Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 152

Tema: Jesenje bebe 2005. (23. dio)

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

irenask, cestitamo!!!

I sad sam se zbilja zabrinula za sebe..ja zbilja i dalje nemam nikakve zelje za drugom bebom.. Prije su mi svi klnici bili slatki..bebe mirisljave i neodoljive. A sad.. :/ Neki dan smo bili u posjeti poznanicima koji imaju klinca 4mj star..i nista..cure..nista..nis mi nije zatitralo trbuhom..nikakva zelja da ga promatram dulje od dve sekunde..bljuckanje mi se gadilo.. Ma uzas, kaj je to smenom..zakaj su mi se bebe tak zamjerile? :?

Ni mojoj Bubi beba nije bila previse zanimljiva..onak pogledala ga je i okej.. :/
    Na kraju je MM vise paznje posvecivao tom bebacu da se roditelji ne uvrijede..a Buba i ja smo se mazile i onak bile u nekom svom svijetu..jedva sam cekala da otam odem..jerbo vise nisam znala kaj da pricam i kaj da pitam u vezi bebe..ono..sta..spava dobro? Kaka dobro? Jede dobro? Bljucka puno? sve mi je to tak..

Zbilja sam sva neka cudna.
    A mozda je sam pms..

Frida, a tebe stalno zaboravim pitat kako si, trbuh raste? Jel teze il lakse drugi put nositi?
    Trudnice mi se jos nisu "zamjerile" i naprosto su mi neodoljive.
    Zbilja se nadam da cu nekako uspjet doci na proljece pa da se i vidimo.

Eto..ja se danas raspisala..jelte nije me bilo par dana pa moram nadoknadit.

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Irenaaaaa...krasnooooo!!!

Svi su trudni..svi...ma super!!

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Shiny prvotno napisa

Svi su trudni..svi...ma super!!
    ja još nisam,ali očito da je došao red i na mene.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

la11, ti si meni sumnjiva nešto

ajde, baš me zanima tko će se sljedeći prijaviti!

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

retha nemoj se ljutit al ja sam na tvoj post
    Smiješno si mi to opisala.

Neznam zašto bi se ti sad osjećala čudno? Netko ima potrebu za drugim, trećim ili koznakojim djetetom, netko nema. netko prije netko kasnije,netko nikad.
    I zašto bi to bilo čudno. Meni je više fer da ljudi koji nemaju potrebu za još djece da ih ni nemaju nego da imaju zato što je kao poželjno imati više djece.

la11 i meni si ti sumnjiva sad s tom zadnjom izjavom

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jupiiii za nove trudnice! :D

La11?????

Kod mene ništa sličnog, ali nešto se u zadnje vrijeme ni ne trudimo. Ja otkrila da još pomalo imam iscjedak iz jedne dojke, dakle prolaktin mi je vjerojatno opet u divljanju kao i prije... :/ Moram to ići sanirati...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Retha, ma ne brini... kad dođe vrijeme postat će ti neodoljive

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

za sada još ništa.

a mi u petak krenuli u čatež i trebali ostati do sutra,ali noa dobila gnojnu upalu grla,noćas je imala temp.39,8 i vratili se doma jutros.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ajoj la11 baš mi je žao. Nadam se da će Na brzo ozdraviti.
    A sljedeći put kad idete u čatež mi smo vam jako jako blizu pa dođite a jedno igranje i druženje

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj bubimira prvotno napisa
    A sljedeći put kad idete u čatež mi smo vam jako jako blizu pa dođite a jedno igranje i druženje
    super,nisam znala. nadam se da ćemo opet uskoro ići.

a noi je već bolje,nema temp.,a tamo u brežicama joj niti jedan dr.nije htio dati nikakav antibiotik,kažu da treba najprije ići na nekakve pretrage,vaditi krv i neznam šta sve ne i da bi nas to jako puno koštalo i da je bolje da idemo u zg, nisu niti htjeli reći šta joj je,ja sam se prestrašila jer su joj se malo povećali limfni čvorovi,a mogli su i tamo odmah reći da je gnojna upala grla,baš sam sada ljuta na te slovenske doktore. a onda smo se spakirali i išli doma. u zg-u bi izgubili opet cijeli dan.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kaj je catez blizu zapresica? a ja i zemljopis...
    la11,~~~~~~~~~~~~~ da brzo prode!

Jap..bio je pms...m je tu i odmah mi je puno bolje..
    To je koma sto mene taj pms moze satrat i onda sam totalno nepodnosljiva za okolinu, ja ne znam sta si moja Buba misli u glavi. :/

Imala je neki dan temperaturu..preko dana 38 s nesto..navece zakurila do 40, tek sam onda dala zlicicu nekog sirupa paracetamol. Ujutro bolje, popodne nis..navece izbila dva nova zuba.
    Pa ja ne znam...to s tim njezinim zubima..40 temp...sva sam bila zbunjena..nis nisam spavala tu noc.
    No dobro je da je sad sve dobro. Kuc,kuc,kuc.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj retha prvotno napisa
    Kaj je catez blizu zapresica? a ja i zemljopis...
    Ništa puno dalje nego Zg. Samo na drugu stranu

I mi ti imamo 40 temperaturu kod zubi tak da te kužim.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

a ja pokupila negdje gripu,sva sam ukomirana.jučer smo nas dvije cijeli dan prespavale.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

la ~~~~~~~~~~~~~

retha, ljudi su različiti i treba biti dosljedan sebi i sretan, čak i da nikad ne dobiješ želju za drugim i to je ok

hvala na čestitkama! samo se smijuljim

ra, već sam bacila test, zato imam fotkicu

ovih dana idem na neki tečaj pa sam pon - čet 8-20h i tako moj Karlo nakon 5 tjedana takvog tempa ima ispad i plače i hoće mamu i hoće, dok su došli do mene prošlo je sat vremena plakanja, i tu večer temperatura, bili kod pedice sve ok, fali mu mama pa sam ostala s njime doma 2 dana pa vikend i sada je opet sve ok; ima li netko slična iskustva?

Kada i kako ste im rekle za drugu bebu i kak su reagirali na prinovu?

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj irenask prvotno napisa
    retha, ljudi su različiti i treba biti dosljedan sebi i sretan, čak i da nikad ne dobiješ želju za drugim i to je ok
    Pa da..to mi je cudno..sto vise ne znam cemu to trebam biti dosljedna..
    Hocu reci..prije sam uvijek zeljela imati troje, a sad nakon prvog sam sva zbunjena..i pitam se gdje je nestala ta zelja. :/
    No mozda samo treba vremena..

Kako bolesnici? Jel bolje?

bubimira, ajd nismo jedini s tim zubima. Ma nije meni bed sto ona kuri radi zuba..nego sto ne znam u tom trenu da je to samo zbog zuba..nego si mislim po glavi koja sad to grozna bolescina haraci njenim tijelom i ona se mora boriti..pa se brinem.uf.
    Da odmah u pocetku mogu nekak skuzit da je to od zuba i da ce za 24h proci nebi se toliko sekirala.
    Jel ti odmah skuzis da je zub u pitanju?

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ja i noa još bolujemo,puno je bolje ali još kašljemo,kišemo,šmrčemo..

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

retha pa sad već mogu posumnjati, jer mi najčešće nema nikakvih ostalih simptoma osim te temperature. Dobro jede, skaće po kući, vesela je i tak.
    Iako ja mislim da se nama to skomplicira jer joj očito natekne kompletna sluznica pa curi nos, pa se od nosa proširi na uho i onda antibiotik. To nam se već 2 puta desilo

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

irenask gledam tvoj potpis - jel to zelja ili imas neku metodu vrlo ranog otkrivanja spola

Prebrodili smo fazu nekupanja, sada se opet jako veseli kupanju ali samo cekam kada ce me poceti voditi kod javnog biljeznika prije svakog kupanja da potvrdim da necemo prati kosu 8)

Inace trenutno je sav u iscekivanju rodjenja seke. Svaku vecer u krevetu moramo pricati kakva ce seka biti kada se rodi, sto ce Ivan pomagati, izabrao joj je dudu, uvjerava me da bi bas bilo dobro da seku stavimo u njegovu sobu da joj ne smeta kako tata hrce (mudrica mala samo da on slucajno ne prespava u njoj), savladali smo da bebe neznaju pricati pa da zato malo placu kada nesto zele - tu je odmah nasao rjesenje - on ce joj dati papati pa nece morati plakati. Neku noc se usred noci sjeo u krevetu i budi me, pitam ga sto je a on mene pita: jel se rodila?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sanjam71 prvotno napisa
    Neku noc se usred noci sjeo u krevetu i budi me, pitam ga sto je a on mene pita: jel se rodila?
    Ivane, legendo!

Mi smo neki dan saznali da je Dominik ostao bez kisika tjekom poroda pa mu malo "šteka" motorika, točnije desna strana. Počeli smo vježbati i nadamo se da će što prije biti sve OK.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma Ivan je zakon

Annie kako to misliš doznali ste? Nisu li to dužni reći pri izlasku iz rodilišta? Tko zna što sve meni nisu rekli a možda tu već leže Evini sadašnji problemi

Mi smo vam bili na snimanju EEG-a nakon neprospavane noći. Neponovilo se. Užas!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa pedijatar je skužio da nekaj nije ok, pa smo išli na UZV glavice.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Annie vjerujem da će sve biti OK, nije mi jasno kako su mogli propustiti takav "detalj" , sreća da je pedijatar skužio.

Mbee ljubi malu hrabru djevojčicu, nije fer što tako mala mora prolaziti kroz sve to. Nadam se dobrim rezultatima

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

MBee, Annie, držite se! Annie, ne mogu vjerovati da nisu ništa rekli, pa apgar ne može biti 10/10 ako je ostao bez kisika! Ustvari, što se čudim, čega sve bude.... Sve će biti ok, ipak ste dovoljno rano otkrili.

Mbee, baš mi je žao male šefice, što mora već sad proživljavati sve to... A i tebe, sigurna sam da ti nije lako!

Ivan me oduševio s provalama!!
    I Andrej prije svakog kupanja plačnim glasom kaže: "necemo pati kosu?" i tako preko nekoliko puta, totalno neuvjeren. Obično se kupa s tatom, odnosno igra se u kadi, a ja dođem s ručnikom kad su gotovi. Ako slučajno uđem ranije i bez ručnika, sav se ukipi u kadi i prati svaki moj pokret, nema više igre, jer smo u najmučnijim fazama zajedno mu prali kosu. Par tjedana to radi sam MM, uz puuuuuuno manje frke, ali ne bez suza, i kao što je vidljivo, ne bez traume....

Ja sam krenula s homeopatijom za njega, sad ćemo vidjeti hoće li biti pomaka (trenutno smo uzeli jednu dozu konstitucijske terapije). Ovaj put sam ja bolesna, već tjedan dana drži me upala sinusa i prešlo u bronhitis tako da rifljam ko luda.

Pozdrav, ljubite bubice!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

MBee, kak izgleda taj EEG? To je ono kad mora spavat? Sječam se da sam ja ko klinka išla na to.

Odra, drž se!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nije smjela spavati cijelu noć, stave joj gumenu kapicu sa žicama na glavu, zkopčaju ispod brade, snimaju uspavljivanje, 30-tak minuta sna i onda ju bude treptajućim svijetlom. Dijete je imalo slom živaca. A i ja...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

A joj, MBee, zvuči koma... Držite se,cure!

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

a joj,svima hrabrilica

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

MBee, ajme, zbilja zvuci koma. Al ne kuzim kaj se bez cice morala uspavati? Kak ste to uspjeli? I kak ste je uspjeli drzat budnu cijelu noc? Meni to zvuci neizvedivo. Saljem veliki

Annie, dobro da su tak brzo skuzili. Mislim da je puno lakse vjezbati i masirati bebe kad su jos tak mali.
    Jel si ti imala vaginalni ili carski?

Ko mene pada snijeg doduse mokri ali ipak snijeg..vec mi je muka od zime..

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Prebrodili smo fazu nekupanja, sada se opet jako veseli kupanju
    I mi i mi i mi!!! I to upravo večeras, ja pala na guzu kad mi je rekao "idemo se kupati" i otrčao u kupaonu. A i šišali smo se s par suza..samo..baš je bio dobar.
    Nego mene muči jedna "odgojno obrazovna"!
    Jan već neko vrijeme, kad se naljuti (na igračku, mene, tatu) baca stvari, uglavnom svoje igračke (tako je i pokidao par autića ali to ga ne dira, čak mu je i zanimljivo). I ja više stvarno ne znam koju taktiku upotrijebiti!!
    Još uvijek mu, igračke koje baci, spremam na policu!
    Ali očito bez učinka!
    E sad, možda je problem u tome što, priznajem, nisam doslijedna pa spremam samo one igračke koje baš jako šukne da sve odzvanja a ne one koje kao onako fino baci na pod i što, kad me lijepo trepereći s okicama pita da mu dam npr traktora toma ja mu dam a on kaže kako neće više bacati..yeah right..
    uglavnom izluđuje me s tim bacanjem igračaka i stvarno me dovodi u situaciju da mu sve spremim i da nema više ništa za igranje.
    Imate li vi slične dileme?

Annie...svašta, ne mogu vjerovati, malom slatkišu
    MBee

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Retha,carski. Ali mislim da točno znam kad je to bilo. Mišek se jako zapetljao sav i sjećam se da su ga jako dugo izvlačili van (2 doktora) i ono jedan veli ajde,izvuci ga, a drugi veli-ne,čekaj,tu mu je rukica . Uglavnom,sječam se da sam samo čekala da zaplače...
    Ma sve bude to OK,vele da nije to tak jako,ali treba raditi. Ali točno se kuži da mu desna strana falša, npr. kad ga stavim na trbuh, jedno se vrijeme ravno drži, a onda ga počne hitat na desno dok se skroz ne okrene,mišek mali. Ali dobro,dok su tak mali nisu to neke vježbe nego više maženje i igra,baby handling...

MBee,stvarno,kak si ju držala budnom cijelu noć??? Meni su pričali d sam ja bila budna cijelu noć, starci su se izmjenjivali da bi me održali budnom, a onda sam im zaspala u autu do bolnice

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ajme MBee grozno, grozno. Jako mi je žao kaj morate prolaziti kroz sve to.
    Nadam se da će Eva čim prije probrbljati da se riješite ovih muka.

Annie gdje ste se naručili na vježbe? Vinogradska ili Goljak? Ma nisu te vježbice uopće strašne. Sjećaš se da smo i mi vježbali s V? Njoj je štekala isto desna strana jer se zaležala u trbuhu.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Buba, nismo ni na goljaku ni u vinogradskoj jer smo dobili termin u 4.mj tek! A kod Sabola tek krajem trećeg. Koma. Mislim da se do onda itekako da popravit stanje vježbanjem. Idemo privat kod jednog jako,jako dragog stričeka koji je 10 god radio na Goljaku i stvarno smo prezadovoljni pristupom i svime kod njega.

Poslala sam ti pp na superbaby

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj retha prvotno napisa
    MBee, ajme, zbilja zvuci koma. Al ne kuzim kaj se bez cice morala uspavati? Kak ste to uspjeli? I kak ste je uspjeli drzat budnu cijelu noc? Meni to zvuci neizvedivo.
    Eva i inače ide spavati oko ponoći pa je moj plan bio dići ju kasno ujutro, staviti ju spavati oko 18h i pustiti do ponoći a onda dernek do jutra. Međutim ona se digla u 20h. Do 5 je bila divna, kupale smo se, gledale crtiće, igrale se s plastelinom...onda je imala malu krizu pa smo se umile, plesale i malo razbudile. Naglasili su nam da nas obavezno mora ići dvoje da ne zaspe u autu. Prošli smo i to ali je preg Suvagom već bila gotova. Nije mogla držati otvorene oči, užasno se mučila. A zaspala je bez cice jer je već bila toliko premorena, pogotovo nakon 15-minutnog vrištanja kad su joj stavili kapu. Dvije noći nakon toga mi je još grcala i plakala u snu.

A ni ja nisam bila najbolje nakon neprospavane noći i nemam pojma kako ću izdržati opet raditi noćne nakon njenog 3-ćeg rođendana.

Sve bi to imalo nekog smisla da otkriju razlog njenog negovorenja, ovako mi se sva muka čini uzaludnom.

Što se tiče dojenja tu sam već luda i imam OZBILJNU namjeru kad uskoro odem na godišnji nekako prekinuti noćno dojenje. Ne mogu više :treba mi smajlić koji vrišti i čupa ovo malo kose na glavi

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

MBee bas mi je zao sto prolazite kroz to

Annie avatar je bit ce sve ok

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ako netko ide prijepodne na Bundek, vidimo se!

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

MBee, zvuči grozno! Iako, možda to za Andreja ne bi bilo loše, vidjela bih do kada to dijete može izdržati... Nikad, još nikad nismo doživjeli da "padne od umora". I pomalo je počeo eskivirati dnevno spavanje, onda ok zaspi navečer, ali ne bez mene.

MBee, što mjere time? EEG kod uspavljivanja i buđenja? Ne kužim...

Ja sam napokon otišla na kontrolu kod dr jer mi nikako nije bolje. Sutra vadim krv, a ak ne valja nalaz, na snimanje pluća.
    I Andrej opet počeo kašljati, a prošlo je tek tjedan dana kako smo završili s antibiotikom i kako smo počeli s homeopatijom.

I da sve bude još bolje, prekjučer ga je tresnula klackalica po desnima, krvarilo je, ali brzo je prestalo pa nisam vodila kod dr. Nije se žalio na bol do jučer navečer :/

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

MBee, kaj to slatkica papa u avataru? Baš je medena!

Odra, ~~~~~

Roko je danas bio u fitnessu i pao sa švedskih ljestva ( s najviše prečke :/ ). Dočekao se ko mica-maca na parketu - na sve četiri. Malo je plakao, jer se prestrašio i to je bilo to

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Annie prvotno napisa
    MBee, kaj to slatkica papa u avataru?
    Sojin puding! Kako ne smije mlijeko to je jedini slatkiš koji jede, omiljeni joj je od vanilije.

odra iskreno nemam pojma čemu u njenom slučaju služi EEG. Znam da ga rade kod sumnje na epilepsiju, valjda žele isključiti neurološke poremećaje. Neurologica nas je isto tako poslala na provjeru vida a zaista nemam pojma kakve to veze ima sa (ne)govorenjem. Već šest mjeseci hodamo po doktorima bez ikakvog zaključka. Kad uđeš u sve to nikad kraja. U subotu još moramo obaviti evocirane slušne potencijale na drugom uhu jer prošli put unatoč klizmi nije dovoljno dugo spavala i rekla sam sama sebi da je to to. Imat ću nalaze za priložiti kod prijave u vrtić i više neću maltretirati dijete. Idemo kod logopedice na vježbe i nadamo se najboljem.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

iskreno ni meni nije jasno kad citam ovaj tvoj post koje veze ima jedno sa drugim :?
    od jedne moje kolegice sin ima epilepsiju i dijete nije nikad imalo problema sa negovorenjem
    najgore je od svega toga upravo to sto kazes kad te pocnu vrtit u krug sa lijecnicima i onda nitko nista ne zna i samo te salju sa jedne na drugu stranu

daj mi reci kako je to kod Eve,da li ona bas sve prica nekim svojim jezikom ili postoje rijeci koje jasno kaze?znas da i filip bas nema neki preveliki vokabular,al on dosta prica u nekim skracenicama tipa me-mlijeko,vio-avion,ćići-vlak,itd..

kod nas je jucer bila bubimira u posjeti :D jos je 2u1

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj s_a_n_d_r_a prvotno napisa
    daj mi reci kako je to kod Eve,da li ona bas sve prica nekim svojim jezikom ili postoje rijeci koje jasno kaze?znas da i filip bas nema neki preveliki vokabular,al on dosta prica u nekim skracenicama tipa me-mlijeko,vio-avion,ćići-vlak,itd..

kod nas je jucer bila bubimira u posjeti :D jos je 2u1
    Taj njen jezik nema veze sa stvarnim životom, ne znam kako to obajsniti. Kad nešto treba neće ona to imenovati na svom jeziku već pokazati, odvesti nas do toga ili na neki drugi fizički način objasniti što treba. Na svom jeziku vodi monologe kad joj dođe a od hrvatskih riječi koristi da, ne, ma (za macu) i pa-pa. U stanju je šutiti jako dugo i kao da nema potrebu za govornom komunikacijom.

bubimira nam već sitno broji...ja sam ju vidjela na Bundeku prije 10 dana i izgledala je prekrasno.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

A joj, MBee,baš mi je žao kaj se toliko mučite.

Baš sam se danas pitala da li je Buba još u komadu

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Da, to kad uđeš u pretrage, jednostavno se ne usude reći da ne znaju uzrok problema, nego šalju dalje i dalje pa čak i ako ne misle da će biti pametniji nakon sljedeće pretrage. Samo da odaju dojam kako nešto rade. Iako, budući da sam laik u tom području, ne mogu baš tvrditi da ove pretrage nemaju veze s vezom... Vama jedan veliki zagrljaj i puno vibri!!!

Ja čekam nalaz krvi za sebe, a Andrej je jučer ponovo dobio bocu, nakon samo dva tjedna Danas smo bili na kontroli i nije dobio još jednu, hvala Bogu! Luda sam od toga, čini mi se ko da sam u začaranom krugu. Izgleda da se stvarno trebamo skroz izolirati. Ali opet ja mogu donijeti nešto iz škole i MM s posla.

Kod nas je "baćku mitejinu" još na snazi...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

irenask gledam tvoj potpis - jel to zelja ili imas neku metodu vrlo ranog otkrivanja spola
    želja naravno ))

MBee - uf bilo mi je teško i čitati, stvarno ste hrabri

što se dojenja tiče, ne smeta mi još uvijek ali pokušavam skratiti podoje i izbjegavati nacicavanje predjutro...

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

evo cure samo da kazem buba nam je jos u "komadu",sinoc smo opet kafenisali

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj s_a_n_d_r_a prvotno napisa
    evo cure samo da kazem buba nam je jos u "komadu",sinoc smo opet kafenisali
    Bubi !!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Buba,
    MBee, držite nam se

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

MBee, ajme citam i ni nemrem si zamisliti kak vam je bilo.
    Dobro da nisi totalno prosvikala..
    Zbilja se nadam da ce nesto od svih tik pretraga imam neke rezultate.

bubimira, kako je..??? Ima li nekih novosti??

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

kod bube jos nista,dolazi na kavu

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sad zbilja vise nis ne kuzim? :?
    S_a_n_d_r_a, si ti u Zagrebu il Buba svaki dan ide u Austriju na kavu???

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Bubimira još nije rodila, kad će neznamo...

Mi smo jučer bile u prosvjednoj povorci povodom Međunarodnog dana žena, na kraju priloga RTLa možete vidjeti mini aktivisticu

RTL - blagajnica je djelotvorna i ako sjedi

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •