Hi,evo sad sam se uključila na forum,prvi pu pa se ne snalazim.Pomozite kako doći do polovnih jeftinijih stvari i kako prodati iste?
![]()
Hi,evo sad sam se uključila na forum,prvi pu pa se ne snalazim.Pomozite kako doći do polovnih jeftinijih stvari i kako prodati iste?
![]()
prvo odeš na podforum "da se predstavimo", pa napišeš nešto o sebi...
onda se neko vrijeme družiš s nama, dijeliš svoje brige i veselja, daješ podršku onima kojima je teško, veseliš se s onima koji se vesele...
nađeš informacije o rodinim rasprodajama (za prvo vrijeme), a kad skupiš dovoljno postova (kroz koje te mi malo više upoznamo) - dođeš i do forumske burze...![]()
Ako te zanima samo to onda lijepo odeš na neku od stranica sa oglasima: plavi oglasnik, njuškalo, kupi-prodaj.net, aukcije.hr i trguješ...Ranka prvotno napisa
Ako te zanima ono za to ovaj forum zaista služi, a to je eudkacija korisnika i razmjena informacija onda napraviš ovako kako ti je napisala Sorcie.
8)
8)
slučajno otišlo dva puta.
meni je to sve super al mi malo stavlja u nezgodnu situaciju ekipu koja vise voli citat i tu i tamo rec koju mudru (kolko-tolko) spram onih koji svud moraju sve komentirat... pa im se cesce i zalome dupli postovi kako vec to forum voli cinit (a koje se ne brise :/) ...mora da je jako lajavo na toj burzi
plus sto ce neke mozda bas potaknit da pricaju svud i svasta ne bi li nabili post count... a moderatura nije toliko stroga da bi se takvo ponasanje branilo... gledam kolko je meni trebalo da skupim tisucu postova (na drugom forumu) ... pa jedno 4 godine... sreca pa mi nece jos neko vrijeme trebat nista sa burze![]()