http://www.slobodnadalmacija.com/20080225/novosti07.asp
...o (ne)izdavanju lijekova za mpo kod izabranih ginekologa
http://www.slobodnadalmacija.com/20080225/novosti07.asp
...o (ne)izdavanju lijekova za mpo kod izabranih ginekologa
Gošći i našoj forumašici koja je ispričala svoj slučaj![]()
HZZO-u![]()
Konačno nešto i u novinama. Baš mi je jedna prijateljica doživjela identičnu priču. Joj, kako sam se naljutila![]()
Svaka čast i Gost 1 i curi koja je ispričala svoju priču, sretna sam zbog svih mojih prijatelja s ovog pdf-a!
Bravo Slobodna, bravo Gost1, bravo forumašice
Dobro je da se počelo pisati o ovom, zaista velikom problemu s kojim se moramo suočavati.
nek se piše..neka ..neka...
a mi kao čitamo neke fore oko slabog nataliteta...ma daj....
a zdravstvo nam je 5oo godina iza nas....... :/
Gost1i forumasica koja je ispricala svoju pricu
![]()
A bravo i za Slobodnu Dalmaciju!
Bravo za forumašicu i Gost1, a i SD.
Mislim da je svakako poželjno ginekologa koji se naglo pozove na priziv savijesti prijaviti i u Lječničku komoru pa nek njima objasni svoju naglo probuđenu savijest.
Bravo cure!![]()
Bravo za članak ali ja i dalje mislim kako to neče preokrenuti stvar jer kad nam trebaju lijekovi u određenom roku a naiđemo na gin koji ne žele sudjelovati šta onda opet povuci potegni jer tko če gubit vrime i snagu na prepucavanja kad si u stisci
Karmen, cure. Ne mogu ne primjetiti da na naslovnoj pise "umjetna oplodnja" ali su u tekstu ipak koristili medicinski potpomognuta oplodnja. Krece se, krece.......
Bravo cureja sam u petak bila u komi kada mi je moj dr. rekao da će on zbog mojih lijekova raditi bez plaće a sigurna sam da su i ostale cure naišle na nerazumjevanje svojih doktora. Neka javnost zna sa kakvim se mi problemima borimo.
![]()
Na žalost ono umjetna bode, ali glavno da se pokrenulo...
Drage moje, šta sam ja sve proživjela ovih dana od svog ginekologa, te je čak došlo do toga da mi je rekao "da nikad neću imati dijete"![]()
A nažalost, sve to samo zbog novaca :? , sve je u redu kad jednom godišnje dođeš napraviti papa test i sl, ali kad treba nešto više onda je problem![]()
Žao mi je da se sve to lomi preko naših ramena, kao da nam nije dosta naš teret, nego još trebamo podnositi njihove mušice![]()
Ovi je prenio i jedan naš dnevni list, ja odmah pročitala, srce mi zaigralo kad su spomenuli Rodu. Kasnije sam naravno bila ljuta ko pas, mislim ne prizivaju se na savjest kad se prepisuju hormonska kontracepcija (nemam ništa protiv hormonske kontracepcije), a savjest ih grize za MPO
![]()
ma da ,slobodna je zakon! U zadnje vrijeme samo Rode iz nje iskakju, a meni srce svaki put brže zakuca! Pametan je moj stari, njedan dan bez SD!![]()