Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: hitno!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno hitno!!!!!!!!!!!!!

probada me jako nisko desno ispod trbuha sada sam 3o tj,u koji god položaj da stanem!!!!!! evo već sat vremena ,što da radim?

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Znam da si se vjerojatno uplašila... I ja sam preksinoć - u sred noći sam se htjela okrenuti s desnog boka na lijevi i nisam mogla od bolova. Imam osjećaj da mi je mali otišao skrozu tamo nekud udesno i pritisnuo i crijeva i sve kaj se tam nalazi. Jedva nekako sam ustala, šetala malo po stanu i jedva došla k sebi. Jučer mi je cijeli da bilo relativno loše. Ali ja znam da sam prekjučer zapravo pretjerala sa šetnjom i igranjem sa starijim sinom pa sam platila ceh za tih 3 i pol sata penjanja i spuštanja raznim uzbrdicama.

Ja ti savjetujem da ako se ne smiri kroz neko vrijeme ipak odeš doktoru.

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam u 31 tjednu i isto me svašta probada, ali ne tako intezivno i dugo. Savjetujem da se smiriš i da odeš liječniku ako ne prođe.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

evo cure da se odmah javim,nakon sat vremena ležanja bol je osjetno splasnula iako je još nekakav pritisak tu! baš sam se prepala pogotovo jer nisam u hrvatskoj (živim vani) a kući se vraćam slijedeći tj! nadam se da se neće ponovit,čitala sam o nekakvog rastezanju ligamenata ??!! hvala na žurnim odgovorima)))

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •