-
Curke, dobila sam na pp poruke, ali nažalost sam bila na nekim pretragama po cijele dane u bolnici, mislili su da imam upalu slijepog crijeva pa sam se dokopala kompa tek danas, fala Bogu da mi se sve smirilo samo od sebe i da sam OK.
Ovako da sad ne odgovaram na više pp-a, odgovorit ću ovdje tako da vide i drugi, mislim da je to ok i fer prema drugima jer ako se svi "skrivamo" koji imamo taj problem ova tema se ne bi nikad ni otvorila i bila od pomoći onima kojima je potrebna. Napominjem da poštujem svačiju privatnost i naravno ne navodim nickove nego samo odgovaram ovdje na forumu za upite koje sam dobila da i drugi znaju. I meni je trebalo hrabrosti da otvorim temu,ali vidite da nismo jedine,ima nas više s istim problemom a ipak smo uspjele zatrudnjeti.
Što se tiče točnog naziva ili šifre tog katetera, ne znam ga ali mislim da to i nije bitno jer sumnjam da ga se može tako lako nabaviti,mislim mi kao pacijenti, radi se o medicinskom pomagalu koje koristi svaka ustanova za sebe, znači sumnjam, zapravo sigurna sam da ne možeš ti donijeti kateter kojim želiš da ti rade transfer, oni imaju svoje katetere s kojima rade, a mi nažalost možemo samo birati kliniku u koju ćemo ići na MPO.
I da, ne vraća se maternica nakon dilatacije u prvobitno stanje nego se vraća grlić maternice koji se dilatirao, kod mene se vraćao u prvobitno stanje brzinom svjetlosti i iz današnje perspektive ne bih ni išla na dilatacije više od 2 puta,nego bih promijenila kliniku i otišla privatno di imaju te nove modernije katetere, ma znala sam im naziv al sam zaboravila bilo je to sredinom 2008. kad sam se raspitivala.
Nadam se da sam barem malo pomogla.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma