-
Kajka 1, ne znam koliko je pametno da ti opisujem vježbe jer nisam sigurna da bi ti dobro opisala. Probaj priko googla doć do stranica udruge OKO , tamo ćeš nać dosta o baby handlingu i vježbanju po bobath metodi. Ili ako si u Zagrebu ili blizu da odeš na Goljak kod fizijatra i fizioterapeuta, super su ekipa. Moje 2 bebe su još na zaraznoj, već 17 dana a treća je od prošlog četvrtka kući. Isto su bili loši u potrbušnom. Nakon dolaska kući pustila sam ga 2 dana da dođe sebi a onda smo krenuli s vježbanjem na podu. Dosta smo u tih par dana radili na potrbušnom i od jučer se frajer tako lipo oslanja na podlaktice i podiže glavu i gornji dio trupa. Danas leži on na podu, na leđima, okrene se na bok i onda na trbuh. Stariji brat mu kući baš i nije bio pretjerano fizički aktivan, a u bolnici se vrti na sve strane ( to kući nije radio), okreće se iz leđnog na bok i trudi se okrenut na trbuh, nekad mu i uspije. Moja K se vrti na sve strane, okreće s leđa na bok i trudi se okrenut potrbuške. Još se ne oslanja na nadlaktice i ne podiže glavu ali sam sigurna kad za koji dan dođe doma i mi nastavimo s vježbanjem da će i ona znatno napredovat. Svejedno mislim angažirat privatnog fizioterapeuta, bar jednom u tjedan-deset dana, uz redovite odlaske na Goljak ( u prosjeku 2 puta mjesečno).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma