-
Savjet u vezi AS trebam
Ovak, imamo jaje sjedalicu za Ivu do 13kg, i imamo sjedalicu Concord u kojoj se vozi Janko i koja je od 9-36kg.
Spremamo se uskoro kupovati novu sjedalicu (ne, neće Iva još u veliku ali zbog nekih popusta kupit ćemo ju sada), ali ne znamo kaj da radimo. Imamo dvije opcije.
Prva i ona koju sam ja htjela je ta da Ivi kupimo Maxi Cosi 9-18kg, a Janko se i dalje vozi u svojoj. Kad Iva preraste ovu 9-18, kupimo joj samo booster. Ili Bolje Janku kupimo samo booster a ona prijeđe u njegovu sadašnju.
Druga opcija je da sada Janku kupimo Maxi Cosi rodi, a Iva onda pređe u njegovu, ovu Concord 9-36, naravno kad za to bude spremna.
Stvarno ne znam kaj da radim i koja je od ovih opcija bolja.
Ako se ne varam U Maxi Cosi Rodi se veže pojasem od auta. Nije li onda još premali za to? Ili?
Please, help!
Janko ima 16kg i cca 100cm
-
Ja bih svakako Ivi kupila 9-18 kg.
-
Almathea hvala
.
Nitko drugi? Savjetnice?
-
Pa gle, i ja se smatram savjetnicom
Ok, bila sam preštura, je li?
Dakle - ja nisam baš ljubitelj kombiniranih sjedalica pa sam ti zato preporučila da joj kupiš sjedalicu grupe I (9-18 kg), a Janko nek bude u Concordici sve dok Iva ne preraste grupu I i bude joj vrijeme za booster (da li će to biti onda Jankova Concordica ili neki drugi booster, odlučit ćete sami).
-
-
ana, minimalno kad bude jedan od njih
imao 15 kg, a preporucljivo 18 kg.
uzmi ti sad mc.
-
Nama isto treba pomoc od savjetnica. Daut polako prerasta svoju sjedalicu od 0 do 13 kg. Medjutim jos uvijek ne stoji, ali zato ima 10,5kg i 75 cm. Sto da radimo dok ne bude spreman za 9-18kg?
-
ovisi sto znaci polako prerasta?
-
Znaci da od vrha glave do gornjeg ruba sjedalice ima oko 2cm, a noge su vec prerasle donji rub.
-
Duat sad ima 10 mjeseci, jel se krenuo samostalno ustajati, uz pridrzavanje?
Pricekaj mjesec-dva najvise, on je sada na rubu sto se glavice tice, noge ne igraju nikakavu ulogu, no mozda ce se krenut ustajat uskoro.
Ukoliko ne, mozes uzeti kombiniranu sjedalicu 0-18 kg.
-
mel23, možeš probati i lagano povećati kut naslona autosjedalice - do 60o. Taj kut ponekad omogućuje da djeca bolje "sjednu" pa dobiju dodatni centimetar-dva i mogu dulje koristiti AS.
-
Amalthea pokusati cemo s tvojim savjetom. Nazalost Daut je " teska kategorija" kad se radi o kilama, tako da cemo do ustajanja morati jos pricekati. Ako ipak ova AS ne bude odgovarala, kupujemo kombiniranu. Hvala puno na savjetima!
-
Amalthea pokusati cemo s tvojim savjetom. Nazalost Daut je " teska kategorija" kad se radi o kilama, tako da cemo do ustajanja morati jos pricekati. Ako ipak ova AS ne bude odgovarala, kupujemo kombiniranu. Hvala puno na savjetima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma