Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Problemi s mokrenjem u trudnoći

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Problemi s mokrenjem u trudnoći

Bok svima.

Evo imam mali problemcic pa se nadam da mi neko od vas moze pomoc. sad sam u 18 tjednu i mokrim dosta po 15 puta dnevno nocu 3-4 ovisno o danu. Ja i pijem vise tekucine ali nije to. Pecka me podrucje gdje se brisem dok morkim i kad mokrim. Mokracu sam odnila na analizu i ne moze bit urednija. Prosli tjedan sam bila u ginka i sve je bilo ok.

Ne znam sto da vise mislim i radim malo se perem kamilicom ali nista od toga. Radila sam i briseve u 3 mjesecu i sve je bilo ok. Preko dana me vise pece a dok lezim i nije toliko.

Je li neko imao slicnih problema? Hvala

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja imam recimo "sličnih" "problema" - 12. tjedan - od zadnjeg pregleda kod gin na urin trakici vidio krv (?!?!) i poslao me napravit urinokulturu - sterilna, napravio bris uretre - nalaz: fiziološka flora uretre, a trakica još uvijek pokazuje "nešto".
    Ja pak nemam nikakvih simptoma, ne peče me, ne osjećam pritisak, jest da idem na wc svako malo i isto jedno 3 puta po noći, ali to je samo zato jer isto jako puno pijem, a to može biti jedino dobro jer se ispire mjehur, što god da je.
    u prvoj sam T imala echerichiu, ali sam je se relativno brzo i efikasno riješila bez antibiotika (nolicinom), a ostatak trudnoće sam uredno pila encianovu brusnicu.
    prošle godine sam doduše isto imala neku dosta jaku upalu mjehura kad sam umirala od bolova svaku M, a nije bilo ništa ginekološki, pa sam opet pila nolicin i prestalo je na neko vrijeme, onda se bol opet pojavila, ali prije nego sam uopće išta uspjela po tom pitanju napraviti, ostala sam trudna, tako da sam računala bar na urinokulturu, ali nisam računala da će biti sterilna, baš kao niti bris.

Ne moram ni reći da sam sva :?

Više se ne zabrinjavam toliko jer valjda ti nalazi baš toliko ne lažu, pijem brusnicu i dalje, puno vode, a dalje ćemo vidjeti............

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kod mene je u obe trudnoce bilo tako. da ne pricam da bi otisla na wc, i cim bi izasla osjetila bi opet nagon za mokrit (i pomokrila bi 2-3 kapi )
    sto reci, proslo je kad sam rodila

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

dakle ja isto piskim 116 puta na dan. to je pocelo nedavno, pa sam imala bakterije u urinu, popila cefaleksin, sad mi nije opet konrolirala urin, sto bi ja doduse voljela, al ajd. i sad ja piskim 2-3 put nocu, a danju nebrojeno. otkako sam procitala da ne treba drzati, nego piskiti cim se osjeti nagon (da se ne nakupljaju bakterije) onda ja to tako radim, pa isto popiskim 3 kapi...
    sto je najbolje: ja pijem jako malo, jer mi tekucina stvara mucninu. pa se cudim otkud taj urin! :? srecom me nista ne boli.
    nadam se da ce ti brzo proci!

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

brusnica ne steti, preslica se moze piti 1 dnevno najvise 7 dana pa odmoriti od nje - obje koriste kod bilo kakvih upala

ako se vec imas namjeru kupati/ispirati u kamilici, preporucam da probas parenje na persinu
    znam znam zvuci cudno,a o feelingu kad cucnes nad lavor do pola pun vruce vode sa persinovim listom ne moram ni pricati koliko je blesavo ali pomaze...cca 15 min i smiri se svaki nadrazaj. ako ti se piski za to vrijeme samo pusti, te 3-4 kapi nece nista promijeniti za parenje a tebi ce biti puno lakse (ja sam koristila suhi nasjeckani percin i jos uvijek kad mi dodju gosti i snime vrecicu s percinom u kupaoni izlaze :? )

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

percin = peršin

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj saska7 prvotno napisa
    preporucam da probas parenje na persinu
    Jel još netko pomislio ono što i ja ili sam samo ja poludila od trudničkih hormona

A vrlo zbunjeno sam razmatrala mogućnost odnosa na velikoj postelji svježih listova peršina dok mi nije sinulo

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

kad sam drugi put procitala i meni je zvucalo malcice neobicno 8)

mislila sam na...kak da opisem..lijecenje parom..ono od vruce vode sto isparava nad lavorom...kao inhaliranje ali ne ide na nos nego na neke druge rupe 8)

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj aqua prvotno napisa
    Citiraj saska7 prvotno napisa
    preporucam da probas parenje na persinu
    Jel još netko pomislio ono što i ja ili sam samo ja poludila od trudničkih hormona

A vrlo zbunjeno sam razmatrala mogućnost odnosa na velikoj postelji svježih listova peršina dok mi nije sinulo
    al si me nasmijala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •