-
Napkon ponovo sa vama
Drage moje rode,
Evo da se napokon javim nakon 4 mjeseca, nisam vas zaboravila svaki dan sam razmisljala o vama ali nisam mogla ranije da se javim iz jednog prostog razloga sto kuci nisam imala pristup internetu. Danas sam se vratila na posao i zelim prvo vama da se javim i zahvalim na vibrama i cestitkama koje su mi i te kako bile potrebne. Svim novim trudnicama cestitam od srca kao i novim mamama. Nisam uspjela sve da procitam tako da nisam upratila sve novosti na forumu a ima ih puno. A sad malo o maloj Emi, raste, napreduje i super je, svaki dan sam sve vise i vise zaljubljena u nju. Slike cete vidjeti uskoro. Danas su joj 4 mjeseca i 4 dana bilo mi je uzasno tesko odvojiti se jutros od nje i doci na posao ali sto se mora mora se. Ema je jedna jako vesela beba stalno se smije i uziva u upoznavanju ovog totalno za nju novo svijeta. Najvise voli da se igra sa mamonom i tatinom kosom i da nas vuce za nos. Super jede i spava, nema budenja nocu i sve u svemu super je biti roditelj. Svima vama od srca zelim da to postanete sto prije.
-
predivno
...
-
Emi i mami
-
ia30 prvotno napisa

Emi i mami
-
-
-
-
-
puno pusa tebi i Emi
-
-
-
Pozdrav cijeloj obitelji i naravno
maloj Emi.
-
Halo, pusa i vama :D
Već si morala ići na posao? Tko ti čuva princezicu?
-
-
A u vražiju tetku (valjda se smije ovako), šta su te vratili na posao tako rano! Najiskrenije čestitke, i sve najbolje vašoj maloj porodici. I slike, naravno, što prije!
-
-
-
zasto tako rano na posao?
sorry ako je preintimno...
Tebi i Emi
-
Sarjevo, :D !!! Lijepo je čuti te i čuti vijesti o maloj curi. Dobrodošla nazad! Falio mi je tvoj genijalan avatar
!
-
sarjevo, lijepo što sin se javila i jako mi je žao što si već na poslu-vjerujem i tebi.
moj mali je 8 mj. pa ne mogu zamisliti da moram natrag.
puse tbei i tvojoj Emi.
-
Nek si se vratila, draga!
maksuz puse velikoj curi Emi, a tebi vibre da preguras ovaj period pocetne razdvojenosti
-
Draga vec sam se pitala sto je sa tobom!? Kako vrijeme brzo prolazi.Pusa tebi i Emi!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Presuper!
-
-
Uživajte,šaljem vam bezbroj
-
-
-
Osoblje foruma
-
Hvala cure moje drage. Tesko je ostaviti malu bebicu ali tako je kada radis kod stranaca, nemaju oni bas puno emocija. Emu cuva jedna fina teta a ja radim sad za sad skraceno radno vrijeme do 13:00 pa mi je to olaksavajuca okolnost.
-
-
ajde barem nešto kad su te već nagonili da se vratiš tako rano.
još jedan
-
-
-
-
-
-
-
ma ženo, želim ti svu sreću ovog svijeta, i uživaj u svom
-
!
-