-
štitnjača
Ajde me malo prosvjetlite o bolesti štitnjače.
Čitam vaše postove, mislim na sve priče koje čujem, žene i cure koje imaju problema s tim, pa me zanima koji su simptomi koji upućuju na poremećaje takve vrste. Koliki je utjecaj stresa i nervoza na sve to????
-
-
Ja sam bila stravicno umorna, ono neopisivo kad sam doci predlozila da kontroliramo stitnu. Ona je tada rekla da nema potrebe jer da je stitna problem imala bih i druge simptome. Meni je mozak tako sporo radio da sve i da sam imala druge simptome ne bi mi prosli kroz glavu, a i da su nekim slucajem prosli ne bih imala snage formulirati to u opis doktorici.
Par godina poslije sam joj opet dosla jer sam imala osjecaj da mi je grlo stalno upaljeno i ona je sa par metara skuzila da mi je stitna povecana.
Tek tada me poslala na kontrole.
Da je bolje gledala mogla je to vidjeti i x godina ranije jer na slikama vidim da je povecana mozda i 10 godina.
Onaj umor je bio tipa da najradije ne bih ustajala nego bih spavala i spavala i onda opet spavala. I tako x mjeseci ako ne i godinu a dvije sa prekidima gdje bih bila u stanju sa veseljem ustati, prozivjeti dan i onda tek ici spavati. (pretjerujem ali takav mi je osjecaj sada nakon svega)
Anywayz, nemam terapiju, sve je u granicama normale ali 'redovno' kontroliramo.
-
Osoblje foruma
da se i ja nadovežem : bila sam prije par godina u jednoj gadnoj depresivnoj fazi, otišla sam kod psihijatra i psihologa. istestirali su me, izanalizirali, i srećom zaključili da nije ništa patološko već posljedica moje tadašnje životne situacije. međutim, sad kad gledam unatrag, uvjerena sam da je stvar bila u nekakvom trenutnom gadnom poremećaju štitnjače (koji je vjerojatno i bio posljedica stresa)... a ni psihijatar ni psiholog me naravno nisu poslali na pretrage štitnjače..
meni je sad misija uputiti sve letargične, umorne, pospane i depresivno-melankolične ljude oko sebe (koji misle da su jednostavno "takav karakter") - na pretrage hormona štitnjače.
i lijepo to napraviti privatno ako te doktor neće poslati jer nemaš drugih simptoma - ni ja ih nisam imala nikad...
-
Lutonjice, meni isto. Jos da smislim kako ih uvjeriti u to da ce doktori samo gledati da ustede na njima pa se nece previse zamisliti ako nalaz pokazuje da je sve u granicama normale. Kad to smislim moram smisliti i sta raditi da se zamisle nad tvojim nalazom i osobnom situacijom. pffffff
-
[quote="Lutonjica"]letargične, umorne, pospane i depresivno-melankolične ljude
...u posljednje vrijeme sam često takva, uz onu unutarnju nervozu koja mi neda mira, a za koju ne znam pravog razloga.
Zato mi je dalo povoda da vas malo pitam o svemu ovom.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma