-
hitno!!!!!!!!!!!!!
probada me jako nisko desno ispod trbuha sada sam 3o tj,u koji god položaj da stanem!!!!!! evo već sat vremena ,što da radim?
-
Znam da si se vjerojatno uplašila... I ja sam preksinoć - u sred noći sam se htjela okrenuti s desnog boka na lijevi i nisam mogla od bolova. Imam osjećaj da mi je mali otišao skrozu tamo nekud udesno i pritisnuo i crijeva i sve kaj se tam nalazi. Jedva nekako sam ustala, šetala malo po stanu i jedva došla k sebi. Jučer mi je cijeli da bilo relativno loše. Ali ja znam da sam prekjučer zapravo pretjerala sa šetnjom i igranjem sa starijim sinom pa sam platila ceh za tih 3 i pol sata penjanja i spuštanja raznim uzbrdicama.
Ja ti savjetujem da ako se ne smiri kroz neko vrijeme ipak odeš doktoru.
-
ja sam u 31 tjednu i isto me svašta probada, ali ne tako intezivno i dugo. Savjetujem da se smiriš i da odeš liječniku ako ne prođe.
-
evo cure da se odmah javim,nakon sat vremena ležanja bol je osjetno splasnula iako je još nekakav pritisak tu! baš sam se prepala pogotovo jer nisam u hrvatskoj (živim vani) a kući se vraćam slijedeći tj! nadam se da se neće ponovit,čitala sam o nekakvog rastezanju ligamenata ??!! hvala na žurnim odgovorima
)))
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma