Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: maxi cosi rodi xp

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno maxi cosi rodi xp

prije koji dan smo kupilli rodi xp. filipa je 3,5 godine i 20 kila tako da je skroz spremna za nju. e sad mene malo mući jel to okej da se tako miče dok je prazna tj. samo je zakačena s onom plastikom za između sjedala? jel to tako mora biti ili se još nekako pričvrsti za sjedalo od auta?
    jer ona prošla (priori xp) se nije ni milimetra micila, pa mi je to sad malo čudno. jel to tak mora biti ili pretjerujem?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Boosteri se manje/više miču i to je ok - ne pričvršćuju se posebno za sjedalo auta (osim ako nisu ISOFIX, a ovaj tvoj nije)

ALI: booster MORAŠ obavezno privezati pojasom automobila kad se vozite čak ako i dijete nije u njemu da ti ne bi u slučaju sudara postao projektilom u autu.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ma naravno...to kužim... mislim tak sam i mislila, al opet sam nekak najsigurnija kad dobijem potvrdu od vas. u biti me je muž izparanoiziral da tu sigurno nekaj nije u redu 8)
    sad nek čita da je to sve u redu!! tnx!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moji dečki se voze u MC Rodi Xr i naravno da sam u samom startu bila i ne baš oduševljena kak to više nije onak čvrsto kao kod prijašnje AS, ali to je to, dijete se veže pojasom auta i kad ga zavežeš čvrsto je.
    Potpisujem onaj dio oko vezanja praznih boostera.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •