za ovo kada još je prerano).
    Također su mi rekli da bi oko 11. dc već mogla biti na punkciji, a to je i idući četvrtak.
    Ej, imam jedno pitanje. Ima li u Pronatalovom hotelu fenova za kosu 8) da ne moram tegliti svoj?

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj v&v prvotno napisa
    Kakav ti je protokol, koliko dana ? koliko pikalica?
    Ivkice, ako si mene pitala, evo odgovora.
    Od 1. dc 3x dnevno inhaliram Suprefact spray, 1x dnevno pijem kapsulu Hiramicina i stavljam vaginaletu. Od 3. dc dajem si Menopur (3 ampule).
    Dobila sam terapiju 20 ampula, ali ne znam hoće li mi to dostajati za cijelu stimulaciju. Mislim da ću ih ili morati još kupovati ili će mi smanjiti dozu, ovisno o tome kako će mi se razvijati folikuli. A tu je još i štoperica o kojoj mi zapravo još ništa nisu rekli, niti koju će primiti niti kada (dobro, za ovo kada još je prerano).
    Također su mi rekli da bi oko 11. dc već mogla biti na punkciji, a to je i idući četvrtak.
    Ej, imam jedno pitanje. Ima li u Pronatalovom hotelu fenova za kosu 8) da ne moram tegliti svoj?
    Ja se ne mogu sititi al kaže MM da ga nije bilo. Mi smo nosili svoj...

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hoćeš reći da se TM fenira a ti ne... sorry, ali meni je to malo smiješno jer odmah zamišljam sebe s kosom do pola leđa i MM ćelavog.
    Šta si to završila..ja bi isto na stručno usavršavanje ali nažalost bolonja nije ništa smislila z amoju struku...ma možda bi mi bilo bolje da promijenim struku kad i tako nemam posla! :/

V&V i ja sam se isto pitala za štopericu (znam da je totalno prerano) ali sam se skjetila panike kod Ivane pa sam si pomislila kad već kupujemo lijekove zašto odmah ne pripremiti sve..
    Ti nam onda slijedeći tjedan pičiš..juuuhuuuuuuuuu kako je to nekako sve brzo došlo..puj, puj, puj

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mummy_s imamo smrznutu jos jednu tubu sa spermijima, al bit ce biopsiija opet kad odemo jer ko zna oce li ovi prezivit odmrzavanje, a i volila bi da imamo rezervu (za svaki slucaj)
    rec cu resu da reze na isto misto jer ocito tu ima, a probat cu ga nagovorit da napravi bar 2 reza tako da ima materijala za trazenje jer mislim da ce nam to bi zadnja biopsija bez obzira na rezultat, ako ne bude nista taj put onda via Prag
    sad mi najveca dilema i dajte savjet, nikom ne vjerujem za biopsiju osim resa a najradje bi isla u cita na MPO jer nekako mi res bia nemaran sa mojim dijelom, nije trazia nikakve nalaze, a da mi stimulaciju!
    ionako me dr.P nagovara da pitam resa da mi da zaledjenu spermu i da ce mi dat on frizer u kojem bi to mogla ponit sa sobom pa da u njih to odradim, znam da je to reka cisto iz poslovanja al cini mi se da bi on to bolje odradia, bar pripremu mene, al biopsiju nebi nikako u cita...
    sad je ta dilema, sta dalje i na koji nacin... jos nisam zvala resa da mu recem za M dok ne smislim sta da napravim, mislila nazvat resa i rec mu da bi ja volila napravit jos jednu biopsiju, dok ima spermija, al da bi ponila sa sobom i radila sve u rodnom gradu jer mi problem dugo izbivanje s posla, a jedino njemu vjerujem za biopsiju!
    sta vi mislite o tome? oce li se naljutit i mozda nedat truda pri biopsiji i trazenju spermica mozda glupo zvuci, al svasta mi pada na pamet
    mia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 5mj
    v&v ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pikanje
    storiatriste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uspije iz prve
    belinda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ blizi se i tvoja M, da ne kasni (nesto te nema :?)
    ivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sljedeci put, a u medjuvremenu diplomski
    AB7 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sljedeci put bude bingo
    mummy_s ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da carobna vrecica bude stvarno carobna

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj mummy_s prvotno napisa
    Hoćeš reći da se TM fenira a ti ne... sorry, ali meni je to malo smiješno jer odmah zamišljam sebe s kosom do pola leđa i MM ćelavog.
    Šta si to završila..ja bi isto na stručno usavršavanje ali nažalost bolonja nije ništa smislila z amoju struku...ma možda bi mi bilo bolje da promijenim struku kad i tako nemam posla! :/

V&V i ja sam se isto pitala za štopericu (znam da je totalno prerano) ali sam se skjetila panike kod Ivane pa sam si pomislila kad već kupujemo lijekove zašto odmah ne pripremiti sve..
    Ti nam onda slijedeći tjedan pičiš..juuuhuuuuuuuuu kako je to nekako sve brzo došlo..puj, puj, puj
    Ajme što si me nasmijala! Toliko sam se glasno smijala da je MM doša viditi što mi je!
    Da, i on i njegova kosa su u komi, ima kratku, tanku kosu i on smatra da ju je teško održavati! Namistiti!
    Ja sam kovrčava i volim da se sama osuši, upotrebljavam fen samo kad moram!

Ekonomske sam struke (VŠS), a ti? Kad si išla iz ZD u RI studirati mora da je nešto pri medicini ili...?

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

regina mislim da mu neće biti drago ali probaj ga nadmudriti... Zovi ga, reci mu da imaš problema na poslu i da više ne možeš izostajati pa kao ne znaš što bi... onda ga pitaj je li moguće da napravi još jednu biopsiju pa da nastavite s materijalom koji se pronađe u ST-u...
    Na tvom mistu frižider i dr.P još nebi spominjala...

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ređi najboje ti organiziraj biopsiju sad u pauzi..to će ti biti odličan izgovor što ne ideš u postupak, pa onda kada vidiš rezultat te nove biopsij efino kalkuliraj dalje. Meni se čini da ti je ideja u Citu sasvim OK (na koncu i to što ćeš biti doma nije mala stvar), a i ako (nedajbože puj puj puj) biopsija ne bude dobra ostaje vam vremena za razmišljanje i organiziranje. Go for it sister!!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Curke, imate li pojma da li se prilikom kupnje Menopura dobiju i injekcije i igle kojima se ta kemija konačno i aplicira???
    Sad sam pregledavala ampule i skužim da si ih sve i da hoću nemam s čime dati. Pa zar sam ja zaista retardirana pa da i to nisam tražila u ljekarni ili??? Srećom, i sutra idem na VV pa ako ništa drugo molit ću da mi tamo daju bocku. Pa katastrofa...

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Pronatalu Inn definitivno nema fena u sobi. To znam zato sto ja svaki put prije postupka perem i kosu pa cca ujutro u 7 ukljucim svoj bucan fen i mislim si jadni ljudi u sobama do nas jer ja eto susim kosu u ranu zoru.
    A sto cu kad ne mogu spavati vec se moram uljepsati za ET.

Regina ne znam sta bi ti pametno rekla za daljnji postupak. Napravi ono sto osjecas da ce biti najbolje i za TM i za tebe.

Ivana za ekonomsku struku mozes naci hrpu toga sto privatnog sto drzavnog za nastavak skolovanja. Jest da se ne razumijem bas u Bolonju ali znam da se ekonomija sada dobro prodaje i da puno toga nudi.

A i ja sam u ocekivanju bebe uspjela magistrirati. Vjerovatno cu uspjeti i prije doktorirati nego sto uspijem barem jedanput u zivotu ostati trudna. Eh da me hoce trudnoca kao znanost, imala bi vec cijeli djecji vrtic doma 8)

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

moras sama kupit iglice i to velike za muckanje i male za bockanje ili ili na VV
    ma neznam ni sama kako mu srocit to, al svakao bi ga nahvalila prvo pa onda tako nesto rekla

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

hmmm, znaći nisam jedina koju ovo čekanje toliko dovodi do ludila da je dobila želju za štrebanjem!
    Ne znam za vas al moja najveća mana je nestrpljivost (povremeno i hiperaktivnost), ne mogu čekati i gotovo!
    Sad bi ja iz ovih stopa u Prag!
    Ako sve bude OK idemo ponovo u travnju, do tada moram skupiti sve nalaze, pikalice i napraviti još koji ginekološki ( ja sam se na to toliko navikla da mi fali ) !

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Da se pohvalim, naručeni smo za 5. mjesec na konzultacije.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Ivana sad kod nas izgleda jutro otprilike ovako ..idem trknuti po kruh,novine i izvaditi papa test brzinski

joj kad mi neko kaže dau je nezgodno kod ginekologa..ja se s vrata skidam i dok izlazim oblačim se

još malo pa nećemo pitati koji je datum nego u kojoj smo fazi siklusa i jesu li hormoni oK
    a tek kad netko upita nešto što ja podrazumjevam da MORA znati ide :shock: :shock:
    više nalaze nenosim u fascikli nego registru

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj laky prvotno napisa
    Ivana sad kod nas izgleda jutro otprilike ovako ..idem trknuti po kruh,novine i izvaditi papa test brzinski

joj kad mi neko kaže dau je nezgodno kod ginekologa..ja se s vrata skidam i dok izlazim oblačim se

još malo pa nećemo pitati koji je datum nego u kojoj smo fazi siklusa i jesu li hormoni oK
    a tek kad netko upita nešto što ja podrazumjevam da MORA znati ide :shock: :shock:
    više nalaze nenosim u fascikli nego registru
    I ja se s vrata skidam, kao, evo me, došla sam, neću dugo smetati samo bacite oko... Ni suknjica mi više ne treba!

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

svaak vam cast, al ja jos uvijek noge dizem stidljivo i uvijek me opominje da ih rasirim

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

mijenjam širenje nogu u ordinaciji za pranje prozora ,ovo prvo mi lakše

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

svaki dan cu ti prat prozore samo ti siri noge umisto mene

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

E ludare jedne, jeste me nasmijale
    Evo vam svakoj po jedna i idem brzinski vidjet šta ima na odbrojavanju (ljubljeni se uvalio u krevetac..... pa bih mu se pridružila, jelte).

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Aaaaaaa kad je preanje prozora u pitanju ja bih rado i na onoj skelici visila i oprala neboder nego širila noge..tu privilegiju čuvam samo za MM (ili nekog latino lovera )
    Još ako je dr. neki mlađi pa još zgodan....mama mia bojim se da mi ne pročita misli pogledom u, jelte, dušu!

storiatriste avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jučer(stigla M) sam zvala u Cita za HSG jer ste me vi isprepadale sa svojim pričicama, i sestra me naručila (7.dc), a taj gušt će me stajat 1200kn! :shock: Moram priznat da nisam mislila da će bit više od 500kn, al šta je tu je, a onda sam maloprije bila u svog dr.o.p. po uputnicu za vadit krvnu grupu, a on mi kaže:Al si trudna? (opet :shock: ) Eeeee jer krvnu grupu možeš vadit samo s trudničkom knjižicom ili s nalazima anesteziologa za operaciju......vade li krvnu grupu u Analize?

svima

storiatriste avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Klomifen i Ovitrelle treba naručiti u ljekarni ili imaju inače? Koliko koštaju?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj storiatriste prvotno napisa
    Eeeee jer krvnu grupu možeš vadit samo s trudničkom knjižicom ili s nalazima anesteziologa za operaciju......vade li krvnu grupu u Analize?
    Molim? :shock: Nadam se da sam krivo shvatila. Krvna grupa se obavezno određuje ako ideš u MPO spermom donora. Za ostale postupke nisam 100% sigurna.

storiatriste avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Idem na inseminaciju, Danica mi nije rekla da mi treba moja krvna grupa, al ja sam je svejedno tila izvadit u slučaju da drugi put idemo na ivf.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Idem na inseminaciju, Danica mi nije rekla da mi treba moja krvna grupa, al ja sam je svejedno tila izvadit u slučaju da drugi put idemo na ivf.
    Vi, dakle, idete na inseminaciju spermom donora? Mislim da bez obzira na to trebate oboje imati nalaze KG i Rh faktora. Kad sam se ja raspitivala za inseminaciju, Danica mi je rekla da obavezno moram napraviti HSG.

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Storiatriste taj tvoj dr. je luđak. J+Krvna grupa se vadi iz puno razloga, a u ostalom zar je bitan razlog..osoba ima pravo znati koja je krvna grupa (kad već liječnik OP n ezna iako na kartonu stoji i ta rubrika koja bi trebala biti ispunjena). Ja sam dobil auputincu bez puno pitanja i stavila mi je N97 da ne moram platiti participaciju.
    Inače bez obzira idete li na AIH ili IVF krvnu grupu oboj emorate napisati jer npr ako si ti krvna grupa AB donor ne mora imati istu grupu kao i TM a da se nalazom krvi djeteta posumnaj u očinstvo. To su sad već Menelovi zakoni nasljeđivanja i neću te tim zamarati ali jako j evažno d aim pošalješ obe krvne grupe i Rh faktor.
    Ne mogu vjerovati d at enekao tako voza!
    a zašto radiš HSG privatno. Zar ne možeš u bolnici..1200 kn :shock: je skoro jedan paket menopura..

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

A gdje nam je belinda7?

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Belinda vjerovatno viče na gaće da više pocrvene da se i ona počne bockati!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mummy_s prvotno napisa
    Belinda vjerovatno viče na gaće da više pocrvene da se i ona počne bockati!

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Klomifen i Ovitrelle treba naručiti u ljekarni ili imaju inače? Koliko koštaju?
    Ovitrell koštao - 295,40 kn
    Choragon 5000 koštao - 137,26 kn
    Za klomifene ne znam, nisam ih kupovala...

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

storiatriste klomifen ti ide na recept i ima ga, ni sa ovritelle nisam imala problema a platila sam ga cini mi se 280kn u ljekarni na blatinama nasuprot bolnice firule
    analiza vjerojatno radi i krvnu grupu, sretno
    pa stvarno di je belinda, zaglibila ona na zdravlje odraslih

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

A zašto u ovoj birtiji nikog nema?

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

di ste?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Evo mene u našu birtiju!!

Vidim da sam bila tražena roba zadnjih par dana!

Ako ste zavirile na azoo statistiku vidjele ste našu najnoviju vijest! :D
    Idemo na još jednu biopsiju!!! A pošto sam ja već počela sa stimulacijom jer sam jučer dobila M dr.Reš je pristao da me i dalje vodi dr.Luči i da mu javljam veličine folikula.

Tako smo sretni i šokirani da smo izvan sebe,a i nije nam baš jasno kako nas je Reš prvo otpisao a sad veli da je histološki puno bolji od očekivanog.
    Ne znam,valjda će sve bit u redu i nadam se da će nać bar 2 tube spermija,da ja ne budem badava stimulirana,a tko zna kako nas je krenulo možda nam uspije od prve!
    (malo sad već maštam )

Curice moje pusam vas i sve od reda!!!

storiatriste avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mummy_s ne znam kako to ide u bolnici, treba ga napravit 7. dc, danas mi je 3., a ako me ne mogu primit....ma platit ću, kad platiš možeš kad oćeš i drže te ka kap vode na dlanu, a onako bolnički, vidila san kako je bilo MM na biopsiji, jadan...da smo mogli i to bismo bili obavili privatno, evo bar znam da klomifen može na recept. Zapisala sam se u svoje soc.gin. za papu i briseve (oni brzi, 7 dana), pa ću onda usput užicat i klomić.

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

V&V gdje si ti..kako ide bockanje..je li prošla glava?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo me... joj cure moje, još dva dana i već sam u 9. dc kad moram zvati Pronatal. Dakle, u utorak. Malo me hvata prpa jer to je blizu...

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Samo jedan lagani pozdrav i po koja vibrica ~~~~~~~~~~ za pikalice

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Evo me... joj cure moje, još dva dana i već sam u 9. dc kad moram zvati Pronatal. Dakle, u utorak. Malo me hvata prpa jer to je blizu...
    Da što ti je, kakva prpa, sve će biti super! Misli samo na to koliko si blizu svoje bebice... :D

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

v&v ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uto
    red je da nas vec neko razveseli betom

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Cure pomozite mi, ne znam koje lijekove da naručim! Dr. u Pragu dala mi je neki popis lijekova;
    -od 2d.c. do 9d.c.- GONALF, PUREGON ili MENOPUR (prva 2 dana po 3 ampule, ostalo 2 ampule)

+

-od 6d.c. do 9d.c.- ORGALUTRAN ili CETROTID

Ništa ne kužim, koja je razlika između ovih lijekova! :shock:

BTW- Njena preporuka od ovih gori navedenih je MENOPUR.

Koliko bi to bockalica dnevno bilo? Ko vam je pokazao kako se ampule mišaju?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

GONALF, PUREGON ili MENOPUR
    Znači, ovo ti je na izbor?
    Ja uzimam Menopur. Bockaš se jednom dnevno. Tri ampule pomiješaš s jednom tekućinom koja dođe s lijekom u paketu i to je to. Najbolje bi ti bilo da ti za prvi put pokaže medicinska sestra, a dalje možeš sama. Zbilja nije problem.
    Ovo drugo ne znam što bi bilo.
    Ivkice, što znači ova priprema? Da ste opet u akciji??? :D
    Htjela sam te pitati, što si imala odjeveno kad si bila na inseminaciji? Što se preporuča?

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

GONALF, PUREGON ili MENOPUR
    Znači, ovo ti je na izbor?
    Ja uzimam Menopur. Bockaš se jednom dnevno. Tri ampule pomiješaš s jednom tekućinom koja dođe s lijekom u paketu i to je to. Najbolje bi ti bilo da ti za prvi put pokaže medicinska sestra, a dalje možeš sama. Zbilja nije problem.
    Ovo drugo ne znam što bi bilo.
    Ivkice, što znači ova priprema? Da ste opet u akciji??? :D
    Htjela sam te pitati, što si imala odjeveno kad si bila na inseminaciji? Što se preporuča?
    U akciji? UVIJEK!
    Ne mogu ti ja mirovati, danas mi je 5 d.c. ako se nisam preračunala za misec dana (oko 4 ili 5.4. ) očekujem M a onda ... Stimulacija!
    V & V kako misliš jednom? Samo jednom na dan se bodeš? Pa zašto ove cure na odbrojavanju spominju da se bodu tri puta (u razmacima od 8h)?

Za par dana ću do gin. na pregled, a onda do apoteke, moram sve ovo naručiti! Koliko para mi treba?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ciao curke!!

Ivana ajd pitaj ginića il potraži najbližeg MPO-vca.
    Ja se ne bi usudila sama sebi propisat stimulaciju.
    Vidiš V&V prima 3 Menopura,a ja po 2 Gonala,znam koja je razlika između njih ali ne znam na temelju čega ih propisuju i zašto baš taj.

Jupiiii za novu akciju!!!
    Čim prije to bolje,prije ćemo mazit bušice!!!

V&V pa znači ti si nam druge nedelje u Pragu!! :D

Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ i !!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

I ja se bodem samo jednom,ujutro,pomiješam 2 Gonala u jednu špricu i onda pik.

Ja mislim da se nama za početak ne usude davat veće stimulaciju pošto nam je prvi puta i ne znaju kako nam tijelo reagira.
    I ja bi voljela da je doza veća pa da bude više folikula,da nam ostanu i smrzlići!!

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

E a što se tiče inseminacije, obuci se kao da ideš kod gin. tj. ponesi suknjicu!

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj belinda7 prvotno napisa
    I ja se bodem samo jednom,ujutro,pomiješam 2 Gonala u jednu špricu i onda pik.

Ja mislim da se nama za početak ne usude davat veće stimulaciju pošto nam je prvi puta i ne znaju kako nam tijelo reagira.
    I ja bi voljela da je doza veća pa da bude više folikula,da nam ostanu i smrzlići!!
    Ma da, rekla mi je doktorica da sam premlada i presitna (180 cm) za jaku stimulaciju...
    Moram pitati reginu ko je njoj sve to pokazao. Sve se mislim da odem u ST u CITA...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

I ja sam ti 178cm,a kila nigdje. Jučer dok sam se trebala piknut pred sestrom jedva sam navukla nešto sala,a ona se smije i kaže da sam na to trebala prije misliti!

Stvarno bi ti bilo najbolje da se naručiš u Cito i dogovoriš s njima da te oni vode,propišu stimulaciju i da dolaziš k njima na UZV.
    Sigurno će te htjet uzet jer ipak je to privatno,a znači da se i plaća pa te sigurno neće odbit!

Mi smo kupili Gonal u apoteci u VV,tamo ga valjda uvijek ima i platili smo 20 komada 2185 kn.
    Onda sam odma skoknula gore kod sestre da mi pokaže kak ću ja to smućkat i to je to.
    Stvarno je jednostavno i ne boli!

Stranica 2 od 12 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •