Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Kupovina

Početno Kupovina

Hi,evo sad sam se uključila na forum,prvi pu pa se ne snalazim .Pomozite kako doći do polovnih jeftinijih stvari i kako prodati iste?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prvo odeš na podforum "da se predstavimo", pa napišeš nešto o sebi ...

onda se neko vrijeme družiš s nama, dijeliš svoje brige i veselja, daješ podršku onima kojima je teško, veseliš se s onima koji se vesele...

nađeš informacije o rodinim rasprodajama (za prvo vrijeme), a kad skupiš dovoljno postova (kroz koje te mi malo više upoznamo) - dođeš i do forumske burze...

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

i za sorcie!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Re: Kupovina

Citiraj Ranka prvotno napisa
    Hi,evo sad sam se uključila na forum,prvi pu pa se ne snalazim .Pomozite kako doći do polovnih jeftinijih stvari i kako prodati iste?
    Ako te zanima samo to onda lijepo odeš na neku od stranica sa oglasima: plavi oglasnik, njuškalo, kupi-prodaj.net, aukcije.hr i trguješ...

Ako te zanima ono za to ovaj forum zaista služi, a to je eudkacija korisnika i razmjena informacija onda napraviš ovako kako ti je napisala Sorcie.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

8)

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

8)

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

slučajno otišlo dva puta.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

meni je to sve super al mi malo stavlja u nezgodnu situaciju ekipu koja vise voli citat i tu i tamo rec koju mudru (kolko-tolko) spram onih koji svud moraju sve komentirat... pa im se cesce i zalome dupli postovi kako vec to forum voli cinit (a koje se ne brise :/) ... mora da je jako lajavo na toj burzi
    plus sto ce neke mozda bas potaknit da pricaju svud i svasta ne bi li nabili post count... a moderatura nije toliko stroga da bi se takvo ponasanje branilo... gledam kolko je meni trebalo da skupim tisucu postova (na drugom forumu) ... pa jedno 4 godine... sreca pa mi nece jos neko vrijeme trebat nista sa burze

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •