...i stavljam malo naših slikica.
Lijeni smo za hvatanje života foto-aparatom pa na slikama uglavnom poziramo. Znamo da ce nam jednom biti žao.
Evo, to smo mi (zapravo, troje od nas četvero):
http://s266.photobucket.com/albums/i...ljeto07051.jpg
...i stavljam malo naših slikica.
Lijeni smo za hvatanje života foto-aparatom pa na slikama uglavnom poziramo. Znamo da ce nam jednom biti žao.
Evo, to smo mi (zapravo, troje od nas četvero):
http://s266.photobucket.com/albums/i...ljeto07051.jpg
Zgodna, mlada ,vitka mama i 2 prekrasna djeteta![]()
Prekrasni ste svi, ali A. ima neki poseban pogled![]()
Pa neka si odlučila! Baš mi je drago vidjeti vas i na slikama... i jako ste svi troje lijepi!
Kakvi prekrasni dečki...nemam riječi.
Svaki na svoj način.
Dečki su zaista preslatki![]()
, a ti si puno mlađa nego što sam mislila (valjda zato što iz tebe uvijek progovara neka životna mudrost, pa se čovjek iznenadi kada iza toga stoji mlada osoba
)
Baš mi je drago da si nam se pokazala.
Dečki su ti prekrasni, a iskrica u očimamora da grije mamino srce.
Poznat mi je osjećaj iz naslova...
Baš mi je drago da si nam se pokazala.
Dečki su ti prekrasni, a iskrica u očimamora da grije mamino srce.
Poznat mi je osjećaj iz naslova...
ne znam koji je slađi...a tebi svaka čast
bas su slatki, pogotovo frizurice i okice![]()
i mama je lipa![]()
Koje ugodno iznenađenje!![]()
Dečki su ti divni - skroz različiti, A. je komad, ozbiljan, kuler, a maaaaaali je bombončić, totalna slatkica, čini mi se i da je velika maza.
Ti si wow :shock:, vitka, dotjerana, mrak!
Još da mi je saznati imena (u mojoj interpretaciji su Andrija i Donat, ne znam zašto) i mirna sam.
koje divne oči... kod dječaka....![]()
koja zgodna i mlada mama... :shock:
baš mi je drago što sam te konačno vidjela. kad te već toliko potpisujem, da znam barem koga.![]()
Uf, kad sam pročitala naslov, pomislila sam: nije valjda da odlaziš s foruma :shock:
Jako mi je drago što si tu i što ne ideš nigdje jer te i ja volim često potpisivati![]()
Prekrasni ste svi skupa, a posebno lijepa fotka mi je "Ovo sam pravi ja"![]()
Potpis. Još da dodam - mislila sam da si ti starija, s obzirom da su tvoji postovi uvijek tako mudri i zreli...mama courage prvotno napisa
Hvala svima. Iako sam zapravo pecala komplimente za moje slatkiše, sasvim mi dobro sjedaju i ovi upućeni meni!
Pobježe post...
Inače, imam 33 godine, tako da nisam baš strašno mlada, a izgleda i da ovdje ispadam mudrija nego što stvarno jesam.
prekrasni dečki, koje okice![]()
a ti si mrak! da nisi strašno mlada, 33 sam imala pred hmmm... nekoliko godina
Prekrasna dječica! Okice (pogled), frizura, ...![]()
I mama također! Kako sam se samo razveselila kad sam ugledala poznato lice s faksa. Nije čudno da su postovi mudri kad iza njih stoji mudra glava. Veliki pozdrav!![]()
Odlična odluka, to s pokazivanjem. 8)
Jako ste zgodni, prekrasne sličke.
![]()
Dečki su prezgodni mali frajeri, a ti si stvarno dobar komad.![]()
Da mi je tvoja kosa.....![]()
pa napokon! :D
predivni klinci, predivna mama![]()
(cak si mi i poznata odnekud, il mi se samo cini)
Super su djecaci.Ni majka nije za bacit.
![]()
Ja sam ona koja se u dva navrata nepristojno zagledavala u tebe u graduzrinka prvotno napisa
(jer sam bila pogledala slike s kave na Baćama). Ali i ti si meni otprije poznata.
Vjekice - mozgam, mozgam, i još te nisam identificirala!
Luna - ne dam imena! Vidi me gdje sam dospjela, a ideja mi je bila "općenito i anonimno". Još da počnem pisat bisere i proglasite me kraljicom pogaženih odluka. Doduše, stariji sin bi me se odrekao da sazna da prenosim njegove riječi bez dozvole, pa se nadam da će me taj strah ipak držati na uzdi. Mada mu i ovo što sam dosad o njemu pisala možda bude dosta. Tješim se da je dio našeg odnosa valjda ipak moj pa mogu o njemu pisati. Hmmm...
hej vertex, tako ti dakle izgledas!
(Super! samo kako netko tako vitak i visok moze toliko cesto misliti jednako kao ja mala i okruglasta?)
Decki su jako lijepi, stariji je bas izrazito lijep, a mladji je preslatki.
Super su mi fotke 11 i 12.
ja cekam da ti i luna pocnete pisati recepte i objavljivati dnevne menije!vertex prvotno napisa
Poveznicu skriva ona široka duga suknjaa zakaj prvotno napisa
!
prekrasni ste i ti i decki!
![]()
Stariji je već pravi lijepi dječak, a mali je stvarno bonbončić![]()
I ja sam mislila da si starija![]()
Deca su ti divna, ti si zanosna, a i fotograf ima dobro oko.
lijepa mama,lijepa djeca![]()
tc tc tcvertex prvotno napisa
i tako prodjes i ni a ni be
jos pitam mm, odlake ja nju znam, pokazujem mu tvoju fotku, a kaze on ma i meni je poznata![]()
![]()
lukava ti je ona, i nas je prepoznala sa slika.zrinka prvotno napisa
P.S. i meni je, naravno, poznata, jos otkad smo se srele na ljeto mozgam odakle je znam.Pa daj, ako se sjetis, javi i meni da znam.
vertex, bas ste lijepi i dragi, kao i uzivo.![]()
Djeca idu u Zlatu....![]()
Baš ste slatki!
I da, naravno, i ja te znam 'iz grada'.
vertex, bas mi je drago. Predivni ste mi, pravi momci i hot mama! Drago mi je da napokon imam i sliku koja stoji iza mudrih rijeci...
Ha, ha, ja znam i iimeeena (imamo zajednicku dragu prijateljicu)![]()
vertexice![]()
Stariji sin nepoznatog imena ti je upravo prelijep, obara s nogu svojim lijepim, pametnim i pronicljivim pogledom. Uvjerena sam da bi na biserima bilo puno materijala koji bi svjedočio tome, samo kada bi mama pogazila riječ.
Maleni je, osim što je prelijep, skroz neodoljiv! U svojoj čokoladnoj varijanti čisto mami da ga gricneš!
A ti, ti si me i izgledom oduševila!
Vidim da ti je moguće i slikom dočarati svoju blagost, unutarnju ljepotu i mudrost o kojoj svi pričamo i još! pri tome mrak izgledati!
A tek ti je 33.
Moram reći da me A. izgledom podsjeća na a zakajinog Antuna, eto poveznice, mada sam odvalila na onu s dugom suknjom![]()
AdioMare - za njih dvojicu si sve redom dobro napisala.
Što se mene tiče, ja ću se sakrit u mišju rupu i neću se nikad više upoznat ni s jednom forumašicom od straha da ne ispunim očekivanja.
A ono "blagost"...khm,khm...filteri za forumiranje mi valjda dobro funkcioniraju.
33 godine kazes?To je '75.?Najbolja berba![]()
za malene obrascice!A irokeza je zanimljivija ako ima bar jos 2 boje
![]()