Stranica 3 od 12 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 576

Tema: sanatorium pronatal-dr. Mardešić u Pragu

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

2185 kn? :shock: :shock: :shock: :shock:

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ahaaa!!!

Računaj da ćeš potrošit oko 5000 kn na stimulaciju.
    500 ti je Suprefact sprej,oko 3-4000 je Gonal ili Menopur,zatim štoperica i tko zna još šta!
    A da ne računamo cijenu samog postupka.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ovaj smajlić koji kima glavom bi inače trebao biti namršten!

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

O Bože, a ja očekivala oko 1000-1500 kn!
    Ništa od mojih novih balerinki i traperica!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

2185 kn za 20 Gonala? To mi je nešto malo, to je cijena na VV za 10 komada.
    :?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ivana0906 prvotno napisa
    V & V kako misliš jednom? Samo jednom na dan se bodeš? Pa zašto ove cure na odbrojavanju spominju da se bodu tri puta (u razmacima od 8h)?
    Da, bockam se samo jednom dnevno. Suprefact spray inhaliram tri puta dnevno.
    Ja sam 20 ampula Menopura platila 3250,00 kn.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Uuuups,oprostite,za 10 komada je to!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ivana,nitko se ne bocka tri puta dnevno,to si ti nešto krivo shvatila,suprefact se šprica svakih 8h

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ne možeš virovati kako nekima bebe samo tako padnu s neba (velikoj većini) a ja moram sve to prolaziti + bankrotirati + stradati možda i psihički!
    Ne dajte da vas bediram! Samo razmišljam...
    Kad bi rezultat bia dobar nebi mi bilo žao radi svega toga, samo da dočekam betu!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj belinda7 prvotno napisa
    I ja se bodem samo jednom,ujutro,pomiješam 2 Gonala u jednu špricu i onda pik.

Ja mislim da se nama za početak ne usude davat veće stimulaciju pošto nam je prvi puta i ne znaju kako nam tijelo reagira.
    I ja bi voljela da je doza veća pa da bude više folikula,da nam ostanu i smrzlići!!
    Stimulaciju Luči određuje i po godinama,a može se dogodit da ti pret kraj i malo poveća stimulaciju.Veći broj gonala ne mora značit da ćeš imat više folikula,bolje je da ih nemaš puno i da su ti kvalitetni,nego da ih je recimo 20,trpiš na punkciji,a može se desit da od tih 20 je dobro 10,i kamo sreće ako vam za sve pronađu spermije.Nije da te obeshrabrujem,ali iz azoo iskustva ti govorim.Bez obzira na ponovnu biopsiju i dobar histološki nalaz,ne mora značit da će ti nać spermije za sve folikule,s obzirom da mu nisu na prvoj ništa našli.Ja bila happy ako su ih našli i 4,ma i jedan vrijedan je super.A smrzlići ti naravno ovise o kvaliteti tvojih stanica i njegovih spermija,u krajnjem ishodu embrija.
    Meni su 2 puta bacili po 10 stanica,jer nisu našli spermije.....
    Ne obeshrabrujem te,samo sam realna.Ali znaš da ti od srca želim VELIKU sreću i držim fige da uspije i da bude BINGO iz prve.Jer kao što rekoh,jako me vesele azoo uspjesi.Malo po malo,doći ćemo i mi do sreće.
    SRETNO!!!!

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ivana ova beta je tvoja tako da glavu gore
    ja sam proslu stimulaciju koristila menopur i kom kosta 150kn u ljekarni na blatine, al prvu turu sam kupila u sinju po 137kn i stopericu 282kn, to poljakova ljekarna pa jeftinije nego drugdi, dok sam prvi pregled u cita platila 300kn, a ostale po 100kn... kako sam odlucila da mi vodi dr. P stimulaciju, sestre su mi tamo pokazele i nije problem, al imas i na netu kako se to radi tako da ne mozes falit, al bolje da ti neko uzivo to za prvi put pokaze
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plodni 4mj
    v&v ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jos malo tebi

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

THX, regina!
    Mislim da mi ne gine put u ST po bockalice i u CITA na pregled!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne možeš virovati kako nekima bebe samo tako padnu s neba (velikoj većini) a ja moram sve to prolaziti + bankrotirati + stradati možda i psihički!
    Ne dajte da vas bediram! Samo razmišljam...
    Kad bi rezultat bia dobar nebi mi bilo žao radi svega toga, samo da dočekam betu!
    To ni meni nije jasno,meni je trudnoća "nemoguća misija"

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Curke izgleda da su lijekovi poskupili zajedno s ostalim proizvodima..nama ovdje isto poskupio kruh ili lijekovi-isto ih koristimo..sad bi mi trebao jedam smily koji se ironično smije!

Uglavnom, kad sam ja zvala ljekarne rekli mi da je decapeptyl bio ispod 400 kn a menopur ispod 1500..na kraju me zvali i rekli da je poskupilo 10 menopura je 1550..sve skupa me došlo oko 5100, s time da nism kupila cijeli decapeptyl. Za utriće mi je rekao neka mi moja giny dopiše na uputnicu..valjda će mi onda oni to dati u bolnici, jer inače zašto bi to ona dopisivala :?
    A štopericu sam skroz zaboravila..kada određuju koju treba uzeti i ima li uopće neki princip za to? Ja sam shvatila da je štoperica uvijek hCG pa me čudi što neki kažu Ovitrelle neki Choragon...kao mora baš biti ta i ta a ne neka druga :?

Ivka ona ćete vi brzo iza nas...ja računam da smo mi krajem mjeseca u Pragu..ako me M ne izmajmunira!
    A već me prpa nemilo!

V&V nisam Huljić ali evo za tebe.."put, putujeeeem...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Choragon je jeftiniji 137,00 kn,a Ovitrelle je cca 300 kn(ako me još sjećanje dobro služi),choragon se daje i.m.,a ovitrelle s.c..Obadvije su ßhcg,a zašto baš ova,zašto ona :/

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Bok curke evo i mene vidim da se stvar zahuktava:Za tebe V&V I MAMYS~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~DO NEBA ZA USPJEŠNU STIMULACIJU I PUNKCIJU I OSTALIM CURAMA KOJE SU U TIJEKU STIMULACIJE.

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

O cure moje pa stvarno je stiglo proljece. Tako sam sretna kad vas vidim toliko u zivim pripremama za Prag :D

Svima kolektivna ~~~~~~~~~ za uspjeh i veliku betu!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pitanje vama s praškim iskustvom. Sutra mi je dan D, 9. dc i idem na folikulometriju. Zanima me kada je najbolje zvati Danicu, odmah ujutro ili?
    Lijekova imam za još 3 dana stimulacije (uključujući danas) pa ispada da bi mi punkcija mogla biti vikendom :? Rade li ju vikendom?

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Probaj ju zvati oko 8,15-8,30.
    Ako ju zoves na mobitel postoji velika sansa da ona tebe nazove ako ti se nece moci javiti.

Nisam sigurna da li rade vikendom, ali to ce ti Danica najbolje reci.

Sretno!

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Nazovi je oko podne! Ja bi je uvijek dobila oko podne ili 13h...
    E i da, vikendom rade. Jesi uzbuđena?

AB7 što planiraš dalje? Znam inseminaciju, ali kad? U travnju?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jesi uzbuđena?
    Zapravo, nešto i nisam. Kao da još nisam svjesna da je skoro došao i taj trenutak.

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

v&v ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za taj trenutak
    mummy-s ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da M dodje na vrijeme, ako ne i malo ranije
    tia_16 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
    belinda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za biopsiju
    ivana, AB7, mia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skore pokusaje
    Citiraj tia_16 prvotno napisa
    choragon se daje i.m.,a ovitrelle s.c.
    sta znacu ove skracenice

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Choragon-muskularno-u guzu
    Ovitrelle-pod kožu-ruku

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i.m. = intra muscularno (u mišić)
    s.c. = sub cutano (ispod kože)
    Ovitrelle može i u trbuh, kao i gonali ili menopuri.

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Curke ja sam toliko već sad na iglama da ozbiljno promišljam o nekoj udri-me-lopatom terapiji da si smirim živce. Čini mi se da bi mogla pitati dr. za neku drogu poslije punkcije jer ću se živa pojesti..a za MM obavezno duplu dozu!! Već sad je krenulo prevrtanje po krevetu i nesanica. Kad stigne M mi ćemo odmah u predinfarktno stanje! cccc Katastrofa!

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

hvala na odg... stvarno neznam o cemu ovisi koju ce doc odabrat inekciju?
    mummy_s vidim ja da ces ti prije vrimena pocet pit apaurine
    bas slatko da ste tako oboje uzbudjeni
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sta prije krenete u postupak (svi zivci ce vam trebat kad dobijete bebaca )

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mimmy_s samo hrabro. bit ce to sve ok

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

mummy_s ,ajd uzmi Persen prije spavanja,on je na biljnoj bazi ako je nervoza baš jako izražena!
    Samo da ti velim da sam ja kako sam na Gonalima stalno pospana,nema ni nervoze ni živčanoće ali mi se stalno spavaaaaaaa!!!
    Aha,i cice me bole pa mi je to jedini problem kod spavanja.

Ja ću malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu mummy_s da ne zatreba udri-me-lopatom ( ) terapija!!!

Di nam je v&v,ako sam dobro zapamtila danas je trebala na UZV!? :?

Svim mojim curkama !!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

V&V javi nam se,kakvi su rezultati s folikulometrije!?!

Šta kaže Danica?

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

V&V za dobre folikuliće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ih imaš najmanje 4 :D a tebi mamys dobre čelične živce trebat će ti uskoro.Ja sam živce smirivala tako što sam imala MM pored sebe kad bi me uhvatila panika pa je on bio moje žrtveno janje za vikanje Inače mislili smo sljedeću inseminaciju probat i travnju ali ipak ćemo malo pričekati negdje do 6 mj.da mi se hormoni malo stabiliziraju a sutra idem kod svoga G da mi kaže zašto mi nije uspjelo od prve i što mi preporuča za drugi put.Inače V&V Danicu možeš dobiti izjutra oko 9-10 sati a možeš je i poslje 12 sati.J a kad sam zadnji dan bila na folikulometriji i G mi je rekao stanje ja sam odmah dobila i nakon što sam joj rekla nalaz mjerenja ona me je nazvala na mobitel za nekih 20 min i rekla kad dolazimo na inseminaciju.Moj ti je savjet kad budeš išla na Ivf izjutra pojedi nešto lagano da te može potjerati na wc a nemoj piti kavu kao ja da me je uhvatio proljev 1 sat prije inseminacije tako da sam ZAHVALJUJUĆI VLAŽNIM maramicama uspjela izbjeći neugodnost ali sve je to individualno znam da će mi drugi put biti lakše.Brine me malo Danica prije 7 dana poslala sam joj mail o neuspjehu i proceduri za IVF ali još mi nije odgovorila.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ljudi, evo me.
    Ok, sad već paničarim. Danas, 9. dc imam 3 folikula veličine 16 mm i nekoliko manjih. Još sam danas na Menopurima, sutra samo na Suprefactu, sutra navečer je štoperica i u četvrtak putujemo.
    Punkcija je u petak u 7,30. Za punkciju moram biti na tašte, a 6h prije punkcije ne smijem konzumirati apsolutno ništa.
    Baš u petak Danica ima slobodan dan i ne znam tko će me voditi kroz postupak. Pričala sam danas i sa dr. Lazarovskom, možda bude ona.
    Ima li tamo nekakav interenet cafee u blizini?

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Draga V&V ja mislim da ima internet čini mi se da se Ivana 0906 javljala od njega ali ako imaš laptop ponesi ga da nam javljaš rezultate.Znači super kranulo je sa pripremama za put :D Javi se sutzra Danici i pitaj je tko će te pratiti kad budeš tamo.Sretno Mi kad smo došli u Pronatal javili smo se na recepciji nekoj mladoj čehinji koja je radila i odmah je zvala Danicu zatim nam je Danica donjela papirologiju za karakteristike donora i pokazala nam gdje trebamo ići kad dođe vrijeme za inseminaciju ali ako ne bude tamo evo ti uputa kako se dolazi do DR Lazarovske izađete na glavna vrata odakle ste i ušli zatim idete iza zgrade i vidjet ćete staklenu kupolu i tu su vam vrata i kad uđete skrenete lijevo imate stepenice i na sredini te kupole je visoka palma a okolo kožne garniture i tu su ambulante od DR LAZAROVSKE I DR MARDEŠIĆA.Nadam se da sam malo pomogla oko objašnjenja.

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Krpa me neki krivi film pa sam se odma spojila na net da vidim što ima ovdje, kod vas...
    Danas sam koma, full želim bebu...

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ajme meni, šta ovo ćudljivo vrijeme radi od vas...
    Ajd jasno mi za našu mummy_s, kod nje su svi osjećaji naglašeni , bilo da se raduje ili tuguje (mila, šaljem ti jedan virtualni normabelček da te olabavi i da ne upotrebljavaš te svoje metode, mogla bi se ozbiljno ozlijediti )
    Al ivana0906, ccccccc fakat te spucalo žestoko
    Proći će, garantiram!

regina78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ivi glavu gore jer je tvoj sljedeci put
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti film postane romanticni

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Znam, znam, proći će!
    (tražim smajlića koji ima onaj težak duboki uzdah ali ga nema)

storiatriste avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Danas sam bila u Cita na HSG- niste mi rekle da to booooliiii!!!

A nalaz je loš - ništa od inseminacije, imam obostrani blok, dakle dr. P. savjetova IVF ako ne želim laparoskopiju(a ne želim)...Promjena plana, poslala sam Danici mail i sad čekam odgovor....Ivana mogle bi nas dvi skupa, samo ne znam oću li stić prikupit sve potrebne nalaze do 27.03. (M). Jesi ti dobila uputnicu za vadit krvnu grupu? (meni dr.op. reka da ne može, da ću morat platit)

Ima li neki jeftiniji smještaj u blizini poliklinike????, kod njih noćenje 70eura, a kako ćemo morat ostat 5-6 dana to mi je malo skupo.

ivana0906 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Tvoj dr. laže, može ti dati uputnicu i mora! Ako je takav minjaj dr-a!

Kad vidim koliko svi ti lijekovi koštaju mislim da nije neki problem platiti koju pretragu i ubrzati to sve... Ja idem dr. tjedan vaditi krv, neke pretrage već imam. Ako obe uspijemo sve to skupiti mislim da se vidimo, termini će nam se definitivno poklopiti! :D

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Draga Storiatriste bit će sve u redu nije mi jasno zašto ti dr.o.p.nije dao uputnicu za vađenje krvne grupe jer to ti je potrebno za inseminaciju sa donorom ili ivf.Mi kad smo vadili prije 3 god nismo ništa platili ali uglavnom to morate napraviti i rh faktor.Što se tiče hotela ili hostela probaj proguglati mi kad smo išli odsjeli smo u hotelu Globus to ti je od Pronatala udaljeno nekih 15 km a prigradsko naselje zove se Chodov ili Praha 4 i platili smo 3 noćenja sa doručkom 30 eura po danu.J a si isto mislim kad dobijem sljedeću mengu da idem na taj HSG imam neku trunku sumnje da nešto nije u redu i sa mnom ili mi se ćini uglavnom sutra će mi moj G dati sve odgovore na moje sumnje i pitanja,ponjet ću čitavu čitabu pa neka se iznenadi kad vidi sa kime ima posla

storiatriste avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj AB7 prvotno napisa
    Draga Storiatriste bit će sve u redu nije mi jasno zašto ti dr.o.p.nije dao uputnicu za vađenje krvne grupe jer to ti je potrebno za inseminaciju sa donorom ili ivf.Mi kad smo vadili prije 3 god nismo ništa platili ali uglavnom to morate napraviti i rh faktor.Što se tiče hotela ili hostela probaj proguglati mi kad smo išli odsjeli smo u hotelu Globus to ti je od Pronatala udaljeno nekih 15 km a prigradsko naselje zove se Chodov ili Praha 4 i platili smo 3 noćenja sa doručkom 30 eura po danu.J a si isto mislim kad dobijem sljedeću mengu da idem na taj HSG imam neku trunku sumnje da nešto nije u redu i sa mnom ili mi se ćini uglavnom sutra će mi moj G dati sve odgovore na moje sumnje i pitanja,ponjet ću čitavu čitabu pa neka se iznenadi kad vidi sa kime ima posla
    Znaš šta...ni ja nisam mislila da nešto nije u redu, al na kraju se ispostavilo da s MM nije u redu, pa se onda sumnja uvukla u mene i išla sam provjerit da ne bacam pare i trošim vrijeme na AIH ako putevi nisu prohodni....dobra intuicija......a i šansa za uspjeh IVF-a je veća od AIH(ovo se sad tješim )
    Opet ću ja u svog dr.op., al ovaj put sa cijelom listom pretraga i ne izlazim dok mi ne da sve uputnice, pa nek zove osiguranje da me izbace
    Za noćenje ću onda još pogledat, hvala i

Ivana, za poklapanje termina i uspjeh, naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~

AB7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Ma tako draga nemoj dati da te vozaju nismo mi početnici nego prave stručnjakinje po pitanju nekih pretraga,ja se čak i bojim previše pitati svoga G o postupcima oplodnje jer bi mislio gdje je ova izvukla sve te informacije a što se tiče mog G duša od čovjeka uvjek mi izlazi u susret što ga god zamolim,voljela bih da sve imate takvog doktora kao što ja imam.Moram sada kucnut triput u drvo da ne ureknem ga. 8) Draga Ivči drži se uskoro ćemo u nove pobjede Drži se Prag stiže jato uskršnjih roda po svoje malene zečeke

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj storiatriste prvotno napisa
    Jesi ti dobila uputnicu za vadit krvnu grupu? (meni dr.op. reka da ne može, da ću morat platit)
    O moj Bože. Meni je moja soc. ginićka pravila probleme oko uputnica, pogotovo oko KG i Rh pa sam zato otišla kod svoje dr. opće prakse (predivna ženska) koja mi je dala sve što sam tražila

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj storiatriste prvotno napisa
    Danas sam bila u Cita na HSG- niste mi rekle da to booooliiii!!!

A nalaz je loš - ništa od inseminacije, imam obostrani blok, dakle dr. P. savjetova IVF ako ne želim laparoskopiju(a ne želim)...Promjena plana, poslala sam Danici mail i sad čekam odgovor....Ivana mogle bi nas dvi skupa, samo ne znam oću li stić prikupit sve potrebne nalaze do 27.03. (M). Jesi ti dobila uputnicu za vadit krvnu grupu? (meni dr.op. reka da ne može, da ću morat platit)

Ima li neki jeftiniji smještaj u blizini poliklinike????, kod njih noćenje 70eura, a kako ćemo morat ostat 5-6 dana to mi je malo skupo.
    Ufff, boli zato što su zaštopani!
    Krvn agrupa i rh faktor mogu se napraviti i bez uputnice (košta cca 180 kn).

Neki jeftiniji hotel - to možeš sama pronaći bez pol muke na www.inthotels.com - imaju u evidenciji hotele po cijelom svijetu i cijene su im fenomenalne - ja redovno pronađem pristojne hotelčiće za sitne novce!

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

[/b]V&V ~~~~~~~~~~~~~~~~ da do petka nikne još koji fini folikulić i da sve prođe u najboljem redu!!
    Jeste li planirali ranije krenuti obzirom na vrijeme? ne brigajte što nema Danice...vjerujem da oni imaju plan B za takve situacije. Sigurno će vas preuzeti dr. Mardešić ili dr. Lazarovska! Uf uzbuđena sam ko malo dijete pred Božić! :D

E sad digresija....sjećam se jednog hotela koji je na karti Praga bio odmah u susjedstvu Pronatala..2 ulice dalje! Zvao se Branik ako se dobro sjećam. sad ću malo proguglati da provjerim. meni se isto čini da je ovo noćenje u Pronatalu malo too much..mislim super je sigurno biti tamo ali ako je to 2 dana, ali ovako..moram pronaći alternativu i uvjeriti MM da je tako bolje. On je naime u panici da ću ja uginuti od stimualcije i da mi moramo biti u Pronatal Inn-u za svaki slučaj!
    Odoh u potjeru sad!

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

OK falinga je očita! V&V u boldu ostalo normalno..i bilo bi tako da sam ja normalna ali kako baš i nisam..

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Baš sam gledala sedmodnevnu prognozu za Češku i osim hladnog vremena i sitnih padalina ne bi trebalo biti većih problema.
    Nadam se da ću nakon punkcije biti sposobna ponovo "doživjeti Prag". Naime, prije nekoliko godina MM i ja smo bili tamo turistički, a gle sad... No dobro, neću sad negativno.

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Evo našla...zeznula sam se prije Hotel je Gradient a dio grda ase zove Branik (mad aima i isotimeni hotel)
    Evo karte da vidite da jest blizu
    http://www.traveliana.com/prague-map.html

Evo i hotela
    http://www.hotelgradient.cz/hotel

†mummy_s avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Upišite Na dlouhe mezu u ovaj pretražnik na karti pa će iskočiti "naša ulica" i dvije ulice gore Klanova je adresa od hotela..Čini mi se skroz blizu i prihvtaljivo obziorm da je noćenje za 2 oko 50 €!
    Šta kažete!? MM i dalja paničari!

trunčicabalunčica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj v&v prvotno napisa
    Ljudi, evo me.
    Ok, sad već paničarim. Danas, 9. dc imam 3 folikula veličine 16 mm i nekoliko manjih. Još sam danas na Menopurima, sutra samo na Suprefactu, sutra navečer je štoperica i u četvrtak putujemo.
    Punkcija je u petak u 7,30.
    Za tvoje folikuliće, uspješnu punkciju i sve ostalo što slijedi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

V&V pa i ti ćeš nam uskoro put pod noge!! :D
    I ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da lijepo narastu folikulići,da nam sretno stignete u Prag i da nam se vratiš trudnasta!!!

Ivana da oblaci odu što prije i da dođe osmijeh na lice!

Mummy_s,mogla bi za turističkog vodiča! ~~~~~~~~~~~~~~~~ da i vi što prije krenete!

Trunči naša ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju betu!

Ređi,AB7,Mia,Stori ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam se uskoro pridružite na putu do bebica!!

Ja sutra idem na prvi UZV i baš me zanima šta sam ja to dobroga napikala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •