Citiraj linolina prvotno napisa
Zato što svi vi, koji to ne dopuštate tetama, a još priznajete da bi one trebale to "znati (neš ti znanosti-dvi godine pjevanja , plesanja, najlakši faks...šta se materije tiče, ali i najljepši inajzahtjevniji posao), znači-vi ste svjesni da bi to trebale naučiti-ali nećete, je li?
Zašto? Ne mislite da niste dovoljno pametne-to sigurno, jer čak i ne poštujete posao odgojiteljice, to je jasno iz upisa.

S vašim djetetom se ništa razgovorom neće moći, baš s vašim, jer ono čeka na šibu i dok ga teta mora učiti težim putem-mamica to riješi ekspreks i još šikne dijete u vrtić-pa nek se tamo muče s posljedicama.
bravo.

Citiraj tulipan32 prvotno napisa
Pa zar se vama nista iskreno nesmije reci
nitko ti ništa nije rekao za iskrenost, nego za dvostruka mjerila

Mogu se kladiti da 90 posto mama na ovom postu isto cini sto i ja ali su na rodi odjenom Saint
nego to sto ja napravim i jos pola zemaljske kugle..
da 90% mama NA SVIJETU to radi, i dalje bi bilo pogrešno
(kad ti tvoje kćeri jednom dođu s nekim zahtjevom jer "to svi rade/imaju", a ti budeš protiv toga, baš me zanima kako ćeš to riješiti. ah da. naznaku već imamo.)

ja znam kak jako ju ja udarim po peleni i da ju to NEMOZE boljeti.
možda ju i ne boli fizički, ali je ponizi i mislim da je psihička bol puno gora i dugotrajnija.

jer budimo realni....ne mislite valjda da su sva djeca tako poslusna pa im je dovoljno dokazati uvijek sve rijecima?????
budimo realni. da bih ti odgovorila na ovo, rasprava bi se trebala preseliti na jednu razinu do koje ti jednostavno nećeš moći doprijeti, sudeći po tvojim razmišljanjima i postupcima koje si već iskazala na ovoj temi.